Gıdı için operasyonla aliyorlar biliyorum da yanak sarkmasi için tam bilgim yok o sebeple sordum. Aldigim fazla kilo dedigim 10 kilo birsey yani kilodan degil de sanirim yiprandim, yoruldum ôyle birsey.Sarkmalar sporla geçiyor genelde ama yüz için gıdı için operasyon mu gerekir acaba
Evet ya askı falan ayyiçim tuhaf oldu30 yaş sonrası bulldog yanak sarkmSı diyorlar sanırım. Bi doktor görmüstm çenenin iki yanına ve çene ucuna dolguyla o görüntüden kurtarıyor. Fransız askı da bir çözüm gibi ama o işlem beni korkutuyor biraz.
Çok iyi araştirarak gidin kime gidicekseniz.Inşallah iyi bi doktor çikar karsiniza.Dogal yollar deneyin diycem ama yok gercektwn ne yaparsan yap olmuyo hele bide bi yerin gözüne batmaya başlayincaGıdı için operasyonla aliyorlar biliyorum da yanak sarkmasi için tam bilgim yok o sebeple sordum. Aldigim fazla kilo dedigim 10 kilo birsey yani kilodan degil de sanirim yiprandim, yoruldum ôyle birsey.
31 yaşındayımYaş kaç şu an da
Fraksiyonel lazer yaptırabilirsin birde içten takviye Kolajen kullan eğer yaşından 10 yaş ileride göstermiyorsan bu uygulamalar seni tatmin edecektir31 yaşındayım