- 17 Ağustos 2023
- 194
- 50
- 19
-
- Konu Sahibi caresizlikzor
Balenli giymelisiniz, gogusleriniz buyuk belliki.75d giyiyorum suana kadar hep ici bos balensiz giydim ve hic giymemisten farki olmadigi icin sarkmaya basladi sanirim nasil bir model tercih etmeliyim? sarkmamasi icin giymemen lazim demeyin zaten suan giymemis gibi oldugum icin bu durumdayim
D cup meme amuda kalkarak yaşasanız, çelik kafese soksanız da sarkar. Yer çekimi diye bir şey var.75d giyiyorum suana kadar hep ici bos balensiz giydim ve hic giymemisten farki olmadigi icin sarkmaya basladi sanirim nasil bir model tercih etmeliyim? sarkmamasi icin giymemen lazim demeyin zaten suan giymemis gibi oldugum icin bu durumdayim
oyle olabilir ama bu surecin gerceklesmesi sutyen modeliyle yavaslatilabilir o yuzden tavsiye istedim zatenD cup meme amuda kalkarak yaşasanız, çelik kafese soksanız da sarkar. Yer çekimi diye bir şey var.
tesekkurlerBalenli giymelisiniz, gogusleriniz buyuk belliki.
Yavaşlatılamaz. Aksine sütyen kullanımı kasları zayıflattığı için süreci hızlandırır.oyle olabilir ama bu surecin gerceklesmesi sutyen modeliyle yavaslatilabilir o yuzden tavsiye istedim zaten
Sarkacak75d giyiyorum suana kadar hep ici bos balensiz giydim ve hic giymemisten farki olmadigi icin sarkmaya basladi sanirim nasil bir model tercih etmeliyim? sarkmamasi icin giymemen lazim demeyin zaten suan giymemis gibi oldugum icin bu durumdayim
yani bu konuda bilimsel bir kanıt yok diye biliyorumoyle olabilir ama bu surecin gerceklesmesi sutyen modeliyle yavaslatilabilir o yuzden tavsiye istedim zaten
ya tamamda sutyensiz mi dolasayim balenli balensiz sutyen ayrimi bosuna mi var illa ki yapima uygun bir sey giymek zorundayimĞöğüs kaldırma amiliyatu başkada yolu yok yaş ile beraber sürat vs herşey aşağıya doğru iner her sene biraz biraz yer çekimi sebep
bozmamak icin genc kiz gibisin demek cok buyuk erdem olmus iyi insanlar iyiki varYok yavaslamıyor ve durmuyor zaten sonuçta devamlı balenli süngerli şeylerle gezmekde sağlıksız .Spor yapabilirsiniz tabiki genede bozmanak için soranlara evet ne kadarda genç kız gibisin falan demek durumunda kalabiliyoruz.Yapi da önemli elbette kiloda .Genede bir sınırdan sonra amiliyat olumazsa çok hızlı bir ivme ile yokuş aşağıya.
spor yapiyorum ama gogus yapisi genel olarak yagdan olustugu icin buyutmez veya diklestirmez diye biliyorum sadece kilolu birisi yag yakarsa deri zaten genislemis oldugu icin deri sarkmasi olur ciddi kilo kayiplarinda sutyen icin takmazsak yer cekimiyle olmasi gerekenden daha cok sarkar diyende var sutyen gogsun kendini dik tutmaya yarayan dokuyu islevsiz hale getirdigi icin sutyen sarkitir diyen var hangisi dogru bilmiyorumyani bu konuda bilimsel bir kanıt yok diye biliyorum
sütyen memeyi toparlar, görsel olarak yukarı kaldırır. doğru kalıpta olursa görselde şeklini düzeltir, evet.
ama hiç bir sütyen meme altındaki kas dokusuna etki etmez --bunun için spor spor spor
kasa etki etmeyen bişey de sarkmayı düzeltmez -fiziken düzeltmez yoksa alttan yandan bastırıp kaldırır, destekler, görünümde tabii ki
aksine sütyen destekli olursa memenin kendi destek bağdokusu zayıflar. tembelleşir.
burun mantigi yanlis bence cunku burun zamanla sarkan bir yapi degil mesela kemik ve deriden olusuyorken gogusun buyuk bir kismi yag ve farkli kas dokulari var yanitiniz icin tesekkurler iyi forumlarrBen öyle gezin demek istemedim ben uyurken en azından öyle uyumayın demek istedim öyle uyuyanlar var sarkmasin mantığı ile Ben sadece balenli yada balensizin sarkma konusunda farkı olduğuna inanmıyorum balenli olanı öyle bir özelliği varsada bilemem ilk kez duyarım bende ki burun mantığı ile baktım burnunuda estetiksiz havaya kaldıran bantlar var mesela havada tutmuyor ama burnu sürekli benim kızım bir ara inatla bunu yaptida gene olmadı burnu ondan biliyorum o mantıkla yazdım havada duran havada kalmıyor diyerek yoksa yanlış anlamayın lütfen iyi forumlar dilerim
Çok mecbur kalmadığım sürece sütyen kullanmıyorum. Kırkıma merdiven dayadım hala karşıyı gösteriyorlar. Ama benimkiler b cup.spor yapiyorum ama gogus yapisi genel olarak yagdan olustugu icin buyutmez veya diklestirmez diye biliyorum sadece kilolu birisi yag yakarsa deri zaten genislemis oldugu icin deri sarkmasi olur ciddi kilo kayiplarinda sutyen icin takmazsak yer cekimiyle olmasi gerekenden daha cok sarkar diyende var sutyen gogsun kendini dik tutmaya yarayan dokuyu islevsiz hale getirdigi icin sutyen sarkitir diyen var hangisi dogru bilmiyorum