- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
-
- Konu Sahibi yasmin1985
3 anahtarımız var zaten.eşimde bende ve k.valdemde anlamadım açıkcası korkmadım desem yalan olur.ayy allah korusun evdeyken ben hırsız girse ne olurum bilmem.sizede geçmiş olsun.İçeriden anahtar alıp kilitlemiş demek ki. Yedek anahtarları kontrol edin. Geçmiş olsun korkunç bir duygu, ben de evdeyken eve hırsız girmişti bir süe evde yan yana gezmişiz hatırladıkça ürperirim
benimde aklıma o geldi yoksa içimiz rahat etmicek.o çatıya çıkan gençte bizim alt kata gelmiş net bağlamak için çatıya çıkmış eşim konuştu alta kattaki komşuyla isterseniz çağrayım demiş o çocuğu ama istemedik biz.Ürkütücü ya, bence kilidi değiştirin ne olur ne olmaz.
sanmam hiç ama yazın k.valdem hep dışarı çıkar ben evdeyken hiç kiltmez kilitmedim diyor bende kilitlemem hiç anahtarı var diye onun.hiç anlam veremiyorum o kapı nasıl kilitlendi.belki yanlışlıkla kilitlemiştir kv. ben de eşimin üstüne kilitlemiştim bi kere farkında olmadan.
Teşekkürler3 anahtarımız var zaten.eşimde bende ve k.valdemde anlamadım açıkcası korkmadım desem yalan olur.ayy allah korusun evdeyken ben hırsız girse ne olurum bilmem.sizede geçmiş olsun.
bizim alt kattı komşuya gelmiş net bağlamak için çatıya çıkmış.eşim geldi hemen indi konuştu alt kattaki komşuyla isterseniz çağırayım demiş biz istemedik hata mı yaptık acaba.o çocuk kimmiş ki çatıda ne işi var polisi arasaydınız ya
evet almış hatta ben tel açtım k.valdeme dışardeyken o anahtarın yanında mı kapıyı kitledim mi diye yok dedi kiltlemedim dedi.bende dedim ben kapıyı kilitledim şuanda anahttarda üzerinde kapıyı çal dedim.geldiğinde eve anahtarı elindeydi.Peki kayınvalideniz anahtarını almış mı? Yani evdeki anahtarlar tam mı?
ayy sinirlerim bozuldu ondan güldüm cnmya gerçekten canım sıkldı.yok tanımıyorum çocuğu alt kata gelmiş net bağlantısı yapmak için.bunun neyine güldünüz?
çok ürkütücü bence.
tanıyormusunuz o çocuğu?
iki kek dereken? anlayamadım iki kelime demek istediniz sanırım.anlaşılmıcak bişey yok konuda.İki kek okudum hic bisey anlamadim
O cocuk k.validenizin kapisini nasil acti?
Anahtari nerden buldu
k.valdem çıktığında yorulmuştum zaten yarimden kalkmadım bileo gidiyorum dedi ben uzandım dizi izlemeye aradan çok vakit geçmedi 40 50 dakka hiç yerimden kalkmadımki hadi kitleyim diyim hiç sanmıyorum.Ben de kapıyı kitlerim farkında olmadan .
ee kapı nasıl kitlenmiş?ayy sinirlerim bozuldu ondan güldüm cnmya gerçekten canım sıkldı.yok tanımıyorum çocuğu alt kata gelmiş net bağlantısı yapmak için.
benimde tek takıldığım nokta zaten o bende anlayamadımki kapı sesi geldi içeri biri giriyormuş gibi k.valdem sandım ben arkasından daha kuvvetli bir kapı sesi açılma mı diyeyim zorlama gibi bişey seslendim anne sen misin diye ses yok.kalktım işte bakmaya delikten baktım ilk kimse yok kapıyı açayım dedim kapı kilitli kiliti açtımda açtım kapıyı ancak.ee kapı nasıl kitlenmiş?