• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı tonları isteyenlere fikir olur belki kızlar :) Resimli*

kumral saçın üzerine sarı boyasam koyu sarı tutar mı canım???bu arada saçların çok güzel :nazar:

kızlar benim saç rengim platin sarısı röfle ve dümdüz sarı gibi. ama ben artık diplerimi kendim sarı-kumral tonlarında boyamak istiyorum sizce mümkün mü ama kızıllaşma istemiyorum. kolestonun açık küllü kumral ve açık küllü sarısını karıştırıp yapmayı düşünüyorum nasıl olur acaba ???

bende aynısını istiyorum genelde saç diplerinde turunculuk kalıyor bunun çözümü için bir yerde şöle bişi okumuştum küllü sarı alıp içine 4,5 kaşık su dökün ve saç kremi ekleyin yazıyordu.yoğun oksidandan dolayı saçta turunculuk oluyormuş ve su ile saç kremi bunun olmasını engelliyormuş.Henüz denemedim benim saçlarımda platin ve diplerinde hafif turunculuk var çok belli olmasada bunu kırmak istiyorum.Eğer fikiri olan yazarsa bende çok sevinicem:) Teşekkürler
Dipnot:syoss un 9.1 yada 9.5 ini kullanan oldu mu kızlar?

Back