- Konu Sahibi siyah_hayal
-
bnm bi arkadaşım yarım şişe sampuana 5 diş dövülmüş sarımsak koyup üzerini su ile doldurmuş görünce şaşırdım saçları byağ uzamıştı byağ faydasını görmüş denemekte fayda var
herkes sarımsak diyorda koku oluyor mu olmuyor mu bundan haberdar etmeliler söz konusu sarımsak çünküvalla şampuanın içine her şeyi katıcam bu gidişleyeni bir üretim elde edicem
yıkarken ve saç ıslakken feci kokuyor ama kuruduktan sonra zerre kadar kokusu olmuyo.
Nasil olmuyo yaa, insan her terlediginde buram buram sarimsak kokuyo sac dibi..
hic unutmuyorum doktora gidecektim ve sacimi o dönem sarimsakli sampuanla yikiyordum.. yolda giderken biraz terlemistim.. nasil sarimsak kokuyorum aman allahim nasil dayandi o doktor bilmiyorum. kendim bile igrendim o les gibi sarimsak kokusundannn
vazgeçtim yapmaktan badem yağı sürüp bekletmek daha iyi olur herhalde :26:
yok yokk ben kokusuz tercih ediyorum çok hassasım bu konuda denememek gerekir nolur nolmaz konserlerde çok terliyor insan o ışık altında aria söylerken kokan soprano diye tarihe geçerim vallahi[/QUOT
asiri sekilde koku oluyor
esim ben banyodan ciktiktan sonra banyoya tur$u suyumu döktün dedi
evden cikacaksam o gün normal sampuanla yikiyorum .. genelde aksamlari tercih ediyorum bende 4 kere falan uyguladim daha canli geliyor saclarim gözüme..
burnum bu aralar tikali oldugu icin koku alma özelligim yok denecek kadar az :) o yüzden yapabiliyorum yoksa dayanilacak gibi degildir ..
ama sadece islakken kuruyunca koku kalmiyormus, yengem sacimi kuruttuktan sonra bize gelmisti sacim kokuyormu dedim hayir kokmuyor dedi ..
eğer kokuosa hiç denemiyim okulda rezil olurum D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?