sarkma olmamasi icin dogru sutyen modeli nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

caresizlikzor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
194
50
19
75d giyiyorum suana kadar hep ici bos balensiz giydim ve hic giymemisten farki olmadigi icin sarkmaya basladi sanirim nasil bir model tercih etmeliyim? sarkmamasi icin giymemen lazim demeyin zaten suan giymemis gibi oldugum icin bu durumdayim

75d giyiyorum suana kadar hep ici bos balensiz giydim ve hic giymemisten farki olmadigi icin sarkmaya basladi sanirim nasil bir model tercih etmeliyim? sarkmamasi icin giymemen lazim demeyin zaten suan giymemis gibi oldugum icin bu durumdayim
Balenli giymelisiniz, gogusleriniz buyuk belliki.

D cup meme amuda kalkarak yaşasanız, çelik kafese soksanız da sarkar. Yer çekimi diye bir şey var.

Ğöğüs kaldırma amiliyatu başkada yolu yok yaş ile beraber sürat vs herşey aşağıya doğru iner her sene biraz biraz yer çekimi sebep

Yok yavaslamıyor ve durmuyor zaten sonuçta devamlı balenli süngerli şeylerle gezmekde sağlıksız .Spor yapabilirsiniz tabiki genede bozmanak için soranlara evet ne kadarda genç kız gibisin falan demek durumunda kalabiliyoruz.Yapi da önemli elbette kiloda .Genede bir sınırdan sonra amiliyat olumazsa çok hızlı bir ivme ile yokuş aşağıya.

Sarkacak

oyle olabilir ama bu surecin gerceklesmesi sutyen modeliyle yavaslatilabilir o yuzden tavsiye istedim zaten
yani bu konuda bilimsel bir kanıt yok diye biliyorum

sütyen memeyi toparlar, görsel olarak yukarı kaldırır. doğru kalıpta olursa görselde şeklini düzeltir, evet.
ama hiç bir sütyen meme altındaki kas dokusuna etki etmez --bunun için spor spor spor

kasa etki etmeyen bişey de sarkmayı düzeltmez -fiziken düzeltmez yoksa alttan yandan bastırıp kaldırır, destekler, görünümde tabii ki

aksine sütyen destekli olursa memenin kendi destek bağdokusu zayıflar. tembelleşir.

Ğöğüs kaldırma amiliyatu başkada yolu yok yaş ile beraber sürat vs herşey aşağıya doğru iner her sene biraz biraz yer çekimi sebep
ya tamamda sutyensiz mi dolasayim balenli balensiz sutyen ayrimi bosuna mi var illa ki yapima uygun bir sey giymek zorundayim

bozmamak icin genc kiz gibisin demek cok buyuk erdem olmus iyi insanlar iyiki var

spor yapiyorum ama gogus yapisi genel olarak yagdan olustugu icin buyutmez veya diklestirmez diye biliyorum sadece kilolu birisi yag yakarsa deri zaten genislemis oldugu icin deri sarkmasi olur ciddi kilo kayiplarinda sutyen icin takmazsak yer cekimiyle olmasi gerekenden daha cok sarkar diyende var sutyen gogsun kendini dik tutmaya yarayan dokuyu islevsiz hale getirdigi icin sutyen sarkitir diyen var hangisi dogru bilmiyorum

Ben öyle gezin demek istemedim ben uyurken en azından öyle uyumayın demek istedim öyle uyuyanlar var sarkmasin mantığı ile Ben sadece balenli yada balensizin sarkma konusunda farkı olduğuna inanmıyorum balenli olanı öyle bir özelliği varsada bilemem ilk kez duyarım bende ki burun mantığı ile baktım burnunuda estetiksiz havaya kaldıran bantlar var mesela havada tutmuyor ama burnu sürekli benim kızım bir ara inatla bunu yaptida gene olmadı burnu ondan biliyorum o mantıkla yazdım havada duran havada kalmıyor diyerek yoksa yanlış anlamayın lütfen iyi forumlar dilerim

burun mantigi yanlis bence cunku burun zamanla sarkan bir yapi degil mesela kemik ve deriden olusuyorken gogusun buyuk bir kismi yag ve farkli kas dokulari var yanitiniz icin tesekkurler iyi forumlarr

Bu ara böyle büyük sırtlı sütyenker pek populer oldu. Büyük memeler için özel toparlayıcı olanları şekillendirici olanları falan var.

Eklentiler

• IMG_2286.jpeg
    81,6 KB · Görüntüleme: 21
Çok mecbur kalmadığım sürece sütyen kullanmıyorum. Kırkıma merdiven dayadım hala karşıyı gösteriyorlar. Ama benimkiler b cup.

Balenli balensiz meselesi memenin sarkmasıyla ilgili değil duruşuyla ilgili. Dik dursun istersen balenli, ağzına girsin istersen balenli destekli, amaaan rahatlık önemli dersen balensiz toparlayıcı kullanacaksın.

Yaşlandikca burun sarkıyor ucu kikirdak dokular araştırabilirsiniz benim kızım bunu kafaya taktığı için doktora gittik biz .Genç daha o şekil konusunda gereksiz takıntı yaptı bir ara .Herşeyi araştırdı banada anne sarkıyor bilmemne ile geldi.Tabiki kemik dokun gelisecek vs dedim püskürtme yaptım.Ama evet anneme bakıyorum yüzde olan defarmasyon en çok burunda oluyor eski gençlik resimlerinde burun daha yukarda

Balenli olabilir ama destekli kullanmayın. Bazı iç çamaşırı satan yerlerde "dikleştirici" sutyenler var. Bunlar hem yumuşak hem de kavrıyor ve çok rahatlar. Ben her hangi bir sutyenin dikleştireceğine inanmıyorum ama yanlış sutyen sarkmaya neden olur. Bunun dışında bol su için, sık kilo alıp vermemeye dikkat edin. İncir çekirdeği yağı ile masaj yapabilirsiniz. 75d kullanıyorsanız göğüsleriniz vücudunuza göre büyük sayılır, en kesin çözüm ise küçültme ve dikleştirme ameliyatı olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…