- 8 Aralık 2019
- 119
- 27
- 98
- 26
Ay haber et sende hayırlısı olsunHayirlisi olsun inşallah canımbenimde başladı gibi regl ağrıları yarın sabah yapicam bende nasip artık
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay haber et sende hayırlısı olsunHayirlisi olsun inşallah canımbenimde başladı gibi regl ağrıları yarın sabah yapicam bende nasip artık
![]()
Ederim canım inşallah vardır ya :)Ay haber et sende hayırlısı olsun
Valla ben de test olsa hemen yapardımEderim canım inşallah vardır ya :)
Bence sen yap varsa koyulaşmayı takip et çıkmazsa bekleEderim canım inşallah vardır ya :)
Vardır vardır inşallah yaaBence sen yap varsa koyulaşmayı takip et çıkmazsa bekle![]()
Vardır vardır inşallah yaa
Yoksa daha beklemem![]()
Sen bence yap ben inanamam sabah ilk idrara hep akşam ve öğlen yaptım ben çıktıVardır vardır inşallah yaa
Yoksa daha beklemem![]()
Demek ki senin erken döllenme oluyo canım ilk gebeliğimde regl geçince öğrenmiştimSen bence yap ben inanamam sabah ilk idrara hep akşam ve öğlen yaptım ben çıktı
İnşalalh vardır yaparsan banada at testiDemek ki senin erken döllenme oluyo canım ilk gebeliğimde regl geçince öğrenmiştim![]()
Benimde gerçekten yoğun beyaz sıkıntım var regle 3 4 kaldı , ama kaset testlerde birsey çıkmıyor . Acaba bu beyaz akıntıları normaldede mi oluyordu diyorum artık . Ama berrak bir beyazlık bayaAdetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi ile gebe olduğumu öğrendim aşırı bel ağrısı kasık batması ve yoğun beyaz akıntıdan şüphelenip yapmıştım heveslendirmek istemem ama![]()
Negatifti canım regl oldum zaten sende durumlar nasıl :)İnşalalh vardır yaparsan banada at testi![]()
Kaset testler adet gecikmesinden en az 5-6 gün sonra doğru sonuç veriyomuş hatta ben gebeliğimi prodoctor erken gebelikle öğrendim bide kaset yapayım dedim onda negatif çıktı erken gebelik testiyle bi deneyin benceBenimde gerçekten yoğun beyaz sıkıntım var regle 3 4 kaldı , ama kaset testlerde birsey çıkmıyor . Acaba bu beyaz akıntıları normaldede mi oluyordu diyorum artık . Ama berrak bir beyazlık baya
Valla hamile değilim ama başka sorunum var sıkıntı olmazsa düşünücemNegatifti canım regl oldum zaten sende durumlar nasıl :)
Hayırlısı olsun canımValla hamile değilim ama başka sorunum var sıkıntı olmazsa düşünücem