- 21 Nisan 2018
- 8.148
- 30.231
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Koku egzersizi yapmiyorum, yani gittigim doktorlar oyle birsey onermediAynı durumdayız eşim soğan sarımsak tükettiğinde istediği kadar diş fırçalasın duş alsın fayda etmiyor nefesinden alıyorum ben onu, sizi çok çok iyi anlıyorum. Eşiniz olsa rahatlıkla söylerdiniz de kv ye söylemek yanlış anlaşılabilir aranızdaki samimiyete de bağlı gerçi. Aslında eşiniz konuşabilir sizin rahatsızlığınızdan bahsedip doğrudan sizin söylemenizdense.
Bu arada koku egzersizleri falan yapıyor musunuz parosmi için
Su an mecburen bizde kaliyor, her gun canli derslerim var, iki kucuk cocuk olunca ikisini birlikte yuruyemiyorum malesef. Mutlaka birinin onlarla ilgilenmesi gerekiyor.Kv hep sizinle mi kalıyor ? Neden geldi ? Ne zaman gidecek acaba ?
Eşin ilgilenseydi keşke hiç gelmeseydi. Tabi onun da aynı saatlerde dersi yoksa. O zaman geçici süre olması iyi. En azından az kaldı derslerin biter oda evine gider.Su an mecburen bizde kaliyor, her gun canli derslerim var, iki kucuk cocuk olunca ikisini birlikte yuruyemiyorum malesef. Mutlaka birinin onlarla ilgilenmesi gerekiyor.
Esim jandarma canim, adam cok yogun calisiyor.Eşin ilgilenseydi keşke hiç gelmeseydi. Tabi onun da aynı saatlerde dersi yoksa. O zaman geçici süre olması iyi. En azından az kaldı derslerin biter oda evine gider.
Neden diyorum biliyor musun. Ben asla benim için gelen birinin kırılacağı birşey diyemezdim sanırım. Sen hastasın ama bu ekstrem bir durum eşini filan geçtim bi ara kendin bile söyleyebilirsin hastalık sonuçta.Esim jandarma canim, adam cok yogun calisiyor.
Sanirim esim biraz citlatti, su son iki gundur pek almiyorum kokuyu. Ya da benim koku hucreleri tamamen öldüNeden diyorum biliyor musun. Ben asla benim için gelen birinin kırılacağı birşey diyemezdim sanırım. Sen hastasın ama bu ekstrem bir durum eşini filan geçtim bi ara kendin bile söyleyebilirsin hastalık sonuçta.
Olur mu öyle şey sen ekstra hassassınSanirim esim biraz citlatti, su son iki gundur pek almiyorum kokuyu. Ya da benim koku hucreleri tamamen öldü
Cocuklara bakmak icin bile olsa sarimsak kokusuyla butun gun evde oykk aman Allahim ben direk soylerdim yeme lutfen midem bulaniyor diye niye midem bulana bulana cekeyim. karsidaki akli basindaysa sarimsak koktugum icin rahatsiz oldu diye kirilmasin bi zahmet. Kirilacak sey mi bu.Kayınvalideniz sizin çocuklarınız için kalıyormuş yani keyfi bir durum değil size yardım amaçlı kalıyormuş. kendince de sarımsak yiyerek hastalıktan korunmak istiyor .bence bu konuda uyarmaniz hiç hoş olmaz.siz de ağzınıza o kaldığı günler bir tane sarımsak atın hissetmezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?