- 8 Haziran 2013
- 56.983
- 151.354
- 898
Teşekkür ederim canım, şuanda Urfadayım :))canımmm ellerineee sağlık
Hmm enfes gözüküyor .
Sen nerde oturuyodun
Çok teşekkür ederimEllerine emeğine sağlık canım benim, yarışmada başarılar diliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım, şuanda Urfadayım :))canımmm ellerineee sağlık
Hmm enfes gözüküyor .
Sen nerde oturuyodun
Çok teşekkür ederimEllerine emeğine sağlık canım benim, yarışmada başarılar diliyorum.
Çok uzaksınTeşekkür ederim canım, şuanda Urfadayım :))
Çok teşekkür ederim
Aynen.. gurbet gibi, ana yok,baba yok, hiç kimse yok... vurma kafanı taşlaraÇok uzaksın
Çok teşekkür ederimEline saglik, basarilar dilerim:)
Sariyer sakini olarak basarilar dileriz efenimEvet hanımlar,
Bugün sizlere Sarıyer poğaçası yapmaya karar verdim...
Eki Görüntüle 2133208
Malzemeler;
-2 buçuk su bardağı un
-150 gr margarin yada tereyağı
-1 yumurta
-1 paket instant maya
-1 yemek kaşığı toz şeker
-yarım tatlı kaşığı tuz
-yarım çay bardağı su
Arası için;
- Beyaz peynir
Üzeri için;
-1 yumurta sarısı
-1 fiske pudra şekeri
-susam
Yapılışı;
Ilk olarak kaseye un, margarin, yumurta, maya, toz şeker, tuzu ekliyoruz. Yarım çay bardağı su ile yoguruyoruz. 1 saat üzeri kapalı dinlendiriyoruz
Eki Görüntüle 2133210
Mayalanınca tezgahın üzerine un serpip yoguruyoruz. Mandalina kadar koparıp bezelere ayırıyoruz. (Ben 9 beze elde ettim) Tezgahın üzerinde parmaklarımızla açıp genisletiyoruz. Ortasına peynir koyup kapiyoruz, ortasından elimizi yan şekilde tutup bastırıyoruz.
Eki Görüntüle 2133212
Üzerine pudra şekeri ekledigimiz yumurta sarısını suruyoruz. Susam serpip 30 dk tepsi de mayalanmasını bekliyoruz. 180 derecelik önceden ısıtılmış fırında üzeri kizarana kadar pisiriyoruz.
Eki Görüntüle 2133214
Sıcak servis ediyoruz.
Eki Görüntüle 2133215 Eki Görüntüle 2133216 Eki Görüntüle 2133218 Eki Görüntüle 2133219 Eki Görüntüle 2133219 Eki Görüntüle 2133232
Çok teşekkür ederim canımSariyer sakini olarak basarilar dileriz efenim
Ellerine sağlık canım ,iştah çekici duruyor poğaçaların ,başarılar dilerim.Evet hanımlar,
Eki Görüntüle 2133208
Malzemeler;
-2 buçuk su bardağı un
-1 yumurta
-1 paket instant maya
-yarım tatlı kaşığı tuz
-yarım çay bardağı su
Arası için;
- Beyaz peynir
Üzeri için;
-1 yumurta sarısı
-1 fiske pudra şekeri
-susam
Yapılışı;
Ilk olarak kaseye un, margarin, yumurta, maya, toz şeker, tuzu ekliyoruz. Yarım çay bardağı su ile yoguruyoruz. 1 saat üzeri kapalı dinlendiriyoruz
Eki Görüntüle 2133210
Mayalanınca tezgahın üzerine un serpip yoguruyoruz. Mandalina kadar koparıp bezelere ayırıyoruz. (Ben 9 beze elde ettim) Tezgahın üzerinde parmaklarımızla açıp genisletiyoruz. Ortasına peynir koyup kapiyoruz, ortasından elimizi yan şekilde tutup bastırıyoruz.
Eki Görüntüle 2133212
Üzerine pudra şekeri ekledigimiz yumurta sarısını suruyoruz. Susam serpip 30 dk tepsi de mayalanmasını bekliyoruz. 180 derecelik önceden ısıtılmış fırında üzeri kizarana kadar pisiriyoruz.
Eki Görüntüle 2133214
Sıcak servis ediyoruz.
Eki Görüntüle 2133215 Eki Görüntüle 2133216 Eki Görüntüle 2133218 Eki Görüntüle 2133219 Eki Görüntüle 2133219 Eki Görüntüle 2133232
Çok teşekkür ederim canım, sağolasın.Ellerine sağlık canım ,iştah çekici duruyor poğaçaların ,başarılar dilerim.
Teşekkür ederimEllerine saglik basarilar dilerim
Teşekür ederimEllerine sağlık canım başarılar dilerim
Ellerinize saglik nefisssssEvet hanımlar,
Eki Görüntüle 2133208
Malzemeler;
-2 buçuk su bardağı un
-1 yumurta
-1 paket instant maya
-yarım tatlı kaşığı tuz
-yarım çay bardağı su
Arası için;
- Beyaz peynir
Üzeri için;
-1 yumurta sarısı
-1 fiske pudra şekeri
-susam
Yapılışı;
Eki Görüntüle 2133210
Eki Görüntüle 2133212
Eki Görüntüle 2133214
Sıcak servis ediyoruz.
Çok sağol canımEllerinize saglik nefisssss
Teşekkür ederimellerine sağlık
Çok teşekkür ederim canımOhh elinize sağlık başarılar