- 22 Nisan 2009
- 392
- 0
-
- Konu Sahibi sezenburak
Sarimsak cok koku yapiyorrmu????
@yesilci; bir koku manyağı olarak temin ederim ki kokmuyor. ılk içtiğinde kokuyormuşsun gibi geliyor sana ama kokmuyorsun, servisdeki arkadaşıma, iş yerindeki oda arkadaşıma ve kardeşime sürekli sordum en sonunda paranoyaksın gerçekten diye bir cevap aldımbenneyaptımki
SLM CANIM BENDE BUGUN BAŞLADIM SARMISAGI BÖLEMEDEN KOYMUSTUM SUYUN ıÇıNE KATTIM AMA TABIKI YUTAMADIM 3E BÖLDUM VE YUTTUM ZOR OLDU OSIRADA MIDEM TUHAF OLDU AMA SONRA GECTI ZATEN CEVIZDE RENGINI BIRAKIYO BOLSUYLA ıÇTIM CEVIZLERIMIDE YEDIM VE YARINKI KARISIMI HAZIRLADIM BIRAZ SICAK SUYLA HAZIRLAMISIM BAKALIM HAYIRLISI ARTIK UMARIM ıŞE YARAR CANIM ÖPÜYORUM SENıa.s.
:) cevaplar icin tesekkürler gördügüm kadariyla bi kac kiside fayda etmis :)
sarimsagi bölerim yutarim artik :) :) kokmamasi icinde naneli sakiz cignerim
hadi hayirlisi yazaa zayif girelim artik kaydirigubbakcemile2
aynen canım umarım işe yarar senın ne kadar bılmem ama benım 15 kılo kadar vermem gerek kısmetse ekımde dugunum var off ya moralım bozuk umarım bu işe yarar
sarımsak kokusuna a.s.gelınce evet içten içe duyuyorsun ama bunu karanfıl yada naneyle kamufle edebılırız sanırım buarada sakız cıgnemek ıstemıyorum çünkü çok acıktırıyor senınde aklında bulunsun şeker öptüm seni
hayirli olsun canim simdiden :) ahh su kilolar benimde bi 10-15 kilo varyanliz degilsin...
yanliz bi sorum daha var adet döneminde bunu yaptikmi bi zarari olurmu? fisfisfisfisfisfis
sakiz konusuna gelince haklisin cabuk aciktiriyor kaydirigubbakcemile
kızlar ben bu sabah denedim cevizleri yedim suyu da içtim de sarımsak çok kötü kokuyor yiyemedim((( yok böyle bir koku ...bir arkadaş akşamları yoğurtla tükettiğini söylemiş babasının acaba faydası olur mu onu denesek???