şaşırdım kaldım

yasmin1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.512
1.252
kızlar az önce başıma çok ilginç birşey geldi.oturuyorum evde temizlik yapmıştım pc yi açtım dizi izliyorum.k.valdemde dışarı çıkmıştı hava güzel olunca çıkar dışarı oturur falan asıl konu k.valdem dışarı çıkarken kapıyı kilitmez anahtarı alır yanına zaten ben evdeyim niye kiletlesin.aynı şekil bende kilitlemedim kapıyı.diziyi izlerken kapı sesi geldi bende k.valdem sandım arkasından daha kuvvetli bir kapı sesi geldi anne dedim sen mi geldin ses yok.kalktım bakayım dedim gelen giden yok kapıyı açıp dışarı bakayım dedim ilk delikten baktım kimse yok sonra kapıyı açıcam bakıcam kapı kilitlenmiş açılmıyor allah allah dedim bu kapı niye kilitlenmiş aldım elime anahtarı açtım kapıyı gerçekten kilitli çevirdim kiliti öyle açıldı.kapıyı açınca kapının önünde bir merdiven gördüm en üst kattayım ben merdivenden biri çatı katına çıkmış.içeri girdim k.valdemi aradım anne sen mi kiltledin kapıyı diye yok dedi kilitlemedim.sonra deilikten baktım çatıdan 20 yaşlarında bir çocuk indi aldı merdiveni gitti eşimi aradım o arada oda koşa koşa geldi baktı kapıda zorlama yok.benim tek takıldığım nokta kapının nasıl kilitlendiği.kafamda deli sorular

İçeriden anahtar alıp kilitlemiş demek ki. Yedek anahtarları kontrol edin. Geçmiş olsun korkunç bir duygu, ben de evdeyken eve hırsız girmişti bir süe evde yan yana gezmişiz hatırladıkça ürperirim

Ürkütücü ya, bence kilidi değiştirin ne olur ne olmaz.

İçeriden anahtar alıp kilitlemiş demek ki. Yedek anahtarları kontrol edin. Geçmiş olsun korkunç bir duygu, ben de evdeyken eve hırsız girmişti bir süe evde yan yana gezmişiz hatırladıkça ürperirim
3 anahtarımız var zaten.eşimde bende ve k.valdemde anlamadım açıkcası korkmadım desem yalan olur.ayy allah korusun evdeyken ben hırsız girse ne olurum bilmem.sizede geçmiş olsun.

belki yanlışlıkla kilitlemiştir kv. ben de eşimin üstüne kilitlemiştim bi kere farkında olmadan.

Ürkütücü ya, bence kilidi değiştirin ne olur ne olmaz.
benimde aklıma o geldi yoksa içimiz rahat etmicek.o çatıya çıkan gençte bizim alt kata gelmiş net bağlamak için çatıya çıkmış eşim konuştu alta kattaki komşuyla isterseniz çağrayım demiş o çocuğu ama istemedik biz.

belki yanlışlıkla kilitlemiştir kv. ben de eşimin üstüne kilitlemiştim bi kere farkında olmadan.
sanmam hiç ama yazın k.valdem hep dışarı çıkar ben evdeyken hiç kiltmez kilitmedim diyor bende kilitlemem hiç anahtarı var diye onun.hiç anlam veremiyorum o kapı nasıl kilitlendi.

bunun neyine güldünüz?
çok ürkütücü bence.
tanıyormusunuz o çocuğu?

Peki kayınvalideniz anahtarını almış mı? Yani evdeki anahtarlar tam mı?
evet almış hatta ben tel açtım k.valdeme dışardeyken o anahtarın yanında mı kapıyı kitledim mi diye yok dedi kiltlemedim dedi.bende dedim ben kapıyı kilitledim şuanda anahttarda üzerinde kapıyı çal dedim.geldiğinde eve anahtarı elindeydi.

Ben de kapıyı kitlerim farkında olmadan .
k.valdem çıktığında yorulmuştum zaten yarimden kalkmadım bileo gidiyorum dedi ben uzandım dizi izlemeye aradan çok vakit geçmedi 40 50 dakka hiç yerimden kalkmadımki hadi kitleyim diyim hiç sanmıyorum.

ee kapı nasıl kitlenmiş?
benimde tek takıldığım nokta zaten o bende anlayamadımki kapı sesi geldi içeri biri giriyormuş gibi k.valdem sandım ben arkasından daha kuvvetli bir kapı sesi açılma mı diyeyim zorlama gibi bişey seslendim anne sen misin diye ses yok.kalktım işte bakmaya delikten baktım ilk kimse yok kapıyı açayım dedim kapı kilitli kiliti açtımda açtım kapıyı ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…