- 17 Temmuz 2016
- 244
- 281
- 53
- 35
Yaşasınnn biz onlar gibi değilizzzz :))) Valla biz de herşeyimizi kendimiz yaptık. Hem daha kıymetli oluyor herşey. Gözü tok oldu mu insanın huzuru yerinde olur. Az beklenti çok huzurAynen kız ben istenmeyen gelindim karşı çıkıldı bizim evliliğimize biz eşimle herşeyi kendimiz yaptık evimiz eşyamız herşeyi ama eltim herşeyi yaptırdı düğünde davul gelmezse çıkmam sesi şu kadar bilezik dedi eşyalar en kaliteli alındı doğurdu ben özelde doğururum dedi kp e ödetti parayı bi işe girdi kp sen para aldı sonra işi batırdı anlatsam daha neler neler kp kaç kere kredi kartlarını ödeyip kapattı kaç kere ama ne oldu kocası saymaz kv Can'ına okur sesi çıkmaz kocasından da yüz bulmaz. Neden çünkü sen para için neler yaptın şimdi verdik parasını edeyruz ağzına hesabı yapıyorlar
Bu arada Bebeğini hayırlısıyla kucağına al büyüt inşallah canımm.Aynen kız ben istenmeyen gelindim karşı çıkıldı bizim evliliğimize biz eşimle herşeyi kendimiz yaptık evimiz eşyamız herşeyi ama eltim herşeyi yaptırdı düğünde davul gelmezse çıkmam sesi şu kadar bilezik dedi eşyalar en kaliteli alındı doğurdu ben özelde doğururum dedi kp e ödetti parayı bi işe girdi kp sen para aldı sonra işi batırdı anlatsam daha neler neler kp kaç kere kredi kartlarını ödeyip kapattı kaç kere ama ne oldu kocası saymaz kv Can'ına okur sesi çıkmaz kocasından da yüz bulmaz. Neden çünkü sen para için neler yaptın şimdi verdik parasını edeyruz ağzına hesabı yapıyorlar
Aynen öyle cnm rızk Allah'tandır bunun bilinciyle yaşamak lazım ben her zaman derim ihtiyacından fazlası senin değildir böyle büyük yatırımlar hele ki ailene değilse kendi çıkarına ise rabbim bu kadar hesapçılığı sevmez ben bu dünya da daha paraya Mutlu olanı görmedim. Allah herkese akıl fikir anlama gücü versin .Madde alemine o kadar dalmışız ki huzurun anlamını unutmuşuzYaşasınnn biz onlar gibi değilizzzz :))) Valla biz de herşeyimizi kendimiz yaptık. Hem daha kıymetli oluyor herşey. Gözü tok oldu mu insanın huzuru yerinde olur. Az beklenti çok huzur
Saol cnm inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBu arada Bebeğini hayırlısıyla kucağına al büyüt inşallah canımm.
İlk paragrafı okurken şok oldum kız :) Neyse ki kinayeymiş hahahahaAt nişanı cınım. Bilezikler de başlarına at. Bu ne terbiyesizlik. Vaktinde az yiyip para biriktirip sana hak ettiğin(!) altını vermeleri gerekiyordu. Eltine ne yaptılarsa kuruşu kuruşuna sana da vermeleri gerekiyordu. Cok ayıp ayyyyyyy ne kınadım !!!!!!!!!!!!!
Tövbe tövbeeeeeee........
Valla senin gibi kuruş hesabı yapan gelinim olsa nefret ederdim herhalde. Kime ne isterlerse alırlar. Bu ayrım da değil haksızlık da değil. Keyiflerinin kahyasi da degilsiniz. Almak zorunda hiç değiller. Altın istiyorsanız kendiniz çalışın alın. Burada başlık açmaya utanirdim ben. Milletin eline bakmaya utanirdim. Gelinliğimin parasını vermek istediler onu bile almadim. Kimseye minnet etmem. Kimse karsisinda boynumu bukmem. Şimdi kimse ağzını açıp bana bir şey diyemez. Ona rağmen zorla ev aldılar eşime. Kendi değerinizi kendiniz dusuruyorsunuz. Hayati bu hesaplari yaparak basitlestirip degersizlestiriyorsunuz. Gerçekten bunlarla mı ugrasiyorsunuz?
Anaaa kırma burmaymışSanirim kirma derken burmayi kastediyosunuz, iki yildizli derkende ikili burma, eltinizdeki büyük dediginiz genis olmasidir heralde yani 3lü burma.
Annemin de vardi ikili burmasi 20 küsür sene önceden oda hep derdi bu o zamanin en degerlisiydi, simdide öyle cünkü daha agir, sizinkiler güzel ama altin orani daha düsüktür diye. Yinede altin altindir derdi:)
Yani simdi evet sizinkiler daha degerli desek, o zaman eltime de payini verin dicekmisiniz? Yada aa benimki daha degerli bana daha cok deger veriyolar daha yakin olayim mi diye düsüneceksiniz?
Anaaa kırma burmaymışmaşallah size
Hiç aklıma gelmemişti
2 li 3 lü yıldız da demekki sıra sayısı
Peki tarih nasıl oluyo 1987 yazıyo demiş konu sahibi, bileziklerde tarih yazmaz benim bildiğim
Bilmem epeydir girmiyordum siteye.Limoncu halaa var ve hala ünlü mü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?