- 21 Nisan 2018
- 8.148
- 30.231
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Vardi ama ara ara olur gecerdi. En son koku kaybi yasadiktan sonra hic gecmedi. Son 5,6 aydir surekli bununla yasiyorum. 5 farkli doktora gittim. En son bir profesöre gittim. Bana once bi damla verdi ama ise yaramadi. Ya botoksla sag taraftaki koku hücrelerini felc edecek ya da tamamen ameliyatla temizleyecek, çünkü geri dönüşü yok dedi. Tesekkur ederimKoku sorununuz hepmi vardı ? çok geçmiş olsun.ameliyattan başka çözüm yolu yokmu ya ameliyat olmadan belki atlatırsınız.benim gebelikte çok duyarlı oluyorum zor bir durum.
Herkese merhaba. Hayati bir dert degil ama elim kolum baglandi. Benim koku rahatsizligim var, parosmi teshisi koydu en son gittigim doktor. Ortamdaki kokulari oldugundan farkli ve kotu algılıyorum. Derdim bununla daha da buyuyor tabi.
Canli dersler sirasinda kv çocuklarla ilgilenmek icin bizde kaliyor. Hicbir sorunumuz yok, gayet iyi gecinip gidiyoruz ama kv gunde belki bir bas cig sarımsak yiyor, her yemegin yaninda. Oturdugu her yer buram buram sarimsak kokuyor. Dun aksam dus alip oturma odasina geldi, ona ragmen yaninda duramadim. Esime saka yollu söylüyorum ama gülüp geciyor. Direk kendisine soylesem nasil olur? Bana bir yol gosterin lutfen. Bu kadar sarimsak yemesinin sebebi, hasta olup ilac kullanmaktansa sarimsak yerim daha iyi dusuncesiymis. Ama beni öldürdü resmen artik!
Cig sarımsak cok kokar bilirim. Annem de bi ara çok yerdiHerkese merhaba. Hayati bir dert degil ama elim kolum baglandi. Benim koku rahatsizligim var, parosmi teshisi koydu en son gittigim doktor. Ortamdaki kokulari oldugundan farkli ve kotu algılıyorum. Derdim bununla daha da buyuyor tabi.
Canli dersler sirasinda kv çocuklarla ilgilenmek icin bizde kaliyor. Hicbir sorunumuz yok, gayet iyi gecinip gidiyoruz ama kv gunde belki bir bas cig sarımsak yiyor, her yemegin yaninda. Oturdugu her yer buram buram sarimsak kokuyor. Dun aksam dus alip oturma odasina geldi, ona ragmen yaninda duramadim. Esime saka yollu söylüyorum ama gülüp geciyor. Direk kendisine soylesem nasil olur? Bana bir yol gosterin lutfen. Bu kadar sarimsak yemesinin sebebi, hasta olup ilac kullanmaktansa sarimsak yerim daha iyi dusuncesiymis. Ama beni öldürdü resmen artik!
Şu yaşlıların sarımsak sevdasına da bitiyorum. Benim annemde sağlıklı diyip yemeklere öyle bir katıyor ki apartmandan duyuluyor kokusu. Bekarken kaç kez yemek varken kendime yumurta kırmışımdır.dişlerini fırçala sabaha geçer diye ısrar ediyordu. çalışıyorum en korktuğum şey ter sarmısak gibi pis koku yaymak. Şimdi de eşim. Sucuk manyağı çıktı. Israr ediyor diye cumartesi yaparım pazartesine çıkıyordur umarım
Kokuyor valla. Bir kere asansörden indim, bir katta 6 daire var. Müthiş koku. Dedim kesin bizden geliyor. Eve girince annem güveç yapmış basmış sarımsağı. :) annem de pişmiş sarmısak kokmz diyor ama kokuyor iştepişmiş sarımsak cok kokmaz halbuki. benim annemde kabak ve biber dolması yapinca icine sarmısağı basıyor kendide diyor bir baş sarimsagin hepsini koyuyormuş. suda psitiği icin koku yapmıyir ama sarmisaği abarttiģi icin dolmanin icindeki baska hic bir seyin tadi gelmiyor sadce baskın haslanmis sarmisak tadı. anne koyma şu kadar diyorum niye cok lezzetli oluyor sende sorun var diyor bana.
Izledikleri kadin programlarına cıkan doktorlardan etkileniyorlar galiba sarımsak yedikce ömurleri mi uzayacak zannediyorlar nedir.
Ben birtek benim annem böyle zannediyordum. Megersem annem yasındaki kadinlarda varmis sarımsak düşkünlüğü.
İyi markaların sarımsak takviyeleri var. Anne bu çok daha etkin diye anlatın, sizde iken takviye olarak alır. :)Herkese merhaba. Hayati bir dert degil ama elim kolum baglandi. Benim koku rahatsizligim var, parosmi teshisi koydu en son gittigim doktor. Ortamdaki kokulari oldugundan farkli ve kotu algılıyorum. Derdim bununla daha da buyuyor tabi.
Ameliyattan önce akupunktur deneyin derim. Kafa akupunkturuyla işitme kaybı düzelen, yıllarca koku alamayıp yeniden koku alabilen hastalarından bahsetmişti bir eğitmen. Modern tıpta tedavisi yok denen bazı rahatsızlıklarda akupunktur gerçekten çok iyi sonuç verebiliyor.Vardi ama ara ara olur gecerdi. En son koku kaybi yasadiktan sonra hic gecmedi. Son 5,6 aydir surekli bununla yasiyorum. 5 farkli doktora gittim. En son bir profesöre gittim. Bana once bi damla verdi ama ise yaramadi. Ya botoksla sag taraftaki koku hücrelerini felc edecek ya da tamamen ameliyatla temizleyecek, çünkü geri dönüşü yok dedi. Tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?