- 30 Aralık 2009
- 23.196
- 91.247
- 1.123
Hahaha evet kuzu geleneği varOha bana balik bile gelmemisti
Kuzu mu geliyomus
Hahaha evet kuzun geleneği var
Bana da gelmedi geleydi iyiydi :)
Kirmayi ben de bilmiyorum :)Kirma ne kontes
Melez kuzu mu bu gelen
Kirmayi ben de bilmiyorum :)
Lakin kuzu önemli acaba kac kiloydu :)))
Kirmayi ben de bilmiyorum :)
Lakin kuzu önemli acaba kac kiloydu :)))
Valla bu devirde kimse kimseye hiç birşey yapmak zorunda değil. Bir kişinin parasını nereye kime harcayacağına müdahale etmekte çok zavallı bir durum.yaa aman bisver vermisler iste bilmemne diyenleri anlamiyorum haa.. ne kirmadan anlarim.ne altindan ama bana yapilandan fazla yapamaz eltime.. basbayagi ayrim olur.. kimse de kendine yapilsin istemez.. sana gelene kadar kalmamis vs diyenler,dusunup ayiracakti o zaman
evet yapmak zorunda degil. ama ayrim da olmaz. yapilmayacaksa kimseye yapilmasin. yapilacaksa esit yapilsinValla bu devirde kimse kimseye hiç birşey yapmak zorunda değil. Bir kişinin parasını nereye kime harcayacağına müdahale etmekte çok zavallı bir durum.
Kız öyle deme eltine yapılıyor sana yapılmıyor ama sonra eltin her işlerine koşmak zorunda kalıyor sen bacak bacak üstüne atıp oturuyorsun eltin sevilmiyor sen gözü tok olduğun için seviliyorsun Bayram'da eltin ben tatile gidicem deyince kıyamet kopuyor ama sen ben tatile gidicem deyince dönüşte uğrayabilirseniz gelin kızım özledik oluyor bence altından daha gıymatlı bunlarevet yapmak zorunda degil. ama ayrim da olmaz. yapilmayacaksa kimseye yapilmasin. yapilacaksa esit yapilsin
Aynen kız ben istenmeyen gelindim karşı çıkıldı bizim evliliğimize biz eşimle herşeyi kendimiz yaptık evimiz eşyamız herşeyi ama eltim herşeyi yaptırdı düğünde davul gelmezse çıkmam sesi şu kadar bilezik dedi eşyalar en kaliteli alındı doğurdu ben özelde doğururum dedi kp e ödetti parayı bi işe girdi kp sen para aldı sonra işi batırdı anlatsam daha neler neler kp kaç kere kredi kartlarını ödeyip kapattı kaç kere ama ne oldu kocası saymaz kv Can'ına okur sesi çıkmaz kocasından da yüz bulmaz. Neden çünkü sen para için neler yaptın şimdi verdik parasını edeyruz ağzına hesabı yapıyorlarHelal valla doğru eltim her yıl memlekete gider ben 2 yılda bir 3 günlüğüne giderim benden iyisi yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?