- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi Rapunzelea
İsterse sarksın ben nefret ediyorum sütyenle evde durmaktan. Artık dışarıda bile sporcu sütyeni giyiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
B cup ama ben kullansam c bıle kullanırım hafıf taşmış duruyor sütyenden. Bak şimdi aklıma düşürdün yenılerını c alayım neden bu ezıyetı cekıyorum ben yahu
ama 70 beden sütyendeki b cup ile 95 beden sütyendeki b cup büyüklüğü aynı olmuyor. bir kere zaten arada 25 cm bir genişlik farkı var ve cupların aynı olması imkansız95beden meme degil sırt genişliginiz. B meme cup oluyor ve B cup aslinda buyuk degil, kucuk hatta sirt genisliginize göre bayya kucuk kaliyor.
Aynen öyle hele bırde 3cocuk emzırırsenız 95 degıl 105bıle takarsınız hahahahama 70 beden sütyendeki b cup ile 95 beden sütyendeki b cup büyüklüğü aynı olmuyor. bir kere zaten arada 25 cm bir genişlik farkı var ve cupların aynı olması imkansız
ama 70 beden sütyendeki b cup ile 95 beden sütyendeki b cup büyüklüğü aynı olmuyor. bir kere zaten arada 25 cm bir genişlik farkı var ve cupların aynı olması imkansız