- 10 Temmuz 2021
- 6
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi beril sorgun
-
çok teşekkür ederim ilk öncelikle. Kremin adını bulma gibi bir şansınız var mı acaba ? Gerçekten ihtiyacım var çünkü.Sporla biraz toparlanabilir. Bir de Eskişehir de bi diyetisyen çatlaklar içim ithal bi krem tavsiye etmişti arkadaşıma. Cayır cayır yapıyormuş ama iki günde kendi gözümle gördüm farklı annem elinle poşetle sürmesine rağmen onun Eli bile yandı demişti. Yani demem o ki çok yararlı kremler var özellikle yeni oluşturma çatlaklar kalıcı hale gelmeden hemen araştırın sarkiklik için de spor geliyor benim aklıma
bıçak altına yatmak istemiyorum. 90beden takıyorum göğüslerim büyük bana göre. Önceden hoşuma giderdi yuvarlak şekilli. Ama kilo alıp verince bozuldu maalesef. Doktor arkadaşıma sordum ama kendisi henüz bekar olduğumu çocuğumun olmadığını bu ameliyatı olursam (hem küçültme hem de dikleştirme) süt kanallarının kapanacağını ve çocuk emziremeyeceğimi söyleyince vazgeçtim. Kendi lüksüm için doğmamış çocuğumun sütünü de kesmek istemedim :). Bio-oil duydum deneyeceğim, Çok teşekkür ederim.Ne sürersen sür o çatlaklar gitmeyecek maalesef
Bio oil var onla masaj yap hafifler ama tamamen gitmez
Bu çatlak belasına nasıl çözüm bulamıyorlar hala anlamıyorum selülite bile çare var
Dumbılla kol göğüs hareketleri yap toparlanır biraz
Tabi ki sıkıntı ve stresin vermiş olduğu bir açlık hissi de var haklısınız ama temiz hava gerçekten yedirdikçe yediriyor. Hiç ekmek yemeyen ben köy havası alınca hele ki bir de Trabzon ekmeği ve mısır ekmeğini görünce kendimden geçiyordum :).Şimdi sıkıntı stresten yemeyi, Karadeniz Bölgesi'nin havasına suyuna bağlamayalım da, düzenli su içerek, pilates yaparak, yürüyerek, dengeli beslenerek formunuzu koruyabılırsınız. Çatlaklar için de bence yapabileceğiniz şeyler sadece o görüntüyü hafifletir tamamen düzeltmez
Kızartıp mıhlamaya da bandırdınız mı o kürek kadar ekmekleri haaTabi ki sıkıntı ve stresin vermiş olduğu bir açlık hissi de var haklısınız ama temiz hava gerçekten yedirdikçe yediriyor. Hiç ekmek yemeyen ben köy havası alınca hele ki bir de Trabzon ekmeği ve mısır ekmeğini görünce kendimden geçiyordum :).
yemez olur muyum :) Evet anksiyete bozukluğum var maalesef. Tedavi görüyorum. Motivasyon kaynağımda var spor yaparken izlediğim bir kaç kanal var ve gerçekten onlar bana motivasyon kaynağı :)Kızartıp mıhlamaya da bandırdınız mı o kürek kadar ekmekleri haaişin şakası tokken bile yemek yemek istiyorsanız bu kaygı bozuklugundan kaynaklanıyor, çözüm olacaksa bir süre o bölgeden uzak durun onun haricinde kendinize bir motivasyon kaynağı bulabilirsiniz bence işe yarıyor. Not : karadeniz mutfağını çok severim, özellikle karalahana sarması ve mıhlama
Teyzemin arkadaşı oldu. Güzel bir hastanede oldu şimdi reklam olmasın diye isim vermeyeceğim. Doktoru da baya iyiydi, ama süt kanalları kapandı. Çünkü süt kanallarını topluyorlar diye biliyorum yağları toplarlarken.Meme küçültme ameliyatı süt bezlerine zarar vermiyor. Iyi bir estetik cerrahi zarar vermeden işlemi yapabilir. Bende olmayı düşünüyorum param olunca. Iyi bir araştır ıstersen. Iyi bir doktor bulabilirsin.
O şey çok meme çöktüyse oluyor . Eğer konu sahibi ideal kilosunda ise ve kaslıysa yağ dokusundan alıp toparlanıyor. Spor yaparsanız da iyi olur. Özellikle üst bölge için. Zaten ideal göğüs ölçünüzü alıp ona göre küçültecekler. Birden dümdüz yapmıyorlar. Ben birkaç sene sonra yaptırmak istiyorum. Doğmamış çocuğu fln da düşünemiyorum. Büyük ve sarkmış memeli olmak çok zor . Istediğim kıyafeti giyemiyorum. Koşamıyorum. Birşey giysem üst bedeni oturmuyor. Zor ya . Hiç de güzel birşey değil. Sütyen bile bulamıyorum doğru düzgün.Teyzemin arkadaşı oldu. Güzel bir hastanede oldu şimdi reklam olmasın diye isim vermeyeceğim. Doktoru da baya iyiydi, ama süt kanalları kapandı. Çünkü süt kanallarını topluyorlar diye biliyorum yağları toplarlarken.
Boşver takma kafanabıçak altına yatmak istemiyorum. 90beden takıyorum göğüslerim büyük bana göre. Önceden hoşuma giderdi yuvarlak şekilli. Ama kilo alıp verince bozuldu maalesef. Doktor arkadaşıma sordum ama kendisi henüz bekar olduğumu çocuğumun olmadığını bu ameliyatı olursam (hem küçültme hem de dikleştirme) süt kanallarının kapanacağını ve çocuk emziremeyeceğimi söyleyince vazgeçtim. Kendi lüksüm için doğmamış çocuğumun sütünü de kesmek istemedim :). Bio-oil duydum deneyeceğim, Çok teşekkür ederim.
Tedavisi nedir acaba şuan çok merak ettim.Çatlağın tedavisi var arkadaşlar ama yakıyor resmen o bölgeyi çok acı veren bir işlem ama çok etkili.
Sordum canim alman malı mı neymiş adı biraz karışıkmis( ezberlememis yani) kız kutusu duruyorsa bakivereyim dediçok teşekkür ederim ilk öncelikle. Kremin adını bulma gibi bir şansınız var mı acaba ? Gerçekten ihtiyacım var çünkü.
Ayni kremden söz ediyoruz sanrm benm wrk adını hatırlayamadı o kullandı böyle bi krem hüngür hüngür ağladım ama gozle de gördüm etkisini dediÇatlağın tedavisi var arkadaşlar ama yakıyor resmen o bölgeyi çok acı veren bir işlem ama çok etkili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?