Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlıktan mavi-siyaha geçtim(resimli) :(

siyah kesinlikle ve tek kelimeyle MUHTEŞEEEEEMMMMMMM...... bayıldımmmmmmm........ fıstıkken çifte kavrulmuş fıstık olmuşsun canım. güle güle kullan...

sarı saçlı ikende güzelsin ama siyah daha hoş olmuş yüz hatlarını çıkarmış bence siyahda kal sonra akınca dönersin sarı tonlarn direk gidip boya yapma saçlarını yakarsın

BENCE siyah seni olgun ve yaşlı göstermiş sarışınken daha genç gösteriyor

ve daha alımlı gibi kaydirigubbakcemile3 tabi seçim seninvereliniortak

mafoldumben Kıslar Yıllardır sarışınken birden mavi siyaha boyadım bu cuma.Ama bi türlü kabullenemedim.Kıslar sizden tek isteğim siyahın yakışıp yakışmadığı? Eğer yakışmadıysa hafta sonu gidip koyu kumral tonlarına boyatıcam kıslar mafoldumben[/QUOTE]

tatlım ikisi de güzel yalnız siyahlı seni daha genç göstermiş Ve ayrı bi hava katmış gözlüklekaydirigubbakcemile5

bu arada altta ki fotoğrafın arka planında kelepçe mi görüyorumm :1shok:

Canım hiç dikkat etmemişim foto çekinirken,odamda masadaydı.Nişanlım Polis,onun kelepçesi :kedi:

ARKADAŞLAR hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,yaşadığım ilçede hiç kimse beğenmemişti,ama dünden beri sizin verdiğiniz siyahla ilgili olumlu yorumlarınız sayesinde kendime geldim diyebilirim :Saruboceq: Artık ağlamıyorum arkadaslarım :1hug:

Canım bende Platin sarı saçlarımı siyaha boyadım pişman da olmadım
Siyah aktı daha da bi güzel oldu saçımın rengiiiopuyorumnanaktan

Bence de siyah saç seni küçük göstermiş daha da yakışmışşutarafagitti
Sarı saç büyük göstermişş ilerki yıllarda yaptır bence sarıyıkaydirigubbakcemile5

ben siyahi hiç beğenmedim.:sinifsinif:
ama sarışın halin çok güzel.
aksine siyah saç büyük göstermiş gibi.ve hatlarını setleştirmiş.
sarışın halinde avrupai bir hava var ve yüzün daha bebeksi.
ama madem değişiklik istedin biraz bekle sonra yine sarı yaptırırsın önemli değil.
kim tavsiye etti siyaha boyatmanı?kendinmi karar verdin?
biliyorsun petek dinçözde senin gibi yaptırmıştı aynı ama kullandı biraz sonra yine sarışın oldu.sende bunu kullanırsın nolucak.bu arada babanda bi alemmiş yani,bülent ersoyla ne alakan var,saçının siyahlığı olarak öyle demiş,sende balkona çıkmıyormuşsun sende ayrı bi alemsin kaydirigubbakcemile3ehehhe,çirkin bi kız değilsinki sen çok güzelsin bence.istersen saçın yeşil olsun yinede yüz güzelliğide önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…