Şampuan ve Saç Kremleri Sarmısaklı şampuanlarr :))))

valla gün içinde ben saçımın tepe bölümüyle çok oynarım şimdi bide ders çalışıyom iyice oynuyorum ama ordan dökülme yok ama günde belki 10 tel falandır.ama banyoda daha çok bide deli gibi yaatrım yatakta sabah kalkınca yine saç yok bilgin olsun

hımm keşke hiç dökülmese diyicem diyemiyorum:) çünkü imkansız bişe:) ama azalttı diyorsan doğrudur inşallah benim kinide azaltır:) bide saç çıkardı mi onu soracaktım:) şimdi sen diyeceksin ki nerden buldum ben bu kızı, tekrar affet üzgünüm:)

aşk olsun canım sen sor ben cevap veririm
bende çıkarmadı ama kesti dökmeyi.losyona devam etseydim belki o kabarcıklar saç olucaktı
ama bu ay devam edicem ona.diğer ayda losyonu alırsın

aşk olsun canım sen sor ben cevap veririm
bende çıkarmadı ama kesti dökmeyi.losyona devam etseydim belki o kabarcıklar saç olucaktı
ama bu ay devam edicem ona.diğer ayda losyonu alırsın

canım benim şimdi eczaneden geliyorum, 5 eczaneye gittim yok dedi:) çıldırdim:) sonra bayağı bi uzakta eczane söyledi orda babe nin ürünü vardır dediler, hiç üsenmedim valla oraya kadar bu kış kıyamette yürüdüm adama " babe nin sarmısakli şampuani var mi " dedim, adam da babe nin sarmısakli ürünü yok dedi, yani hiç bi ürünü sarmısakli değil dedi. Yani sarmısakli değilmiş. Ama senin dediğin ürünü aldım:) dediğin gibi 35 lira ya aldım şimdi yıkanacagim hadi bakalım ne olacak:) inşallah saç dökülmem durur:) yagim durur bu arada kirpiklerımı güçlendirme konusunda önerilerin oldu bana:) seni bana yardım için göndermişler mi ne.

ben babe sarımsaklı demedimki sana ilahi
babe her eczanede yok tatlım
hadi bakalım inşallah memnun kalırsın canım haber ver bana

tatlım kk olmasa nerde bulcam ben seni

ben babe sarımsaklı demedimki sana ilahi
babe her eczanede yok tatlım
hadi bakalım inşallah memnun kalırsın canım haber ver bana

tatlım kk olmasa nerde bulcam ben seni

canım benim kullandım, tabiki şuan için bişe söylemek için çok erken, ama sadece şunu soylebilirim saç dibim kepek falan vardı sinir olmaya başlamıştım, ama bi baktım hepsi yok olmuş saç dökülmesi içinde gene tabi döküldü, ama daha ilk kullanımım:) inşallah iyi gelecek:) sana güveniyorum:)

inşallah memnun kalırsın canım sende benim gibi
bide kontrol et bakalım saçının yağlanamsı nasıl olucak

canım acaba hangi şampuana uyguluyorsun bunu, ben yaptım ama çok memnun kalmadım, gittikçe cook kötü kokmaya başladı, silikonsuz dediğin şampuan hangisi?

hobby hacışakir ve bimdeki a plus şampuana
artık dalin falan alıcam zararlı maddesi daha az ya
silikonsuz şampuana katınca hem nasıl da yumuşacık yaptığı daha kolay anlaşılıyo. elidor falan onlara katsam zaten içinde silikon çok . ama silikonsuzlar da daha iyi anlaşılıyo

canım bide küçük bi kavonoza ayırıp yap bence, 3 kullanımlıkk. . içine bal da koy sarımsağın yanında. hem o a plus şampuanın ( kuru ve yıpranmış saç için olanı))kokusu yoğun. iyi oluyor.

canım şampuanla durumlar nasıl..

babe iyi geldimi sana

ben prozinci bırakıcam bişe yaramdı..
ya teresan ısırgan özlü
yada otacı naturway araştırıyorum..

Babe şampuan hakkındaki deneyimlerini paylaşır mısın Gülben :)

Umarım iyi sonuçlar bildirirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…