Sarraf olan altından anlayan bakabilir mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzunun alni ne demek, acaba nisandan mi bahsediyorsun diye uzun sure dusundum. Bunlar bilezik mi? Bilezikleri kuzucugun alnina nasi takmislar acaba.
Resmen medeniyetlerin besigi bir ulkeyiz ne adetler var.
Altinlara gelince kirma falan anlamadim sarraf degilim ama kolunda duracak esya parcasi icin huzurunu bozma.
Kolumda durmaz satar yeriz diyorsan bi zahmet nisanlinla calisip cabalayin da kimseye minnet etmeyin. Bak bu cok onemli.
Ben oyle eltinizle aranizda aman aman bir ayrim yapildigini sanmiyorum.

konu sahibi altınları tarttırmaya gitti heralde herkes kendi kendine takılıyor konuda allah evleneceğiniz adama ve ailesine kolaylık versin konu sahibi sizin derdiniz yuva kurmak değil altın almak, gelinlik giymek, düğün yapmak, millete hava atmak. bir yıl sonra açacağınız konuları merak içinde bekliyorum

yaa aman bisver vermisler iste bilmemne diyenleri anlamiyorum haa.. ne kirmadan anlarim.ne altindan ama bana yapilandan fazla yapamaz eltime.. basbayagi ayrim olur.. kimse de kendine yapilsin istemez.. sana gelene kadar kalmamis vs diyenler,dusunup ayiracakti o zaman

Onu bunu bilmem de bu hayatta fiyat biçilen herşey satılıktır benim gözümde

Valla bu devirde kimse kimseye hiç birşey yapmak zorunda değil. Bir kişinin parasını nereye kime harcayacağına müdahale etmekte çok zavallı bir durum.

Hem kuzu gelmiş hem de kuzu altınlarıyla gelmiş
Eltininkinden daha değeriyle al aşkım bunları geri götür diyeceksen

değeri düşükse al aşkım bana eltiminkilerden getir diyebilirsin...bence çok kurcalama derim umarım aynı değerdedirler

Valla bu devirde kimse kimseye hiç birşey yapmak zorunda değil. Bir kişinin parasını nereye kime harcayacağına müdahale etmekte çok zavallı bir durum.
evet yapmak zorunda degil. ama ayrim da olmaz. yapilmayacaksa kimseye yapilmasin. yapilacaksa esit yapilsin

Bacım biz ne koyun gördük ne kırma ne bilezik. Hatta düğünde bile ne set istedim ne de başka birşey. Ne taktılarsa kendileri o. 3 yıldır evliyim Allah bozmasın. Hepsi geçici sen bunlara boşuna takılma. Kendine dert mi arıyorsun

evet yapmak zorunda degil. ama ayrim da olmaz. yapilmayacaksa kimseye yapilmasin. yapilacaksa esit yapilsin
Kız öyle deme eltine yapılıyor sana yapılmıyor ama sonra eltin her işlerine koşmak zorunda kalıyor sen bacak bacak üstüne atıp oturuyorsun eltin sevilmiyor sen gözü tok olduğun için seviliyorsun Bayram'da eltin ben tatile gidicem deyince kıyamet kopuyor ama sen ben tatile gidicem deyince dönüşte uğrayabilirseniz gelin kızım özledik oluyor bence altından daha gıymatlı bunlar

Helal valla doğru eltim her yıl memlekete gider ben 2 yılda bir 3 günlüğüne giderim benden iyisi yok :)

Helal valla doğru eltim her yıl memlekete gider ben 2 yılda bir 3 günlüğüne giderim benden iyisi yok :)
Aynen kız ben istenmeyen gelindim karşı çıkıldı bizim evliliğimize biz eşimle herşeyi kendimiz yaptık evimiz eşyamız herşeyi ama eltim herşeyi yaptırdı düğünde davul gelmezse çıkmam sesi şu kadar bilezik dedi eşyalar en kaliteli alındı doğurdu ben özelde doğururum dedi kp e ödetti parayı bi işe girdi kp sen para aldı sonra işi batırdı anlatsam daha neler neler kp kaç kere kredi kartlarını ödeyip kapattı kaç kere ama ne oldu kocası saymaz kv Can'ına okur sesi çıkmaz kocasından da yüz bulmaz. Neden çünkü sen para için neler yaptın şimdi verdik parasını edeyruz ağzına hesabı yapıyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…