Sarraf olan altından anlayan bakabilir mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nisanlinizla gorucu usulü mu tanistiniz? Yani arada sevgi aşk falan yok mu?
Ne bileyim kayınvalide ayırmamış sizi işte elinden gelen hediyeyi yollamış. Nedir begenmemek ve kıyaslamak da hos degil ve en onemlisi bunun için sevgili kırılır mi?
Ayrıca eski adetlerimiz iyidir hoştur da kız alınan bir sey olduğundan bilezik fln yollanir. Sonra burada oluyorsunuz işte evi bana temizletiyorlar bayramda annemi goremdim önce erkek tarafında olunur dediler konularini. Adetse o da adet çünkü. Eski atarkil adetler onc ealır sonra kadından goturur ama. Bu nedenle bunu hediye kabul edip sorgulamayın bence.
Hediye altının pazarlığını yapmak size yakışmaz çok çirkin. Kiyaslarla şimdiden eltinizle dusman olmanız da size zarar. En önemlisi sevginizi altın hesaplariyla lekelemeyin.

Kırma nedir bilmiyorum. Her neyse bence çok önemli değil. Dikkate almanız gereken sizi kırmayacak insanlar mı? Gerisi boş..

Burayı kayinvalideme okutmak istiyorum )))

Herşeyi geçtim bu nasıl bir hesap kitapciliktir arkadaş

Eltisinin kolundaki bilezige bakıp bir beklentiye girmek ve evlat arasındaki ayrimi iki kırmaya dayandirmak nasıl bir düşünce tarzı ?

Kırma nedir bilmem ama bu konu kafa kırdırir :))

Parmagimda bir yuzukten baska birsey kalmadi evimde dogru duzgun yeni esya yok dugunde hep en uygun seyleri almaya calistim hep ona gerek yok buna gerek yok dedim benim seyim ne kadar degersizmis daha ne yapsin insanlar ince hesap yapmayin daha fazla

Kırma ne bilmiyorum altından da hiç anlamam ama bu bir hediye sonuçta düşünmüşler vermişler hem bence daha değerli kv kendine ait olan bişeyi vermiş baştan savma uyduruk bişeyde alabilirdi gerçi kırma dediğin şey uyduruk mu değil mi bilmiyorum ama uyduruk olsa ne yazar sonuçta hediye. Düşünmüş olmaları yeter bide değerine mi bakacaksın ayıp

Altından, kırmadan, kuzudan falan hiç anlamam. Haklı ya da haksız olduģunla da ilgilenmiyorum.

Ama bildiģim birşey var ki bu konuyu açarak hayatının en büyük hatalarından birini yaptın

Bu kadar mal canlısı olmasanız keşke.

Sanirim kirma derken burmayi kastediyosunuz, iki yildizli derkende ikili burma, eltinizdeki büyük dediginiz genis olmasidir heralde yani 3lü burma.
Annemin de vardi ikili burmasi 20 küsür sene önceden oda hep derdi bu o zamanin en degerlisiydi, simdide öyle cünkü daha agir, sizinkiler güzel ama altin orani daha düsüktür diye. Yinede altin altindir derdi:)

Yani simdi evet sizinkiler daha degerli desek, o zaman eltime de payini verin dicekmisiniz? Yada aa benimki daha degerli bana daha cok deger veriyolar daha yakin olayim mi diye düsüneceksiniz?

Sayenizde şimdi anladım konuyu.
Kırma iki yıldız falan denilince böyle askerlerdeki gibi üstünde yıldız var sandım googleda da yok gozumde canlanmamisti
Onu sahibi ikinize de burma takmış işte kadın bu kadar kurcalamak sizcemdemayip değil mi? Yılı kalınlığı ayarı resmen didiklemissiniz çok ayıp.

Çok iyi bir bakış açısı seni canı gönülden tebrik ediyorum valla arkadaşım. Ama konuyu açan arkadaş benim ki daha değerli evlat kayırıyorsunuz eltime de Hakkı'nı verin demek yerine (artık ne hakkıysa ne alakaysa) eltisine gidip nispet yapar o potansiyeli gördüm ben şahsen

Altın şöyle dursun kayınvalidem bana gelinliğini bile verse Son moda gelinliklerden daha değerli olur benim için ..bence detaylara takılmayın ne güzel bi adetiniz var size hediye gelmiş .Tadini cikarin

Ben de bu bayramın boynuzunda altın olan koçlu konuları nerde diyordum. Siz hangi devirde yaşıyorsunuz ya?

Hediyenin hakkı, haksızlığı olmaz ayrıca. Eltiye ne verildiyse size de verilecek bir şey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…