Cancıklarım bu saçlarımın son hali zaten önceki konularımı takip eden bilir neredeyse her ay saç tonumu değiştiririm , hangi sarı hangi boyayla yapılır neler karışır bilirim az çok .
Bu da gün ışığında çekilmiş saçlarımın son hali . Tabi haftaya başka bir sarı deneyeceğim boyayı aldım bile
Alttaki saçlarım da çıt çıt , fikir olsun diye koydum öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 287545
hiç altın sarı denedinmi?
resim varsa ekleyebilirmisin
ben bu rengi cok sevdim hangi boya hangi numara nasil yaptin anlatirmsn
Eki Görüntüle 287698 Bu canım . Zemini turuncuya yakın sarıydı . Hatta bu boyadığım ilk gün
resim görünmüyor
Eki Görüntüle 287698 Bu canım . Zemini turuncuya yakın sarıydı . Hatta bu boyadığım ilk gün
Bu akmış 9.0 üzerine 11.7 vanilya sarısı canım
Ya bana yardımcı olabilecek varmı ? Yeni üyeyimde :)
hangi marka 9 ve vanilya sarisi peki cnm?benim sacim platin sariydi altin karamel yaptim onun ustune bununyapsam nasil olur peki?
Cancıklarım bu saçlarımın son hali zaten önceki konularımı takip eden bilir neredeyse her ay saç tonumu değiştiririm , hangi sarı hangi boyayla yapılır neler karışır bilirim az çok .
Bu da gün ışığında çekilmiş saçlarımın son hali . Tabi haftaya başka bir sarı deneyeceğim boyayı aldım bile
Eki Görüntüle 287545
Zaten zeminin açıkmış , altın karamel boya aktıkça alttaki platinler ortaya çıkar . Ne zaman boyadın altın karamele ? O önemli . Eğer koyuysa biraz açman gerekebilir . Onun için de açıcı kullanmadan garnier 110 ekstra açık doğal sarı boya , üstüne 11.7 vanilya sarısı boya canım .
9.0 LOREAL , 11.7 KOLESTON :)
Eki Görüntüle 287545
resim görünmüyor
al canım :)
Bence aralara daha açık sarılar attırırsan çok daha güzel olurr.
merhaba.
benimde saclarimin ust kismi karamel uclara dogru sariydi,bende igora 7.5 altin kumral boyadim fena olmadi ama yesillikler oldu suan baya gitti gibi yesiller..daha sonra acik kumral ama buyuk olasilikla syoss 8.7 altin karamel yapmayi dusunuyorum..yine yesillenir mi yada turunculasir mi?
igoranin yesil ve turunculasmalar icin boyasi var ona gore alayim bende.bu boya isinden hic anlamiyorum da.yardimci olursan sevinirim
Çok yakında hadisenin saç rengini yaptırıcam zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?