Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi bir kuaför bulunca leylass aramızda kızlar tur düzenleyelim o kuaföre gidelim o gün hepimizin saçlarını boyasın hem grup indirimide alırız hem tanışmış oluruz hemde o şehri o gün gezer geri döneriz nasıl fikir
çıkın çıkın gelin anacımmm çıkın çıkın gelinn
yok yav abartmayın sizde bildiğiniz röfle yani kuaföre gidiyordum röfle olacak diyordum çıkıyordum
isterseniz bi kaç tane daha örnek resim ekleyebilirim fikir olur sizede
tmm cnm birazdan atyorumbencede o resimdeki röfle en az 3 kez yapılmıştır ama çok güzeldi yeni resimler bekliyoruz cnm bu arada leylass sendende resim bekliyorum ama merak ediyorum nasıl oldu :81::81::81:
bencede o resimdeki röfle en az 3 kez yapılmıştır ama çok güzeldi yeni resimler bekliyoruz cnm bu arada leylass sendende resim bekliyorum ama merak ediyorum nasıl oldu :81::81::81:
canım sana her renk gider bence çünkü ten rengin açık ve belli ki hoş bi siman var maşallah. ayrıca da saçların çok kaliteli görünüyor ve sağlıklı maşallah diyeyim
bence hic düz boyaya falan girme böyle renk yapabilen bi kuaförün varsa röfleye devam derim cok yakısmıs