Gebeliğe Hazırlık Sarımsı ve pembemsi akıntı ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin de mi adete yakın ilişkin olmadı. Durumunuz aynı mı ? Eğer geç olduysa yumurtlama çıkmayabilir testte. Yumurtlama gününü biliyor musun ?
Adet gününden sonra oldu ilişki. Perşembe günü yani. Ovulasyon testi kullanıyorum o gün silikti test. Gerçi 2 Aralıkta dr yumurtlamışsın dedi ama test yine de silikti. Bilmiyorum ki. O akıntıdan sonra Açık sarı akıntım var.

2 test arasında test koyulaşabilir. O yüzden silik de görseniz çalışma yapın diyorlar ya. Doktor 2 Aralık dediyse doğrudur. Eğer yerleşme kanaması yaşasaydın 10-11 Aralık gibi olurdu. Şimdi değil.

2 test arasında test koyulaşabilir. O yüzden silik de görseniz çalışma yapın diyorlar ya. Doktor 2 Aralık dediyse doğrudur. Eğer yerleşme kanaması yaşasaydın 10-11 Aralık gibi olurdu. Şimdi değil.
Bu aralar yine koyulaşmata başladı test acaba tekrar mı yumurtluyorum diye düşğndüm ben de. Tekrar yumurtladıysam perşembe günü de tuttuysa o da olabilir ihtimaller çok ama bilmiyorum ki kafam çorba

Bu aralar yine koyulaşmata başladı test acaba tekrar mı yumurtluyorum diye düşğndüm ben de. Tekrar yumurtladıysam perşembe günü de tuttuysa o da olabilir ihtimaller çok ama bilmiyorum ki kafam çorba
Birden fazla yumurtlamış olabilirsin benim de başıma geldi. Ya sabredip bekle. Ya da git kan ver. Sen bilirsin.

Bu arada gebelik olursa da koyu çıkıyormuş test.

Aynı akıntı bende de geldi. Adetim gecilti ve gebelik negatif. Sanırım stresten.

Olabilir ya ben de günlerimi yazdım ama eşim diyo ki adetine 2 gün kala yine yapmıştık. Eger o gün olsa su an üstünden 6 gün geçti . Bilemedim benim kafa da allak bullak oldu . Yumurtlama gününü de bilmiyorum hiç ben . Adetten 2 gün önce de yukurtlama olma olasılıgı düşüktür heralde yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…