• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarısarısarısarı!

frances

Lilac Wine
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
628
159
83
Kızlaar!
Yaza kadar dinlensin saçlarım diye kestane yaptım saçlarımı.
Fakat yaza doğru sildirmeyi düşünüyorum, istediğim renk ise sarı ama soluk, platin sarı veya yaşlı sarısı falan değil :D 19 yaşındayım, tenim açık buğday-beyaz tenli arası bişey, şu renklerin iyi gideceğini düşünüyorum. Tam olarak ismi nedir nelerle karıştırılır bunlar bilginiz var mı? Kuaföre anlatmak için.

$x3amx4.jpg $29410_115224918509980_100000674188003_128604_6745970_n.jpg $40816_1550865693551_1292386849_1499322_1521646_n_large.jpg

ortadaki resimdeki renk muhteşemmmm,senin yaşına da en çok o gider.yaşlı,olgun göstermez bence.yaşını gösterirsin o saçla ama rengin adını tam olarak bilemiyorum maalesef.:26:

tüh:43: evet ortadakini istiyorum aslında tam olarak. bilenler yardım etsin piliiiiz:18: canlı sarı mı dicem altın sarısı mı, o tonlarda sanki ama bilmiyorum tam :84: fotoğrafı gösteriyim kuaföre diyorum ama baskılar kötü çıkıyo, saçımı şansa bırakamam bu sefer :18:

ben en sondakini begendm daha cok .. ama hepsi bnzıyor birbirne .. yasınada gıder:) ama bnce kullu sarılar daha guzel olur resmdeki gibi

Eklentiler

• $imagesCA011QPV.jpg
    $imagesCA011QPV.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 62
bn de ortadaki renge bayıldım. bu fotoğrafla git kuaföre bence=)

stonebaby ben de tam tersine böyle küllü sarılardan hiç hoşlanmıyorum :53: ama teşekkür ederim yorumun için tatlım.
BBD evet sonum o olucak galiba, en ufak fikrim yok renk hakkında:58:

tüh:43: evet ortadakini istiyorum aslında tam olarak. bilenler yardım etsin piliiiiz:18: canlı sarı mı dicem altın sarısı mı, o tonlarda sanki ama bilmiyorum tam :84: fotoğrafı gösteriyim kuaföre diyorum ama baskılar kötü çıkıyo, saçımı şansa bırakamam bu sefer :18:
fotoyu belleğe at,kuaföründe bilgisayar varsa takar gösterirsin,ben öyle yapmıştım.baskıyla renk farklı çıkar.:71:

ha bu arada küllü sarı yaşından büyük gösterir aklında olsun

sanırım altın sarısı açık bal köpügü ve açık karamel balyajlardan oluşan bi saç bu :97:

fotoyu belleğe at,kuaföründe bilgisayar varsa takar gösterirsin,ben öyle yapmıştım.baskıyla renk farklı çıkar.:71:

eh ne diyim ben kendime, niye aklıma gelmediyse. folloş etti beynimi bu renk :33: teşekkür ederim daha mantıklı kesinlikle.

sanırım altın sarısı açık bal köpügü ve açık karamel balyajlardan oluşan bi saç bu
ayy sonunda bir renk ismi! çok teşekkürler :62:

istediğin saç rengi taban renk olarak benim eski saçlarımı andırıyor.Eğer sende aynı fikirdeysen seve seve yardım ederim :7: :8:
$sdg.jpg

evet evde yaptım eklediğin resimlerdeki kızın saçına benziyor diye koydum.benim asıl saçım koyu kumral :51:

bikaç seferde elde ettim ama saçların açıksa palette 9.0 sarı ile elde edebilirsin :15:

ben de küllü renkleri benim yaşımdakilere hiç yakıştırmam nedense. tabi daha olgun gözükmek istiyorlarsa o başka ama sarı gibi açık bi rengin en güzel ve canlı tonunu yakalarsan daha bile genç gözükülebilir :69: misal eklediğim fotoğraflar:69:

gi.em seni de tebrik ederim tatlım. evde o renge getirmek benim gibi beceriksiz ötesi insanlar için saçları doğrudan çöpe atmak gibi bişi :18:

Back