papatya ender saracın tarifi dediğin hangisi?
kızlar ben ender saraçın tarıfını yapıyorum evde 5 gunde 3 kg verdım hemde dıledıgım gıbı yedım hıc kısıtlamadım tavsıye ederım 75 kg ıle basladım 72 kg dustum
Tarifini ve nasil kullandigini yazabilirmisin lutfenkızlar ben ender saraçın tarıfını yapıyorum evde 5 gunde 3 kg verdım hemde dıledıgım gıbı yedım hıc kısıtlamadım tavsıye ederım 75 kg ıle basladım 72 kg dustum
Yaptiginiz cayin tarifini verebilirmisiniz ve gunde kac defa iciyorsunuz uckeremisarımsak çayını kendim yaparak uyguladım iki hafta önce ama diyette yaptım 6 günde 5 kilo verdim. 75 ile başladm şuan 70 im.ama iki haftadır içmiyorum veee iki haftadır o kadar yememe rağmen geri almadım. ama sarımsak çayının mı yoksa yaptığım diyetin mi faydası oldu bilmiyorum. günde iki öğün yiyordum yemeklerden 1 saat önce sarımsak çayını içiyordum. günlük 3 litre su ve sabah ve akşam olmak üzere yarımşar saat egzersiz yapıyordum. haftaya tekrardan başlayacağım hedef mayısa kadar 55-60 düşmek....
Yaptiginiz cayin tarifini verebilirmisiniz ve gunde kac defa iciyorsunuz uckeremi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?