Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlıktan mavi-siyaha geçtim(resimli) :(

canım ben sarıyı da çok severim siyahı da.. ama siyah inanılmaz güzel olmuş seni çok daha çekici göstermiş :) sarı da güzel ama çok basit herkes sarışın artık. Benimde saçlar sarıydı bende beyaz tenliyim sçımı bakır-karamele boyadım daha mutluyum kaydirigubbakcemile3 Ayrıca koyu saç renkleri güzel yüzlü insanlara çok yakışıyo sende de aynı şekilde. Sarı saçlı halinde sadece saçına baktım yüzünü gözlerini hiç görmedim. Ama siyah saçta gözlerin burnunu ağzın çok daha belirgin,çok daha güzel görünüyo a.s

canım siyah saçlı halinle sanki on yaş gençleşmişin bnce süper yerinde olsam bi daha asla sarıya boyamam saçlarımı

eşimede gösterdim hangisi daha güzel sence dedim :hulya:
erkek gözüyle yorum yaptı,siyah hali daha güzel dedi

tatlım sarı saçlı halinde çok güzelmiş ayrıca sarı saç seni yaşlıda göstermemiş bu kavramada çok gülüyorum bence saçma genç bir yüz hiç bir dış faktörle yaşlı durmaz benim tanıdığım bi kaç kişi var sağolsunlar , benim saçlarımı yüzlerine tutup acaba sarı banada yakışırmı diye hayıflanan ,bi kaç deneme yapıp başarılı olamayınca ulaşamadıkları ciğeri mundar etme çabasına girişip! sarı seni yaşlı gösteriyo canım!! biraz koyulaştır saçlarını dediklerini biliyorum:icecream:halbuki hiçte yaşlı falan durmuyor aksine daha havalı canlı durur sarı saç . dipnot:sarıyı herkes kullanamaz ve yakışmaz! sana gerçekten çok yakışmış doğal sarışın gibi duruyorsun sen bence sarıya dön canım.

Son düzenleme:
asıl sarı saç daha genç ve dinamik duruyor ben sarıyı beğendim :) siyah mimik çizgilerini daha çok ortaya çıkarıyor.

Bence sarı saç seni olgun göstermişş.Siyahh saçç cokk yakışmışş kaydirigubbakcemile2

.imageshack.us/img178/7984/95957171bq8.jpg[/IMG][/URL]
.imageshack.us/img215/5330/naz2.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

canım ya ben seni çok beğendim kaydirigubbakcemile3
benim senin gibi saçlarım olsun bayamasam bile olur vallazemuszemus
maşallah diyorum nazar olmayasın
ama bu resimdeki saç sana daha çok yakışıcağına eminim

bence ikiside güzel, ama bazı arkadaşlarında dediği gibi bencede sarı daha olgun göstermiş, siyah daha iyi bence .. bende sarışınım siyah istiyorum ama benim nişanlım istemiyor:) erkek arkadaşın felan yok mu bide ona sor. eğer içine sinmediyse de boyatma çünkü siyahtan dönmek çok zordur saçlarını boşuna yıpratma bence.. bir süre kullan rengi akar zaten daha sonra kafana yatmazsa boyatırsın..

kesinlikle koyu renk daha iyi
resmen 4-5 yaş daha küçük görünüyorsun
sarı her zaman daha olgun gösterir

canım bence de kesinlikle siyah çünkü çok asil bir duruşun var siyah saçlı hem arkadaşların dediği gibi daha küçük göstermiş seni siyah saç.tabi sarı da güzel ama sarı da bir sıradanlık var bence siyah kullan bir süre alışamazsan değiştirirsin.

bencede sarı sac daha olgun gostermıs sıyah daha genc daha zayıf ve daha enerjık gorunuyo koyu renk dıyorum bennn

Burda tanıyan tanımayan herkez birbirine yardımcı oluyo. Ne güzel ya :1hug: kızlar hepinize çok tşk ederim. Şeniz a.s.

bence sen bizim yorumlarımızı dinlersen içinden çıkamazsın durumun çünkü herkesin bakış açısı başkaen iyisi sen aynaya bak içine sinen rengi kullan:) ama bana sorarsan sarı saç daha doğal olmuş diğeri sanki senin değil gibi

kesinlikle siyah coook yakışmış :lepi:kuzu bnce hiç düşünme bile upuzun asil hım bide daha sexi olmuşun.sarı cok olgun göstermiş ya lmaznu kullanmak için cok vaktin olacak ilerde salla şimdi siyah cuk oturmuşkaydirigubbakcemile5

Sarı saç herkesi yaşından olgun gösterir.
Ve makyaj yapılmadığı sürece yüz çok soluk görünür.
Siyahta ise makyaj yapmasan bile her daim canlı duruyor yüz.
Siyah daha iyi bence.
Gerçi sen artık beğensende beğenmesende uzuuun bi süre sarı saçı unutmalısın.. Yada sarı saç uğruna defalarca açma işleminden geçip saçının bi kısmını kuaförde bırakırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…