• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SARIMSAK VE SOĞAN SUYU İLE HAMİLE KALAN VAR MI ??

sehr4226

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
30
3
1
29
merhabalar herkese ben aşırı bebek isteyenlerdenim tabiki herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı bir bebek arkadaşlar ben bişey paylaşmak ve sizin bu konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum arkadaşlar ben sarımsak ve soğan kürünü duydum ve bu ay başladım yapmaya daha yeni başladım 2 gün oldu bakalım hayırlısı fakat soğan kürü vesilesi ile hamile kalanlar konuya gelir misiniz bir de sarımsak bir yakınımdan sarımsağı vajinaya koymamı söyledi ve ağzımdan kokusu gelene kadar çıkarmamamı ve bu süre zarfında ilişkiye girerken sarımsağı çıkarıp ilişkiden sonra geri koymamı söyledi acaba hemen ilişkiden sonra koysam hemen sperm hücrelerini öldürür mü ki sarımsak kızlar biraz fikir verir misiniz

merhabalar herkese ben aşırı bebek isteyenlerdenim tabiki herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı bir bebek arkadaşlar ben bişey paylaşmak ve sizin bu konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum arkadaşlar ben sarımsak ve soğan kürünü duydum ve bu ay başladım yapmaya daha yeni başladım 2 gün oldu bakalım hayırlısı fakat soğan kürü vesilesi ile hamile kalanlar konuya gelir misiniz bir de sarımsak bir yakınımdan sarımsağı vajinaya koymamı söyledi ve ağzımdan kokusu gelene kadar çıkarmamamı ve bu süre zarfında ilişkiye girerken sarımsağı çıkarıp ilişkiden sonra geri koymamı söyledi acaba hemen ilişkiden sonra koysam hemen sperm hücrelerini öldürür mü ki sarımsak kızlar biraz fikir verir misiniz
Canım sarımsağı hic duymadım ama soğan kürü demedim 2. Ayimda hamile kaldım maalesef kaybettim :( şimdi çörekotu bal tarçın kuru uyguluyor um birçok kişide etki etmiş hayirlisiyla bekliyorum daha.. Siz kaç aydır deniyor sunuz

Canım sarımsağı hic duymadım ama soğan kürü demedim 2. Ayimda hamile kaldım maalesef kaybettim :KK43: şimdi çörekotu bal tarçın kuru uyguluyor um birçok kişide etki etmiş hayirlisiyla bekliyorum daha.. Siz kaç aydır deniyor sunuz
ben 1 yıl 2 aydır deniyorum

çörekotu bal tarçın kuru uyguluyorum derken anlayamadm açıklar mısınız
Canım ölçüler nette bir çok sitede var macun kıvamına getirip reglin 2. Günü başlayıp 12. Günü bitiriyor sun sabah akşam AC karınla 1 kasik yiceksin yumurtaları çoğaltıp büyütüyor çok fazla var bu şekilde hamile kalan :) birde herhangi bi test falan yaptirdinizmi esin ve sen

evet hiçbir sorunumuz yok bizim ama olmuyor ayrıca benim reglim 4 kasımda bitti şu an başlasam ne olur ki

evet hiçbir sorunumuz yok bizim ama olmuyor ayrıca benim reglim 4 kasımda bitti şu an başlasam ne olur ki
Yumurtlama gününe denk gelmemesi gerek die biliyorum canım ama çok yeni baslayada bilir sin :) 10 gün uyguliycak sın zaten

Sarımsak da mı çıktı şimdi ! Bu sitede neler duydum :KK45: olmazsa onu da deneriz artık napalım :110:

gerçkten mi. Peki kullanma şekli faln nasış. Hangi gunlerde kullanılmalı. Yardımcı olur musun
ben adetim biter bitmez büyük bir sarımsağı vajinadan içeri koydum ayrıca dikkat et kabızken falan ucuna geliyor çıkmamasına dkkt et geri içine sok ve sabah saatlerinde uyandığında eğer ağzından kokusu gelince ıkınarak çıkar sarımsağı ama koku gelmeden çıkarma benim hala duruyor 6 kasımda koymustum

ben adetim biter bitmez büyük bir sarımsağı vajinadan içeri koydum ayrıca dikkat et kabızken falan ucuna geliyor çıkmamasına dkkt et geri içine sok ve sabah saatlerinde uyandığında eğer ağzından kokusu gelince ıkınarak çıkar sarımsağı ama koku gelmeden çıkarma benim hala duruyor 6 kasımda koymustum
senden sonra biraz araştrdım bi kaç kişi sargı bezine sarıp koymuş. Onu yaptın mı sen. Veya yapmazsam zararı olur mu

kızlar hakkınıza girmek istemem bişeyi düzeltmem lazım bugün sarımsağı söyleyen akrabamızı aradım az önce normalde sarımsağı koyduktan 2-3 gün snra sarımsak tadı ağzından geliyordu ve geldiği gün sarımsağı çıkarıyorduk ama ben yanlş anlamışım sarımsağı soyup koymuştum ama soyduktan sonra bir de iğneyle üzerine 5-6 tane çizik atacakmışız bunu eksik biliyormuşum ben az önce yeniden koydum düzeltip yapacak kişiler varsa bunu okuyup yapsınlar lütfn hakkınızı helal edin

Back