• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri sarımsakla saç uzatma

siyah_hayal

tatlı_hayat=)
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
255
2
46
İstanbul
bnm bi arkadaşım yarım şişe sampuana 5 diş dövülmüş sarımsak koyup üzerini su ile doldurmuş görünce şaşırdım saçları byağ uzamıştı byağ faydasını görmüş denemekte fayda var :27:

bnm bi arkadaşım yarım şişe sampuana 5 diş dövülmüş sarımsak koyup üzerini su ile doldurmuş görünce şaşırdım saçları byağ uzamıştı byağ faydasını görmüş denemekte fayda var :27:

Sampuanin icine 5 dis sarimsak koyuyo orasina kadar anladikta üzerini neden suyla dolduruyo onu anlamadim :27:

herkes sarımsak diyorda koku oluyor mu olmuyor mu bundan haberdar etmeliler söz konusu sarımsak çünkü :53: valla şampuanın içine her şeyi katıcam bu gidişleyeni bir üretim elde edicem :32:

herkes sarımsak diyorda koku oluyor mu olmuyor mu bundan haberdar etmeliler söz konusu sarımsak çünkü :53: valla şampuanın içine her şeyi katıcam bu gidişleyeni bir üretim elde edicem :32:

yıkarken ve saç ıslakken feci kokuyor ama kuruduktan sonra zerre kadar kokusu olmuyo.

:26: olsun ya kuruyunca olmuyorsa yok problem katlanırım ben :6:

yıkarken ve saç ıslakken feci kokuyor ama kuruduktan sonra zerre kadar kokusu olmuyo.

Nasil olmuyo yaa, insan her terlediginde buram buram sarimsak kokuyo sac dibi..
hic unutmuyorum doktora gidecektim ve sacimi o dönem sarimsakli sampuanla yikiyordum.. yolda giderken biraz terlemistim.. nasil sarimsak kokuyorum aman allahim nasil dayandi o doktor bilmiyorum. kendim bile igrendim o les gibi sarimsak kokusundannn:25:

Nasil olmuyo yaa, insan her terlediginde buram buram sarimsak kokuyo sac dibi..
hic unutmuyorum doktora gidecektim ve sacimi o dönem sarimsakli sampuanla yikiyordum.. yolda giderken biraz terlemistim.. nasil sarimsak kokuyorum aman allahim nasil dayandi o doktor bilmiyorum. kendim bile igrendim o les gibi sarimsak kokusundannn:25:

:53: :53: :53: :53: vazgeçtim yapmaktan :50: badem yağı sürüp bekletmek daha iyi olur herhalde :26:

:53: :53: :53: :53: vazgeçtim yapmaktan :50: badem yağı sürüp bekletmek daha iyi olur herhalde :26:

Canim denemek istiyorsan dene. ben kendi basima geleni anlattim. pigmentlerden kaynaklaniyor, sarimsagin kokusunu sac dipleri hapsediyor terlediginde buram buram sarimsak kokusu sariyor ortaligi.. biraktiktan sonra bile 3-4 hafta her banyo yapisimda sarimsak kokuyodu sac diplerim banyoda islaninca.. sen dusun gerisini..

yok yokk ben kokusuz tercih ediyorum çok hassasım bu konuda denememek gerekir nolur nolmaz konserlerde çok terliyor insan o ışık altında aria söylerken kokan soprano diye tarihe geçerim vallahi :9:

asiri sekilde koku oluyor
esim ben banyodan ciktiktan sonra banyoya tur$u suyumu döktün dedi :60: :60: :60: :60: :60:
evden cikacaksam o gün normal sampuanla yikiyorum .. genelde aksamlari tercih ediyorum bende 4 kere falan uyguladim daha canli geliyor saclarim gözüme..
burnum bu aralar tikali oldugu icin koku alma özelligim yok denecek kadar az :) o yüzden yapabiliyorum yoksa dayanilacak gibi degildir ..
ama sadece islakken kuruyunca koku kalmiyormus, yengem sacimi kuruttuktan sonra bize gelmisti sacim kokuyormu dedim hayir kokmuyor dedi ..

asiri sekilde koku oluyor
esim ben banyodan ciktiktan sonra banyoya tur$u suyumu döktün dedi :60: :60: :60: :60: :60:
evden cikacaksam o gün normal sampuanla yikiyorum .. genelde aksamlari tercih ediyorum bende 4 kere falan uyguladim daha canli geliyor saclarim gözüme..
burnum bu aralar tikali oldugu icin koku alma özelligim yok denecek kadar az :) o yüzden yapabiliyorum yoksa dayanilacak gibi degildir ..
ama sadece islakken kuruyunca koku kalmiyormus, yengem sacimi kuruttuktan sonra bize gelmisti sacim kokuyormu dedim hayir kokmuyor dedi ..

Terleyipte sac dipleri terden nemlenince buram buram sarimsak kokuyo ama sac dibi.. dogru kuruyunca pek olmuyo ama terleyince dikkat et bi sen bak nasil kokuyo..

bende sarımsaklı kullanıyorum ama şuan çalışmadığım için pek rahatsz olmuyorm çalışsam bnde takardım onu bayabi ama rahatsz olanlar kokusuz sarımsaklı şampuan alabilirler eczanelerde satılıyor benim bir arkadaşım kullanıoyrdu çokda memnundu yani

bnde şampuanıma 3 diş sarımsak koyuyorm şampuanm 300 ml olduu için şampuanladktn snra kremliorm çıkınca kuaförlerde satılan sarıkız bi ürün war fönn zararlarndn koruo kolay taranmasnı saglıo elektrklenmesni önlüo fln onu sıkıorm saçıma hiç kokmuo kızlar başka şeylerle ugraşmayn enteleyms fln hepsni denedm hepsi boş bolca yıkayp fön çektrn bide sarımsak kullann en etkilisi bnce

Back