Merhaba arkadaşlar, cevabım geciktiği için üzgünüm. 2. seansı da geride bıraktım. Dediğim gibi 29 Ekim de gidemedim 3 gün rötar yaptım. 10 gün kadar da sonuç beklemem gerekti. Lafı uzatmadan yazıyorum:
1- İnce tüyler de dökülme gözleyemedim. Yani sadece bıyık ve kaş arasında dökülenlerle kaldım.
2- Bıyık ve kaş arasında ilk seansta dökülenlerin yerine yenileri henüz çıkmadı
3- Yanaktaki inceler dökülmüyolar ama incelip kırılıyolar. İstediğim sonuç bu olmasa da "acaba kökler zarar gördü de ucu besleyemiyo mu" diye düşünmekteyim (ümit fakirin ekmeği ye frida ye)
4- Bu seansta ışınları biraz daha yoğun verdiler, bu da yüzümde 15-20 dakika kadar kızarma diyemem de bi pembeleşmeye sebep oldu
5- 1. seans da ücret olarak 100$ almışlardı ama bu seansta 50$ aldılar.Uygulamaları böyleymiş. Bi tam bi yarım. 5. seanstan sonra da hem seans araları uzatılacak hem de hep yarım tarife uygulanacakmış.
6- Cildim yine seans sonrası ışıldıyodu. Ha bu konuya bi not düşmem gerekiyo; seanstan sonra lekelerim zor farkedilir hale geliyolar ama bi dahaki seansa doğru yavaş yavaş beliriyolar yine.
7- Hani demiştim ya işlemle tüyler sararıyo diye... Ben ergenlik dönemimde çeşitli kimyasallarla da sarartırdım tüylerimi. O zamanlar sararan tüylerim sertleşir ve bi zaman sonra kökten uca doğru tekrar eski rengine dönerdi. Bu işlem sonrası tüyler sararırken sertleşme olmuyor ve o eski renge dönmeyi de gözlemlemedim.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Aklınıza takılan bişey olursa seve seve cevaplarım. Bu arada asıl sonucu yani "tamam mı devam mı yı" 3. seans sonrası söylicek ordaki uzman. 2 gitti kaldı 1 bence bi seans daha gitmemi bekleyin kararınızı ona göre verin. Ben 3. seans sonucunu da buradan paylaşıcam. Kobaylığa devam yani. Sevgiler
tabıkı var ama sapsarıysa yanı beyaza yakınsa ıse yaramaz nısantasında bır yer var ben oraya gıdıyorum ıstersen telını verırım cok memnunum bır suru lazerlerı var
tabıkı var ama sapsarıysa yanı beyaza yakınsa ıse yaramaz nısantasında bır yer var ben oraya gıdıyorum ıstersen telını verırım cok memnunum bır suru lazerlerı var
Aynanın dibine girince görüyorum işte, ama fondoten ya da ruj sürdüğümde hoş durmuyor. Gerçi fondoten hiç kullanmıyorum artık ama rujun üstünden belli oluyor ben de uyuz oluyorum. Ama siyah siyah çıkarsa ozaman sanırım daha çok uyuz olurum. Neyse teknoloji ilerliyor, biraz daha beklerim yeni bir şey bulurlar belki.
Eğer alıyorsan aldıktan sonra kaynatılmış nane suyunu dene. Ben yüzümde denemedim ama ağdada faydasını gördüm. En azından zayıflıyor belli belirsiz oluyor. Ama dediğim gibi yüzde denemedim. Yüzümü aldırsam mı diye ondan düşündüm aslında naneyle azaltabilirim belki diye.
iğneli epilasyonda sarı tüyler görülmez ama (çünkü kıl köklerine teker teker işlem yapılıyor) lazer epilasyonda sarı tüylerden de kurtulabilirsiniz. Çünkü bölüm bölüm alıyor, kıl köklerini tamamiyle yakıyor. sarı tüyleriniz için lazeri öneririm.
arkadasim 3. seansini bitirdi (diode lazer ile) kendisinin bacakalrinda ayva tuyleri denilen derece killar vardi ve suan o killarda inanilmaz oranda bir eksilme varmis, demekki etki ediyormus, gozlerimle gormesem inanicam yazdiklarina baazi arkadaslarin ama malesef gordum, lutfen insanlari yanlis bilgi sahibi yapmayin arkadaslar, lutfen tecrube yasamis arkadaslar konussun burda bos insanlar konusuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?