Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl oluyo peki menekşede bir tür yağmı o nasıl kullanılıyormuş bilgilendirirsen sevinirim teşekkürler arkadaşım şimdiden:))sarmısak yağının kokusunu menekşeyle bastırabilirsiniz belki kızlar.çok güzel kokuyor ve saç dökülmesine karşı da kullanılıyormuş.
teşekkürler canım bende çam yağı aldım şampuanıma döktüm kullanıyorum bakalım iyi gelirse size söylerim kullanalı daha yenı olduda o yüzden kokusuda şampuanla çok güzel vallahi ne yalan söyleyeyim şimdi..bişii diyeyim mi.bende denedim.hem saç dökülmem kesildi.hem yeni saçlar çıktı.şimdi yeniden başladım.saç bakım yağı diye aktarlarda satılıyo.10 çeşit yağ var.kokusuda ağır değil.gayet memnunum.tavsiye ederim.
teşekkürler arkadaşım:))menekşe yağını da diğer yağlar gibi saç derisine sürüyorsun canım.
teşekkürler arkadaşım:))Evet canım sarımsağı közleyip içine biraz badem yağı bir o kadar da zeytinyağı koyup karıştırıp saç diplerine sürebilirsin. yerimseniben