- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem epeydir girmiyordum siteye.
Ben giderken aktif kullaniyordu forumu.
Mesele unlu olmasi degil altina karsi ilgili olmasi![]()
Evlenirken sadece kurduğum yuvaya baktım. Herşeyi eşimle çabalayıp yaptık, bilezikler geçtim bir küçük altın bile alınmadı. Ama benden yaklaşık 10 yıl önce evlenen eltime düğününden altınına her şey yapılmış, hatta görümceme bile her şey yapmışlar. Eşime sıra gelince bir şey kalmamış ellerinde. Ama inanın bunu dert etmedim(kendim çocuklarımı asla ayırmam, ama ileriyi düşünememişler benim sorunum değil bu). Eğer bunları kafama takıp dertlenseydim, dır dır yapsaydım bu kadar huzurlu ve mutlu bir yuvam olmazdı.yaa aman bisver vermisler iste bilmemne diyenleri anlamiyorum haa.. ne kirmadan anlarim.ne altindan ama bana yapilandan fazla yapamaz eltime.. basbayagi ayrim olur.. kimse de kendine yapilsin istemez.. sana gelene kadar kalmamis vs diyenler,dusunup ayiracakti o zaman
oyle olursa kiymetli olur tabi canim.. onlar paha bicilemez :)Kız öyle deme eltine yapılıyor sana yapılmıyor ama sonra eltin her işlerine koşmak zorunda kalıyor sen bacak bacak üstüne atıp oturuyorsun eltin sevilmiyor sen gözü tok olduğun için seviliyorsun Bayram'da eltin ben tatile gidicem deyince kıyamet kopuyor ama sen ben tatile gidicem deyince dönüşte uğrayabilirseniz gelin kızım özledik oluyor bence altından daha gıymatlı bunlar![]()
Bu dünyadan mezara hiçbirşey götüremeyeciğimizi düşünürsek sağlık huzur ve mutluluk bir insanın sahip olabileceği en DEĞERLİ hazinelerse...Elbette olmali ozaman evlat ayrimi olmaz mi ... size yapilmasa hep digerine kayırılsa banane diebilecek misin
Kıymalı börek diye mi anladı acaba google onuKırma ne Cidde'n Google da bulamadım kırma yazdım börek resimleri çıktı![]()
Google bile yanlış biliyo canım. Bunlar trabzon hasır bilezik, kaburga kelepçe filan.Bu kırma nedir çok merak ettim ve bilezik olduğunu varsayarak google amcaya kırma bilezik yazdım, bunlar çıktı ama yıldız olayını çözemedim.
Eki Görüntüle 1885059
Vay be şanslı bir kadınmışsınız, bayram hediyesi olarak hem kuzu hem kırma![]()
Google bile yanlış biliyo canım. Bunlar trabzon hasır bilezik, kaburga kelepçe filan.
Bence burma bileziği tarif ediyo. Onun da tekli ikili üçlüsü var. Ama yöresel olarak kırma diyolardır bence.Yav bu kırma neymiş ki google amca bile bilmiyor.
Konu sahibi lütfen bizi aydınlat, bir foto paylaş.
Gerçekten çok merak ettim kırmayı.