- 21 Nisan 2018
- 8.148
- 30.231
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Fazla sı da belki zararlı olduğunu soyliye bilirsin. Bir baş yemektense bir diş sarımsak yesin daha iyi. Arama motorundan bakacam belki fazla yemenin zararları vardır.bir bas cig sarımsak yiyor
Kokuyor valla. Bir kere asansörden indim, bir katta 6 daire var. Müthiş koku. Dedim kesin bizden geliyor. Eve girince annem güveç yapmış basmış sarımsağı. :) annem de pişmiş sarmısak kokmz diyor ama kokuyor işte
O kokmaz denilen mideden gelen koku. Çiğ yediğinde kabus düzeyinde koku yatar insan ama pişmiş yersen salgıladıgın koku daha az oluyor.Kokuyor valla. Bir kere asansörden indim, bir katta 6 daire var. Müthiş koku. Dedim kesin bizden geliyor. Eve girince annem güveç yapmış basmış sarımsağı. :) annem de pişmiş sarmısak kokmz diyor ama kokuyor işte
Covid ilk ciktigi sıralar adamın biri sarımsak yemekten ölmüş...Kesinlikle her seyin fazlasi zarar ama covid olma korkusuyla yapiyor bunu sanirim. Su an hicbir virus kv vucudunda barinamaz.
Aynı durumdayız eşim soğan sarımsak tükettiğinde istediği kadar diş fırçalasın duş alsın fayda etmiyor nefesinden alıyorum ben onu, sizi çok çok iyi anlıyorum. Eşiniz olsa rahatlıkla söylerdiniz de kv ye söylemek yanlış anlaşılabilir aranızdaki samimiyete de bağlı gerçi. Aslında eşiniz konuşabilir sizin rahatsızlığınızdan bahsedip doğrudan sizin söylemenizdense.Herkese merhaba. Hayati bir dert degil ama elim kolum baglandi. Benim koku rahatsizligim var, parosmi teshisi koydu en son gittigim doktor. Ortamdaki kokulari oldugundan farkli ve kotu algılıyorum. Derdim bununla daha da buyuyor tabi.
Canli dersler sirasinda kv çocuklarla ilgilenmek icin bizde kaliyor. Hicbir sorunumuz yok, gayet iyi gecinip gidiyoruz ama kv gunde belki bir bas cig sarımsak yiyor, her yemegin yaninda. Oturdugu her yer buram buram sarimsak kokuyor. Dun aksam dus alip oturma odasina geldi, ona ragmen yaninda duramadim. Esime saka yollu söylüyorum ama gülüp geciyor. Direk kendisine soylesem nasil olur? Bana bir yol gosterin lutfen. Bu kadar sarimsak yemesinin sebebi, hasta olup ilac kullanmaktansa sarimsak yerim daha iyi dusuncesiymis. Ama beni öldürdü resmen artik!
Belirli bir yaştan sonra burundaki koku reseptörleri azalıyor bazı insanlarda ve daha az koku alıyorlar, bu yüzden gerçekten kokuyu daha az şiddetli alıyor olabilir, en azından daha az sarımsak yemesi için fazla sarımsak yemenin mide rahatsızlıklarına yol açtığını falan öne sürerseniz belki vazgeçer, 60 yaş üstünde bu tür şeyler işe yarayabilir, ben arada bir deniyorumHerkese merhaba. Hayati bir dert degil ama elim kolum baglandi. Benim koku rahatsizligim var, parosmi teshisi koydu en son gittigim doktor. Ortamdaki kokulari oldugundan farkli ve kotu algılıyorum. Derdim bununla daha da buyuyor tabi.
Canli dersler sirasinda kv çocuklarla ilgilenmek icin bizde kaliyor. Hicbir sorunumuz yok, gayet iyi gecinip gidiyoruz ama kv gunde belki bir bas cig sarımsak yiyor, her yemegin yaninda. Oturdugu her yer buram buram sarimsak kokuyor. Dun aksam dus alip oturma odasina geldi, ona ragmen yaninda duramadim. Esime saka yollu söylüyorum ama gülüp geciyor. Direk kendisine soylesem nasil olur? Bana bir yol gosterin lutfen. Bu kadar sarimsak yemesinin sebebi, hasta olup ilac kullanmaktansa sarimsak yerim daha iyi dusuncesiymis. Ama beni öldürdü resmen artik!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?