Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlıktan mavi-siyaha geçtim(resimli) :(

sarı guzel duruyo ama sıyah senı daha genc daha cıtıpıtı gostermıs sarıda cok guzel olmus ama yaslı

sarıda yaşın çok büyük görünüyor.
siyah bence çok hoş olmuş. daha genç görünmüşsün. çıtır olmuşsun. bence sarı yaptırmaaaaaa!

Canım her ikisi de birbirinden güzel ama sarı biraz olgun göstermiş seni zemuszemus
Şuanki halin capcanLı oLmuş ben çok beğendim şahsenn
sende zamanLa aLışırsın opuyorumnanaktan

her rengı deneyen bırı olarak bence sıyah cok genc gostermıs dedıklerı gıbı arkadasların cıtır olmuşsun :) Sarışında daha olgun duruyorsun ayrıca sık sık renk degıstırmekte ıyıdır degısıklık her zaman ıyıdır bence sıyahda kal bır sure daha cıtırlıgın keyfını cıkar :)

Ben de senin gibi doğal sarıyken saçımı bi anda siyaha boyattım. Hiç pişman olmadım. Bence siyah çok yakışmış bir süre kullan alışırsın. Sıkıldığında değiştirirsn nasıl olsa ama boyatmışken biraz tadını çıkar derim ben.

Bence kesinlikleee sarışınlıktan çok çokk daha iyi olmuş koyu renk...
Sarışınlık her zaman daha yaşlı gösterir. bence daha çıtır olmuşsun...

o son nike şapkalı resmine bittim :) kesinllikle çok yakışmış, sakın değiştirme...

evet sarının ayrı bir havası var, ama siyah da acayip yakışmış.. çok beğendim :)

slm bende mavi siyahtan viyoleye yani patlıcan moru gibi bir renge dönmek istiyorum acarlarsa yanar mı acaba yaptıran bilen var mı lütfen cvp acilll.... sagolunnn .... a.s.

bence siyah daha çok hoş olmuşsun zaten sarışından geçilmiyor bence bu renkte kal .....

canım senin kaşların açık renk siyahta emin ol çok yakışmış
çünkü sen çok hoş ve güzel bir bayansın sana her renk yakışır fakat bende doğuştan bir esmer olarak yani siyah saçlı olarak sana siyah her ne kadar yakışmış desemde kaşların çok açık yani
yapmacık duruşu var saçlarının renginin..
ama sarı seni daha seksi gösteriyor..
haa siyahı kullanamazmısın elbette kullanabilirisin .. ama ben sarı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…