• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Sarmısak maskesi yaptıktan sonra oluşan kokudan nasıl kurtuluruz?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Arkadaslar sarimsak sac icin cok yararli bana kuaför olan enistem tavsiye etmisti ama benim yaptigim hatayi sakin yapmayin. saclariniza maske yaptiginiz 1 hafta icinde sakin yagmura cikmayin. islaninca koku yayiliyor.

hayır canım ama ben çamtıravel veya çam yağını bılıyorum onu şampuan içine döküyosun ve kullanıyosun ben de kullanıyorum eşimde kızımda..

sarmısak yağının kokusunu menekşeyle bastırabilirsiniz belki kızlar.çok güzel kokuyor ve saç dökülmesine karşı da kullanılıyormuş.

sarmısak yağının kokusunu menekşeyle bastırabilirsiniz belki kızlar.çok güzel kokuyor ve saç dökülmesine karşı da kullanılıyormuş.
nasıl oluyo peki menekşede bir tür yağmı o nasıl kullanılıyormuş bilgilendirirsen sevinirim teşekkürler arkadaşım şimdiden:))

bende suna dumankaya'nin kitabindan sogan ile sarimsagin karistirilip basa uygulanmasi halinde beyazlamayi onleyecegini ve hatta gecirecegini okumustum. neyse denedim, tabi ilk seferde safligima geldi bunlari ezdikten sonra aynen surdum kafama. defalarca yikamama ragmen kokusu cikmadi ve bir daha da denemedim:(

sarimsak yagi maskesinde de acaba saclarin beyazlamasini onleyici/eski rengine dondurucu bir etki var midir?

bence zannetmiyorum oyle bişey olsa duyulurdu sanırım ama bende daha denemedim sarımsak yağını bilenler varsa yardım???

bişii diyeyim mi.bende denedim.hem saç dökülmem kesildi.hem yeni saçlar çıktı.şimdi yeniden başladım.saç bakım yağı diye aktarlarda satılıyo.10 çeşit yağ var.kokusuda ağır değil.gayet memnunum.tavsiye ederim.

bişii diyeyim mi.bende denedim.hem saç dökülmem kesildi.hem yeni saçlar çıktı.şimdi yeniden başladım.saç bakım yağı diye aktarlarda satılıyo.10 çeşit yağ var.kokusuda ağır değil.gayet memnunum.tavsiye ederim.
teşekkürler canım bende çam yağı aldım şampuanıma döktüm kullanıyorum bakalım iyi gelirse size söylerim kullanalı daha yenı olduda o yüzden kokusuda şampuanla çok güzel vallahi ne yalan söyleyeyim şimdi..

o da iyi ama sen benim dediğimi bi araştır.pişman olmazsın.hem ondan daha etkili.

koku yapmaya yapıyor madem.entele yaapcam die kokusundan kriz geçiriyorum sarımsak da katim bari o da aradan çıksa bi zararı olurmu acaba:dance:

a.s.neyi canım anlamadım sarımsağımı?közlicez konuyu biraz açarsan sevinirim teşekkürler...:uhm:

sarımsak yenmesi saçların beyazlamasını engelliyomuş diye duymuştum...ama dökülmeyi engellediğini ilk kez duydum

sarımsağı nasıl sürüyosunuz acaba ? bende duymuştum ama hiç denemedim ?

bence sanırım engüzeli sarımsagı aksam yemeklerinde de olsa yemek valla gerisini bilmem arkadaşlar

Back