Sarkan yanak gôrüntüsü

Nicimiki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2018
93
55
33
Selam kızlar, doğumdan sonra artan kilolar sebebiyle mi yoksa yorgunluktan dolayi mi bilemiyorum ama yüzüm çôkmeye basladi farkimdayim. 3,5 yil oldu dogum yapali ve ben sanki 10 yas yaşlandim. Biraz da gıdım çıktı. Bu sarkan yanak gôrüntüsünü düzeltmek için ne gibi operasyonlar yapiliyor bilen var mi acaba?

Sarkmalar sporla geçiyor genelde ama yüz için gıdı için operasyon mu gerekir acaba
Gıdı için operasyonla aliyorlar biliyorum da yanak sarkmasi için tam bilgim yok o sebeple sordum. Aldigim fazla kilo dedigim 10 kilo birsey yani kilodan degil de sanirim yiprandim, yoruldum ôyle birsey.

30 yaş sonrası bulldog yanak sarkmSı diyorlar sanırım. Bi doktor görmüstm çenenin iki yanına ve çene ucuna dolguyla o görüntüden kurtarıyor. Fransız askı da bir çözüm gibi ama o işlem beni korkutuyor biraz.

Gıdı için operasyonla aliyorlar biliyorum da yanak sarkmasi için tam bilgim yok o sebeple sordum. Aldigim fazla kilo dedigim 10 kilo birsey yani kilodan degil de sanirim yiprandim, yoruldum ôyle birsey.
Çok iyi araştirarak gidin kime gidicekseniz.Inşallah iyi bi doktor çikar karsiniza.Dogal yollar deneyin diycem ama yok gercektwn ne yaparsan yap olmuyo hele bide bi yerin gözüne batmaya başlayinca🤭kendimden biliyorum aynaya bakmayi canim istemiyo o derece

Bende 35im ve bende kilo aldım verdim. Ailemin kadınlarının hepsinde var ve bende de başladı ama daha fenası tek taraflı başladı 🤦 Yüz yogası falan işe yaramıyor mu ya? Direk askı muhabbetine girmek istemiyorum,bir halt yedim yapılışını izledim çünkü 🥺

bende normalde milletin para verip yaptırdığı masseter botox doğal olarak sahiptim son bikaç yılda kilo alınca tombik yanağa dönüştüm ve bahsettiğiniz sarkan yanak olmuştu biraz ama tekrar zayıflayınca eski halini aldı 🥰 diyet yapın zayıflayın masraf etmeyin😜

X