Doğal Saç Bakım Kürleri Sarmısak maskesi yaptıktan sonra oluşan kokudan nasıl kurtuluruz?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
ya arkadaşlar kokuyu geçirmek için hani sampuandan sonra saç kremi kullanıyoruz ya.bu sarmısaklı maskeyı sürdükten sonra ilk sac kremi ile saçlarınızı yıkayın ondan sonra sampuanlayın geciyor koku.abartılacak kadar kalıcı değil o koku.bence denemekten vazgecmeyın

saçları yıkarken ıslatmadan şampuan sürersek o zaman kötü kokular daha çabuk gidermiş kuaför söylemişti banada.

vallah arkadaslar tek care bol zeytinyagli sabun yikamak ben önce 1-2 kere sampuan ile yikyiorum sonra zeytinyagli sabun ile bol bol yikiyorum sonra banyodan mis zeytinyagli sabunla kokuyorumsırnaşık şey ben haci sakir kullaniyorum tavsiye edrim koku hic kalmiyorrrr:teytey:

slm kızlar.bu maskeyı denemek ıstıyorum cogunuz yararlarından bahsetmıssınız ama bunun zararını goren varmı acaba?bır kac yerde sarımsagın yuksek mıktarda asit icerdigini bu yuzden sac derisinden tahriş yaptıgını bir daha sac cıkamayacagını okudum.Bu durumla karsılasan var mı acaba?

Ben sarımsak bakımından çok ama çok memnun kalanlardanım.ister havanda dövüp öyle sürün,ister sarımsakları ortadan kesip kesik yerleri ile diplere sürün kesinlikle saç çıkartıyo.kokusuna gelince ben saçlar kuruyken şampuanlayarak yıkadım saçlarımı.son durulama suyunuza 1 çorba kaşığı sirke koyup durulayabilirsiniz.ben birde lavanta suyu ile bazen durulardım saçımı.ve koku olmazdı.koku sadece saçlar ıslandığında veya nemli iken az bişey oluyo.yani kuruyken günlük hayatın içinde kokmuyor.ama dediğim gibi müthiş faydaları var ve dökilme yaşayıp saçları azalanlara kesinlikle tavsiye ederim...kaydirigubbakcemile2

bu maskeyı bende kesınlıke denıcem.cunku saclarım boyalardan cok yıprandı ve cok dokulduler.saclarım daha gur olmasını ıstıyorum.ınsallah ıse yarar bendede.su anda aktarlarda satılan hazır bakımlardan uyguluyorum.bıde kendımce yaptıgım bı bakım var.bıde bu sarımsak maskesını denıcem.bunu maske seklınde mı uygulamak daha dogru olur yoksa hergun bıtane yutarak ıcerden sacı beslemek mı ???

ben şampuanımın içine 3 diş sarımsak ezip koydum..biraz da badem yağı..bakalım sonuç nolcak..ilerleyen günlerde yazarım kızlar :)

arkadaşlar saçlarım çok dökülüyor diye o sarımsak yağını sürdüm bende ama 2 gündür yıka yıka çıkmıyor kokusu üstelik git gide artıyor gbi sanki yok mu bunun bi püf noktası ben böyle 1 hafta gezemem ki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…