Sarılık için yardım

ablacım bol bol emzir ne kadar emzırırsen okadar cabuk atlatır..şekerli su da arkadasların dedıgı gıbı verısen düşürür..her yenı doganda oldugu ıcın hemen hemen endıselenme cok yeterkı emzırmeye devam et.bıde sarı turuncu gibi kıyafetler gıydırme pek sarılıgı ılerlerse anlayamazsn onun yerıne daha anlayabılecegn kıyafetler giydir gecmıs olsun insallah düzelmıstır

ilginizden dolayı çok sağolun kızlar evet sarılığı biraz düştü ama doktor 2-3 gün anne sütü verme dedi ve gerçekten bayağı düştü şuanda iyi bebeğim

cnm topuguna vur elinle doktorlar öyle uyandırıyo benim kızımda 35haftalık sarılıkla dogdu 17den 13e düştük anca iki gün yattı burnunu sık hafif uyanıyo parmagını agzına sok arala biberonu tık hemen mamada geçiriyo yeterki sıksık yüzünü sil bide ıslak bezle uyanıyo çok geçmiş olsun biz< 26günlügüz hala sarılık var doktor agır atlatır küçük bebekler dedi korkma bişi olmaz bende evde bakıyom bebegim emiyo uyandırıyom sürekli

bebegı altınlı suda yıka yÜzÜgÜnÜ at ıÇıne bıde ÜstÜne altın tak altın sarılıgı alıyo cnm denenmıŞtır Şekerlı suda ver bıde ıhlamur bı kaŞık gÜnde verr

ilginizden dolayı çok sağolun kızlar evet sarılığı biraz düştü ama doktor 2-3 gün anne sütü verme dedi ve gerçekten bayağı düştü şuanda iyi bebeğim

ii hadi sevindim yahihoyyytinşallah daha da ii olur annesi:Saruboceq:

bebegİ altınlı suda yıka yÜzÜgÜnÜ at İÇİne bİde ÜstÜne altın tak altın sarılıgı alıyo cnm denenmİŞtİr Şekerlİ suda ver bİde ıhlamur bİ kaŞık gÜnde verr
ne güzel öneriler yazmısın kıss..insalalah bebişimde sarılık olmaz ama yıende aklımd abulunsun

X