fotoyu belleğe at,kuaföründe bilgisayar varsa takar gösterirsin,ben öyle yapmıştım.baskıyla renk farklı çıkar.tühevet ortadakini istiyorum aslında tam olarak. bilenler yardım etsin piliiiiz:18: canlı sarı mı dicem altın sarısı mı, o tonlarda sanki ama bilmiyorum tam :84: fotoğrafı gösteriyim kuaföre diyorum ama baskılar kötü çıkıyo, saçımı şansa bırakamam bu sefer :18:
fotoyu belleğe at,kuaföründe bilgisayar varsa takar gösterirsin,ben öyle yapmıştım.baskıyla renk farklı çıkar.
ayy sonunda bir renk ismi! çok teşekkürlersanırım altın sarısı açık bal köpügü ve açık karamel balyajlardan oluşan bi saç bu
istediğin saç rengi taban renk olarak benim eski saçlarımı andırıyor.Eğer sende aynı fikirdeysen seve seve yardım ederim
Eki Görüntüle 113904
evet evde yaptım eklediğin resimlerdeki kızın saçına benziyor diye koydum.benim asıl saçım koyu kumral
ben en sondakini begendm daha cok .. ama hepsi bnzıyor birbirne .. yasınada gıder:) ama bnce kullu sarılar daha guzel olur resmdeki gibi
bikaç seferde elde ettim ama saçların açıksa palette 9.0 sarı ile elde edebilirsin
bu renkler açık tene hiç yakışmıyo, hastalıklı gibi gösteriyo bence!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?