- 30 Mayıs 2008
- 851
- 4
- Konu Sahibi sezenburak
kilo vermek için içerim bu karışımı.1 ayda mı 56 bedenden 44 bedene düşmüş?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sarmısak fazlaca tüketildiğinde barsaklarda mantar yaparmış söyleyenler oldu ne kadar doğru bilmem:1no2:
arkadaşlar 1 ayda 16 kg kulağa çok hoş geliyor değil mi :dance:hemen hayal kuruyoruz.evet hayal kuruyoruz ama inanın yok böyle birşey..
yok böyle birşey dediğime kızmayın:tomato: bakalım neden 1 ayda 16 kg verilemez;
1)diyet yapılan ilk hafta vücuttaki fazla kilo ile orantılı olarak ,suyun dışarı atılması gerçekleşir.ilk hafta yağ yakımı yok denecek kadar az olur hadi suda 4kg olsun.bu suyun dışarı atılması sadece şişkinlik hissinizi azaltır.bedende oynama yapmaz.
2) 2. haftada yağ yakımı başlar birey bir haftada normal şartlar altında (NŞA'da) 2 kg yağ yakabilir.spor gibi etkinliklerde varsa
3)elbet hepimiz kadınız ve üreme döneminde olanlarımız menstrual döneme giriyoruz.bu dönemde kilo verimi yavaşlar 1 kg yağ veren öpsün başına koysun.vücudun ödem yapmasıda yanında eşantiyon olur
4)geldik ayın son haftasına 3. haftada oluşan ödem altılır.hadi nşa'da 2kg olsun .
işte hesap ortada yok sarımsak yok soğan... kesmez arkadaşlar bunlar.
2+4+1+2=9 kg
hadi diyelim süpersiniz harikasınız ,yağ yakmak sizin için kibrit yakmak kadar kolay işte :teytey zaman kıskanırım sizi ve nazarım değer ona göre...jeyyar
düşünün bir kere o kdr kiloyu verince suratınız ne hale gelicek sapsarı bir beniz ,mosmor gözlatları .... sizce değer mi ?
1 ayda değil 2 ayda 3 ayda 16 kg verelim yani nolucak:smiley-cool: ,çok güzel olacak kanaatimce...ben 2 yıldır bu kilolarımla yaşıyorum 3 ay daha sabrederim ne var yani:1rolleyes::1hug:
canım teşekkür ederim söylediklerine aynen katılıyorum ben 2 ayda 17,5 kilo verdim ama düzenli beslenip spor yaparak ve bugün sürekli gittiğim marketteki bayan yüz hatların oturmaya başladı ilk zamanlar yüzün saramış gibi halsizdi falan dedi,ben kiloyu ilk surattan ve basenden veriyorum,
gerçi ben güzeşten çabuk kararırım ondan gelmiştir belki rengim ama kızlar dikkat edelim kilo verirken...
kızlar sakın ha böyle 1 haftada 5 kilo, 1 ayda 16 kilo diyetlerine inanmayın sağlığınızdan olursunuz bırakın kilo vermeyi. gerçek kilo vermek yağ yakmaktan geçer ve bu 16 kilonun hepsinin yağ olması mümkün değil!
yağ kaslara oranla çok daha haififtir. bu kadar kısa sürede bu kadar çok kilo verdiğiniz zaman yağlarınız değil kaslarınız erir ve vücudunuzun su oranı azalır. bu da sağlık için kırmızı alarmdır!!
haftada yarım kilo veya 1 kilo idealdir. istediğiniz doktora danışınız, internetten araştırınız.
spor yapmadan da sadece yemeden keserek, değişik diyetler deneyerek kesinlikle gerçek kilo verilmez. yağ yakmak için spor şarttır!
günde binlerce kadının baktığı, tavsiye aldığı bir foruma da bir şeyler yazmadan önce lütfen araştırınız. siz de kızlar her okuduğunuza inanmayın. sağlık bu deneme yanılma yöntemine gelmez. kızlar nelere nelere para veriyoruz, gerçekten kilo vermek istiyorsanız bi diyetisyene bi doktora gidin.
bir de belirtmeden geçemeyeceğim herkesin diyeti kendinedir. komşum denedi oldu, ablam denedi verdi gibi başkalarının başarılı oldukları diyetler sizde işe yaramayabilir. o yüzden denediğiniz diyetler sonuç vermezse umutsuzluğa kapılmayın sorun sizde değil diyette!
sağlık ve diyet konularında daha dikkatli olmanız dileğiyle iyi günler.