Yumurtlama gününü biliyor musun canım ?Kızlar merhaba , ben beklenen adetin 4. Günündeyim dün yaptıgım idrar testi negatifti, bu gğn ise yarım saatte bir bile tuvalete gittim idrara cok sık cıkmaya basladım , akıntı başladı, az önce de baktım sarımsı bi akıntıyla beraber miniminnacik pembemsi bi lekecik vardı içinde ama , sarı yapışkansı akıntı daha fazlaydı . Sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi , bu kadar geç olur mu ? Adetim de hiç bu sekilde baslamazdı kahverengi gelirdi önce hep
Yumurtlama gününü biliyor musun canım ?
Şu yüzden soruyorum yumurtlama gününden 9-10 gün sonra olur kanama. Bende geç yumurtladım. Senin gibi adetin 4 ya da 5nci günü olacak kanama. Olacaksa tabi. Herkeste olmuyor sonuçta :)
Maalesef yumurtlama günümü bilmiyorum , ama ilişki günleri ilk adet gününden itibaren 14. 17. 19.20. Günlerdi
Başka ilişki olmadıysa zor gibi görünüyor canım. Adetin 24-25nci günleri ilişki olmalı o zamanlarda kanama olması için. Tabi adet döngün çok kısa değilse.
Başka birşeye işaret olabilir, ya da yanlış görmüş olabilirsin.
Geç döllenme yumurtlamanın geç olması haliyle döllenmenin geç olması demektir canım. Sen geç yumurtlamış olsan bile ilişki olmadığı için döllenme olmayacak haliyle. Ayrıca 20nci gün döllenme olmuş olsa da yaptığın testte mutlaka çıkmalıydı. Yani gebelik olmadığı kesin gibi bişey.Yani eger geç döllenme olduysa o yüzden şimdi olma ihtinali var mıdır diye düşündüm .
Geç döllenme yumurtlamanın geç olması haliyle döllenmenin geç olması demektir canım. Sen geç yumurtlamış olsan bile ilişki olmadığı için döllenme olmayacak haliyle. Ayrıca 20nci gün döllenme olmuş olsa da yaptığın testte mutlaka çıkmalıydı. Yani gebelik olmadığı kesin gibi bişey.
Ay ben de adet bekliyorum ama o da gelmiyo ona daha cok sinir oluyorum ,, psikolojik mi acaba ilk defa gecikti ya o da bu aya denk geldi
Yaptım test hem de erken gebelik testi almış eşim certain marka , kesinlikle cıkmadı. Ve adet de olamıyorum hala gelen giden yok .Tekrar bi test yap istersen. Belki bozuk falandır test.
Doktora git istersen söktürücü versin. Ya da adet söktürme özelliği olan bitkilerden demleyip iç.Yaptım test hem de erken gebelik testi almış eşim certain marka , kesinlikle cıkmadı. Ve adet de olamıyorum hala gelen giden yok .
Korunma derken? Hap mı kullanıyordun. Hap dengesizleştirir bi süre adeti. Ama eşin korunuyorsa farketmez, değişmez yani adetinin süresi.İlk kez korunmadan ilişkiye girmemizin adeti geciktirme gibi bi durumu olanilir mi acaba ?
Doktora git istersen söktürücü versin. Ya da adet söktürme özelliği olan bitkilerden demleyip iç.
Sen bilirsin canım. Düşünmemeye çalış kendiliğinden gelir belki.Doktora gitmeden içmem de , bir kaç gün daha bekleyip gidicem su 3-4 günüm cok yogun
Korunma derken? Hap mı kullanıyorsun. Hap dengesizleştirir bi süre adeti. Ama eşin korunuyorsa farketmez, değişmez yani adetinin süresi.
O zaman korunmamayla bi ilgisi yok kesinlikle. Bence gebelikte yok. Olsa çoktan çıkardı. Kafan rahat olsun. Düşünüyorsun kafana takıyorsun diye gelmiyor olabilir adetin. Stres çok etkiliyor. Rahatla biraz.Eşim korunuyordu. Hap flan hiç kullanmadım şu ana kadar 2 senelik de evliyim . Adetim de erken olurdu geç olmazdı oyüzden cok endişelendim su an .
Aynen canım.Sanırım öyle , planlı oldugu için insan bekliyo stres yapıyo ve sonuç böyle . Zaten ben de bu akşamki testten sonra umut etmiyorum , silik bile olsa cikması gerekti
Aynı akıntı bende de geldi. Adetim gecilti ve gebelik negatif. Sanırım stresten.Kızlar merhaba , ben beklenen adetin 4. Günündeyim dün yaptıgım idrar testi negatifti, bu gğn ise yarım saatte bir bile tuvalete gittim idrara cok sık cıkmaya basladım , akıntı başladı, az önce de baktım sarımsı bi akıntıyla beraber miniminnacik pembemsi bi lekecik vardı içinde ama , sarı yapışkansı akıntı daha fazlaydı . Sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi , bu kadar geç olur mu ? Adetim de hiç bu sekilde baslamazdı kahverengi gelirdi önce hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?