• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı tonları isteyenlere fikir olur belki kızlar :) Resimli*

LadyPenny

Deliyim ben deliyim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
743
153
123
Cancıklarım bu saçlarımın son hali zaten önceki konularımı takip eden bilir neredeyse her ay saç tonumu değiştiririm , hangi sarı hangi boyayla yapılır neler karışır bilirim az çok . :17:
Bu da gün ışığında çekilmiş saçlarımın son hali . Tabi haftaya başka bir sarı deneyeceğim boyayı aldım bile :1:

Alttaki saçlarım da çıt çıt , fikir olsun diye koydum öpüyorum hepinizi :54:

$IMG_1597.JPG

Cancıklarım bu saçlarımın son hali zaten önceki konularımı takip eden bilir neredeyse her ay saç tonumu değiştiririm , hangi sarı hangi boyayla yapılır neler karışır bilirim az çok . :17:
Bu da gün ışığında çekilmiş saçlarımın son hali . Tabi haftaya başka bir sarı deneyeceğim boyayı aldım bile :1:

Eki Görüntüle 287545

ben bu rengi cok sevdim hangi boya hangi numara nasil yaptin anlatirmsn

hangi marka 9 ve vanilya sarisi peki cnm?benim sacim platin sariydi altin karamel yaptim onun ustune bununyapsam nasil olur peki?

Zaten zeminin açıkmış , altın karamel boya aktıkça alttaki platinler ortaya çıkar . Ne zaman boyadın altın karamele ? O önemli . Eğer koyuysa biraz açman gerekebilir . Onun için de açıcı kullanmadan garnier 110 ekstra açık doğal sarı boya , üstüne 11.7 vanilya sarısı boya canım .

9.0 LOREAL , 11.7 KOLESTON :)

Eki Görüntüle 287545

Bende cok beqendim bu vanilya sarısını.) bnim saclarımda acık kumraldı üstüne buqÜn altın karamele boyadım ama qarip bir renk oldu hic beqenmedim.s vanilya sarısına boyatsam tutarmı acaba ya.s

Zaten zeminin açıkmış , altın karamel boya aktıkça alttaki platinler ortaya çıkar . Ne zaman boyadın altın karamele ? O önemli . Eğer koyuysa biraz açman gerekebilir . Onun için de açıcı kullanmadan garnier 110 ekstra açık doğal sarı boya , üstüne 11.7 vanilya sarısı boya canım .

9.0 LOREAL , 11.7 KOLESTON :)

3 hafta once boyadim cnm evet sarilar alttan cikio hep yesil gibi duruo sanki. turuncu olmazmi direkt 11le yapinca

Eki Görüntüle 287545

güzellmiş vanilya sarısıı güle güle kullannn :) pekii açık renk tene gidermi sence senn ten rengn ne cnmm?

ben altin karamele 3 hafta once boyadim cnm evet sarilar alttan cikio hep yesil gibi duruo sanki. turuncu olmazmi direkt 11le yapinca?yoksa 9 yapmak acarmi?

merhaba.
benimde saclarimin ust kismi karamel uclara dogru sariydi,bende igora 7.5 altin kumral boyadim fena olmadi ama yesillikler oldu suan baya gitti gibi yesiller..daha sonra acik kumral ama buyuk olasilikla syoss 8.7 altin karamel yapmayi dusunuyorum..yine yesillenir mi yada turunculasir mi?
igoranin yesil ve turunculasmalar icin boyasi var ona gore alayim bende.bu boya isinden hic anlamiyorum da.yardimci olursan sevinirim

merhaba.
benimde saclarimin ust kismi karamel uclara dogru sariydi,bende igora 7.5 altin kumral boyadim fena olmadi ama yesillikler oldu suan baya gitti gibi yesiller..daha sonra acik kumral ama buyuk olasilikla syoss 8.7 altin karamel yapmayi dusunuyorum..yine yesillenir mi yada turunculasir mi?
igoranin yesil ve turunculasmalar icin boyasi var ona gore alayim bende.bu boya isinden hic anlamiyorum da.yardimci olursan sevinirim

bende 2 hafta olcak syoss altın karamel boyadım.. sanmıyorum turunculaşma olucagını hatta gitgide sarımı oluyo bilmiyorum bu boya ... açıldı sankiii

Saçlarım koyu kestane mümkün değil bu rengi evde eldetmem. şahane olmuş. çok beğendim :16:

Back