• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu şark köşesi ve son model yemek odası aynı mekanda nasıl durur???

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Puantiye

en güzeli hiç doğmamış olmak........
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2007
331
8
96
53
kızlar salonumu döşeyecem ,eşim koltuk takımı yerine şark köşesi istiyor.yemek takımınıda istikbalin sonmodelini begendim ben. aynı odada eski ve yeni nasıl durur sizce neolur yardım edin

Valla bencede olmaz ya..Gelen misafirler yerdemi oturcak.Bence uygun değil..Onu başka bir odada düşünsen daha iyi.

çok kötü olur cnmmmmm ..kesinlikle başka yere koy şark köşesini oturma odanda bile daha iyi durur:)ama şark köşesi için ayrı bi oda yapman daha iyi:)

kötü ötesi olur... bence de başka bir odaya şark köşesi yapın... modern bir yemek odasıyla asla uyum yakalayamazsınız...

Kusura bakma da,sen nasıl güzellik uzmanısın anlayamadım.Estetikten uzak olmasan bu soruyu sormazsın bile.Benim kızgınlığım saçma konu açanlara...

bak canım bende şark köşesi ve aynı zamanda sıgara odası yapıyorum yerler minder yaptıdım ve ortayada yer sofrası varya onlardan cok şık oldu sende öyle birşey yapabilirsin.

Kusura bakma da,sen nasıl güzellik uzmanısın anlayamadım.Estetikten uzak olmasan bu soruyu sormazsın bile.Benim kızgınlığım saçma konu açanlara...

şekerim fikir bana ait değil. eşim tutturdu şark köşesi de şark köşesi diye ben zaten istemiyordum... bunları ona okutturmak için açtım bu konuyu. böyyyle bir güzellik uzmanıyım işte ben tatlımlülülülülülü

herkese teşekkrler arkadaşlar.. çok yardımcı oldunuz eşimi ikna edebildim

aynı sorun bende de var ya olmaz dyorum ben sark kösesi yaptırcam dyo ve benm evim yok kiracıyım sökülüp takılır yaptırıcakmış aileler de akrabalara da uzak talar yani oturmaya değil yatıya daha cok gelyolar ama anlatamıyorum adama bize uygun değil evimiz olunca yaparsın ne istiyosan dyorum yok ooof of
sizin eşiniz vazgecmiş ne güzel benimki biraz inattr illa kendi dedği olucak

canım bncede vazgeçmekle iyi etmişsiniz.illaki olacaksa ayrı bir odada olması daha mantıklı olur bence.bu arada yeni salonunu güle güle kullanyerimseniben

ben kiraci olan bi insanim.sark kosesi temali esyalarim vardi.gelin gittigim evde giris gayet genisti ve ilk orayi dizzayn ettik.cok etkileyici duruyodu.arkadaslarin dedigi gibi sini vs, daha genis rahat ve ozgun oluyo.bi diger evimde salonda bi kose ayirmak zorunda kaldim.koltuk takimimda vardiama burda tam bi butunluk olmadi salanuma bi hava katti ama eger eviniz musaitse ayri olmali.
bide fikir olmasi acisindan bi arkadasin salonu cok genisti.duvardan duvara sedir yuksekliginde modern oturma yerleri yaptirdi.ve cekyatliydi.sirt kisminda minderliydi.ve bu tarz bi salonu istedigin renklerle gayet hos sark usulu doseyebiliyosun.ama dedigim gibi salon baya genisti.

sorunu çözdüğünüze sevindim. aynı ortamda olmazdı zaten.

benim şark köşem var. ama tamamiyle bir odamı onlara ayırdım. odada çok büyük çok hoş olsu. eski eşyalar masa sandalye iki büyük şark odası sediri ve dövme yer yastıklarıyla kaplı odam.
tabi ileride küçük bir eve geçersem bilmiyorum ne olur.

Back
X