• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı tonları isteyenlere fikir olur belki kızlar :) Resimli*

Bende cok beqendim bu vanilya sarısını.) bnim saclarımda acık kumraldı üstüne buqÜn altın karamele boyadım ama qarip bir renk oldu hic beqenmedim.s vanilya sarısına boyatsam tutarmı acaba ya.s

Tutmaz canım ya , boya biraz aksın 2-3 kere vanilya sarısı boya o zaman tutar . Ya da direk açıcı uygula palettenin açıcısı yıpratmıyor saçı :21:

ben altin karamele 3 hafta once boyadim cnm evet sarilar alttan cikio hep yesil gibi duruo sanki. turuncu olmazmi direkt 11le yapinca?yoksa 9 yapmak acarmi?

Lorealin küllü tonlarını dene canım yeşilliği alıyor kesinlikle denedim . Bir kere boya sonra 9.0 ile boyarsın . İçine %9 luk oksidandan 1.5 ölçü koy. :3:

merhaba.
benimde saclarimin ust kismi karamel uclara dogru sariydi,bende igora 7.5 altin kumral boyadim fena olmadi ama yesillikler oldu suan baya gitti gibi yesiller..daha sonra acik kumral ama buyuk olasilikla syoss 8.7 altin karamel yapmayi dusunuyorum..yine yesillenir mi yada turunculasir mi?
igoranin yesil ve turunculasmalar icin boyasi var ona gore alayim bende.bu boya isinden hic anlamiyorum da.yardimci olursan sevinirim

Canım altın karamelde bakır yansımalar var , yani hatası yeşil değil turuncu olur . Zaten hiç bir boya kutudaki gibi olmuyor ya şimdi baktım da. Sarı gibi duruyor ama turuncu yansımaları olur . Sen igoranın turunculaşma boyasından al :10:

Lorealin küllü tonlarını dene canım yeşilliği alıyor kesinlikle denedim . Bir kere boya sonra 9.0 ile boyarsın . İçine %9 luk oksidandan 1.5 ölçü koy. :3:

ama küllü tonlar yeşilliği iyice artıyor diye biliyorum ben?lorealin hangi küllü tonu mesela?peki direkt 9.0 la boyasam ne olur?

ama küllü tonlar yeşilliği iyice artıyor diye biliyorum ben?lorealin hangi küllü tonu mesela?peki direkt 9.0 la boyasam ne olur?

Yeşil olup olmaması bekletme süresine ve zemin rengine bağlı canım . Direkt 9.0 ile boyarsan ilk boyamada kutunun üzerindeki tonu yakalayamazsın . İstersen 9.0 boyaya 1.5 ölçü %9luk oksidanı ekleyip boya , 3 hafta sonra 9.0a tekrar boya , rengin oturmaya başladığını göreceksin . :3:

lady penny benim saçım şu rengin daha akmışı bu ilk boyanmıs hali çünkü.şimdi aralarından sarılar çıktı iyce.alttaki resimde saçımın olmasını istediğim renk.nasıl yapmalıyım sence?:52::52:

Renge bayıldım çok güzel ilk resim :16: Senin saçın karamel gibi . Bence en sağlıklı yol açıcı kullanmam ama haaaa açıcı kullanmak istemiyorum diyosan sana kendi saçıma uyguladığım yöntemi söyleyeyim :1: Palettenin röfle seti var onu alıp bütün saçına uygula , sapsarı olana kadar bekle. Sonra bu renk için Vanilya sarısını uygulayabilirsin . Hatta bazı markalarda dore sarı bile olur . Ben senin istediğin renkleri anladım :1:

Mutlaka işe yarayacak :54:

Son düzenleme:
Yeşil olup olmaması bekletme süresine ve zemin rengine bağlı canım . Direkt 9.0 ile boyarsan ilk boyamada kutunun üzerindeki tonu yakalayamazsın . İstersen 9.0 boyaya 1.5 ölçü %9luk oksidanı ekleyip boya , 3 hafta sonra 9.0a tekrar boya , rengin oturmaya başladığını göreceksin . :3:

Renge bayıldım çok güzel ilk resim :16: Senin saçın karamel gibi . Bence en sağlıklı yol açıcı kullanmam ama haaaa açıcı kullanmak istemiyorum diyosan sana kendi saçıma uyguladığım yöntemi söyleyeyim :1: Palettenin röfle seti var onu alıp bütün saçına uygula , sapsarı olana kadar bekle. Sonra bu renk için Vanilya sarısını uygulayabilirsin . Hatta bazı markalarda dore sarı bile olur . Ben senin istediğin renkleri anladım :1:

Mutlaka işe yarayacak :54:

rofle seti sacimi cok yipratmazmi peki cnm?sacim auan cok yipranik durumda hic yaglanmiyor dusun artik. cunku platinken bayagi bir yanmisti. bakim yapiorum ama daha yeni toparlanmaya basladi.

hatta sole ki her banyodansonra kuruturken minik minik kddi tuyu gibi saclar dokuluo bi ton. esim cinnet gecrcek benim saclarimdan:))

hatta sole ki her banyodansonra kuruturken minik minik kddi tuyu gibi saclar dokuluo bi ton. esim cinnet gecrcek benim saclarimdan:))

O röfle setini ayda 2 kere kullandığımı bilirim ben , açıcıdan az yıpratıyor bence . Açık renk için en doğru çözüm :6: Aynen küçük küçük saç dökülüyor benim de annem cinnet geçirecek :1:

palette rofle seti icin hep cok yipratio yazmislar forumda bi baktimda. nasil uygulaniyor o iki kutu almak gerek sanirim boya gibi olemi yoksa tek kutumu sac uzun olunca ?ne kdr bekletiliyor?gerci daha yapamam sacim berbat halde ama yinexe ogrenmek isterim.

palette rofle seti icin hep cok yipratio yazmislar forumda bi baktimda. nasil uygulaniyor o iki kutu almak gerek sanirim boya gibi olemi yoksa tek kutumu sac uzun olunca ?ne kdr bekletiliyor?gerci daha yapamam sacim berbat halde ama yinexe ogrenmek isterim.

Benim saçımı neredeyse hiç yıpratmadı , saçlarım omuz hizasında olduğu için 1 kutu aldım ama uzunsa 2 kutu gerek . Bütün saça çok hızlı bir şekilde uyguluyosun sonra istediğin tona ulaşana kadar bekletiyosun . Mesela saçlarını koyu kahveden kumrala döndürmek istiyosan çok bekletmiyosun turuncu olunca yıkıyosun . Ama sarı istiyosan 40 dakika falan beklemen gerekiyor.

kızlar benim saç rengim platin sarısı röfle ve dümdüz sarı gibi. ama ben artık diplerimi kendim sarı-kumral tonlarında boyamak istiyorum sizce mümkün mü ama kızıllaşma istemiyorum. kolestonun açık küllü kumral ve açık küllü sarısını karıştırıp yapmayı düşünüyorum nasıl olur acaba ???

kızlar benim saç rengim platin sarısı röfle ve dümdüz sarı gibi. ama ben artık diplerimi kendim sarı-kumral tonlarında boyamak istiyorum sizce mümkün mü ama kızıllaşma istemiyorum. kolestonun açık küllü kumral ve açık küllü sarısını karıştırıp yapmayı düşünüyorum nasıl olur acaba ???

Saçların platin , dipleri sarı-kumral mı olsun istiyosun canım anlamadım :emir_bebek:

yeni saçlarında güzel olmuş ama bence senin rengin sarı :) çok yakışmmış kesinlikle bu arada çıtçıt kaç cm ?

Back