• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarı uzayan akıntı gebelik belirtisi mi enfeksiyon mu?

brcubrcu0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
2.285
994
53
31
2 gün sonra regl olmam gerekiyor. Dünden beri regl belirtilerim vsr kasık ağrısı ve bacak ağrosı. Bir de sarı sümüksü akıntı var iki gündür . Sizce enfeksiyon mu oldum? Regl mi olacağım . Bu şekilde olup gebe olduğunu öğrenen var mı?
Not : normalde regl öncesi sarı akıntım hiçbir zaman olmaz. Kahve olur .

2 gün sonra regl olmam gerekiyor. Dünden beri regl belirtilerim vsr kasık ağrısı ve bacak ağrosı. Bir de sarı sümüksü akıntı var iki gündür . Sizce enfeksiyon mu oldum? Regl mi olacağım . Bu şekilde olup gebe olduğunu öğrenen var mı?
uzayan sarı akıntı genelde yumurtlama zamanı olur, geç yumurtlamış olabilirsiniz ama sorun değil. rahatsız edecek kadar cok mu oluyor?

uzayan sarı akıntı genelde yumurtlama zamanı olur, geç yumurtlamış olabilirsiniz ama sorun değil. rahatsız edecek kadar cok mu oluyor?
Geç yumurtlamadom yumurtlama takibi yapıyorum zaten her zamanki gibi düzenli şenimde 15. Gün yumurtladım . Bugün yumurtşamamın üzerinden 13 gün geçti

Merhaba, test yaptırdınız mı sonucunuz nedir? :)

Ben hayatımda hiç sarı akıntı yaşamamıştım ama hamile olduğumu öğrenmeden önce geliyordu bu ne diyordum meğerse oda bir belirtimmiş

Back