Bende cok beqendim bu vanilya sarısını.) bnim saclarımda acık kumraldı üstüne buqÜn altın karamele boyadım ama qarip bir renk oldu hic beqenmedim.s vanilya sarısına boyatsam tutarmı acaba ya.s
ben altin karamele 3 hafta once boyadim cnm evet sarilar alttan cikio hep yesil gibi duruo sanki. turuncu olmazmi direkt 11le yapinca?yoksa 9 yapmak acarmi?
merhaba.
benimde saclarimin ust kismi karamel uclara dogru sariydi,bende igora 7.5 altin kumral boyadim fena olmadi ama yesillikler oldu suan baya gitti gibi yesiller..daha sonra acik kumral ama buyuk olasilikla syoss 8.7 altin karamel yapmayi dusunuyorum..yine yesillenir mi yada turunculasir mi?
igoranin yesil ve turunculasmalar icin boyasi var ona gore alayim bende.bu boya isinden hic anlamiyorum da.yardimci olursan sevinirim
güzellmiş vanilya sarısıı güle güle kullannn :) pekii açık renk tene gidermi sence senn ten rengn ne cnmm?
Saçlarım koyu kestane mümkün değil bu rengi evde eldetmem. şahane olmuş. çok beğendim
Lorealin küllü tonlarını dene canım yeşilliği alıyor kesinlikle denedim . Bir kere boya sonra 9.0 ile boyarsın . İçine %9 luk oksidandan 1.5 ölçü koy.
ama küllü tonlar yeşilliği iyice artıyor diye biliyorum ben?lorealin hangi küllü tonu mesela?peki direkt 9.0 la boyasam ne olur?
lady penny benim saçım şu rengin daha akmışı bu ilk boyanmıs hali çünkü.şimdi aralarından sarılar çıktı iyce.alttaki resimde saçımın olmasını istediğim renk.nasıl yapmalıyım sence?
Yeşil olup olmaması bekletme süresine ve zemin rengine bağlı canım . Direkt 9.0 ile boyarsan ilk boyamada kutunun üzerindeki tonu yakalayamazsın . İstersen 9.0 boyaya 1.5 ölçü %9luk oksidanı ekleyip boya , 3 hafta sonra 9.0a tekrar boya , rengin oturmaya başladığını göreceksin .
Renge bayıldım çok güzel ilk resimSenin saçın karamel gibi . Bence en sağlıklı yol açıcı kullanmam ama haaaa açıcı kullanmak istemiyorum diyosan sana kendi saçıma uyguladığım yöntemi söyleyeyim Palettenin röfle seti var onu alıp bütün saçına uygula , sapsarı olana kadar bekle. Sonra bu renk için Vanilya sarısını uygulayabilirsin . Hatta bazı markalarda dore sarı bile olur . Ben senin istediğin renkleri anladım
Mutlaka işe yarayacak
Benim ten rengim buğday - beyaz arası canım . Beyaz tenlide daha güzel durur bence
hatta sole ki her banyodansonra kuruturken minik minik kddi tuyu gibi saclar dokuluo bi ton. esim cinnet gecrcek benim saclarimdan:))
teşekkürlerrr güzel tutmus renk aklmda olucak cnmmben aşırı beyaz oldugum için cok sarıı yapmıyodumm ama bu hosuma gitti ..
palette rofle seti icin hep cok yipratio yazmislar forumda bi baktimda. nasil uygulaniyor o iki kutu almak gerek sanirim boya gibi olemi yoksa tek kutumu sac uzun olunca ?ne kdr bekletiliyor?gerci daha yapamam sacim berbat halde ama yinexe ogrenmek isterim.
kızlar benim saç rengim platin sarısı röfle ve dümdüz sarı gibi. ama ben artık diplerimi kendim sarı-kumral tonlarında boyamak istiyorum sizce mümkün mü ama kızıllaşma istemiyorum. kolestonun açık küllü kumral ve açık küllü sarısını karıştırıp yapmayı düşünüyorum nasıl olur acaba ???
yeni saçlarında güzel olmuş ama bence senin rengin sarı :) çok yakışmmış kesinlikle bu arada çıtçıt kaç cm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?