kızlarrr bir aylık kardeşim var:)
görmelisiniz ama böyle yumuk yumuk elleri maviş maviş gözlerii..
minicik ya..maşşallah çok tatlı..ayyy çok şeker bişey :))
neyse ben sevgi faslını geçiyimzaten 20 yaşında abla oldum
konuya geliyim..
sarılık oldu..
doktor ilaç vermiş 1 hafta da geçmezse hastaneye yatırıcaz demiş..
sarılık için ne yapılabilir başka sizce?doğal annemin yemesi gereken birşeyler falan varmı bebek için? sütten geçiyo sonuçta..
çok tehlikeli bir şey mi bu?
bilgisi olan var mı??:26:
benim abimdede sarılık varmış anne -çocuk kan uyuşmazlıgı falan bütün kanını 3 kez deigştirmişler ölür demiş milyarlar dökmüş babamlar en sonunda kurtuldu Allaha şükür
Çocuklarda bu sarılık oluyor diye duymuştum ama tedavi ile geçiyor olması lazım
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim..
hastaneye gidince hemen haber vericem sizlere..
bebeğimiz için dua edin nolur..
çok sağolun bilgileriniz için
canım geçmiş olsun Allah şifa versin Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
korkmayın benim kızım da bir aylık olunca sarılık dediler.."bolboll emzir "dedi doktor..bol bol yarım satte bir dayadım memeyi ağzına
hiç bişi olmaz inşalalh" yeni doğan sarılığı herbebkte olur kiminde biraz fazla belirgin olur endişenmeyin olmazsa bir iki gün hastaneye yatırırız" demişti doktor..
ama şükür hastaneye de gerek kalmadı...korkulacak bişi deil...annen sağlıklı düzenli beslensin bol bol su içsin süt artıracak şeyler yesin gaz yapacak gıdalardan uzak dursun...bolca annesini emen kardeşinde inşallah bişicik kalmaz
Allah bağışlasın canımm minik kardeşinii..artık yarı annesi sayılırsın
benim oğlumunda doğunca biraz yükseekti.. doktor nedenini aç kaldığından olmuş demişti ..hemşireler süt gelene kadar başka birşey vermeyin diyorlar ama bu arada açlıktan sarılık olabiliyor işte
Annen bol bol emzirsin ben öyle yapmıştım
daha sora duyduğum bazı kişiler sarı ışık veren ampuller var ya ondan yakıp altına koyuyorlardı bebeklerini ..onlarda hastaneden öğrenmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?