- 6 Ocak 2009
- 63
- 16
- Konu Sahibi sezenburak
Slm kızlar ben 1 67 boyundayım .ve 4 gündür akşamları yemek yemiorum .kahvaltıda yapmıom.sadece öğlen az ve ekmeksiz yiyorum.çok acıkırsam 3 ü bir arada nescafe içyom.sonuç 4 günde 2 kilo.ama bu su kaybı dvevam edersem çok güzel kilo veririm işallah...acil kilo vermem lazım.36 bedenim ama olsun.oturduğum zaman göbeğimden nefret ediyorum.offf ya((((
Pıtırcık sen delirdin mi? :1shok: Kendine ne yaptığının farkında mısın? Aç kalarak metabolizmanı bozuyorsun... Metabolizman açlığa alıştığı için yemeye başlar başlamaz kilo alacaksın... Ya da benim gibi hipoglisemik olacacaksın...
Tamam seni çok iyi anlıyorum göbek gerçektek kötü duruyor... Ama bunu ancak sporla şekle sokarsın. Mesela mekik çek... Spor yapamam diyorsan çok basit bir formül oturduğun yerde karnını içine çekip biraz tut ve bırak... Bu hareket karın kaslarını çalıştırıyor aynı şeyi kalçaların içinde yapabilirsin. Kalçalarını sıkıp 5-10 saniye durup bırak... Sıkmaktan kastım elle sıkmak diil tabii laelaelaelaelae Şaka bir yana emin ol bu hareket çok faydalı olacak...
Şu su kaybı meselesine gelince kahvede vücutta su kaybına neden oluyor. İçtiğiniz bir fincan kahve için iki bardak su içmelisiniz diyor uzmanlar... Ayrıca 3ü bir arada kahvede acaip şeker var ve nescafe gibi suda eriyen granül kahveler selülite neden oluyor. Konuştuğum birçok doktor ve güzellik uzmanı kahve içecekseniz filtre kahve ya da Türk kahvesi gibi posası kalan kahveleri tüketin diyorlar. Lütfen kendine bunu yapma...