Sarı su kusmak!! bıktım artık

justlook

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
286
351
Kızlar her hafta en az 4 kere en az 2 günde 1 sabahları baya baya sarı su kusuyorum. Artık kendini aştı, son zamanlarda da kanlı kusuyorum. Zaten 7/24 gecmek bilmeyen bir midem ağrımda var. Zehir zembeleğim. iştahım kapalı felanda değil baya kussam da yemek yemek istiyorum gene de.
Tek çözümüm elma yemek.
Başka önerisi olan var mı acaba?

Kızlar her hafta en az 4 kere en az 2 günde 1 sabahları baya baya sarı su kusuyorum. Artık kendini aştı, son zamanlarda da kanlı kusuyorum. Zaten 7/24 gecmek bilmeyen bir midem ağrımda var. Zehir zembeleğim. iştahım kapalı felanda değil baya kussam da yemek yemek istiyorum gene de.
Tek çözümüm elma yemek.
Bende 4 aylik hamileyim gunde 5 kere kusuyorum 11 kilo verdim su bile icemiyodum gecen haftaya kadar devlette 3 doktora gittim ama hic biri ilgilnmedi ozele gittim ve cok iyi bi ilac verdi.digerleri normal demisti ama normal degilmis bebekte sorun yok ama bnm vucudum hassasmis 1 haftadir ilaci iciyorum hic kusmadim yemekte yiyebiliyorum artik

Bende 4 aylik hamileyim gunde 5 kere kusuyorum 11 kilo verdim su bile icemiyodum gecen haftaya kadar devlette 3 doktora gittim ama hic biri ilgilnmedi ozele gittim ve cok iyi bi ilac verdi.digerleri normal demisti ama normal degilmis bebekte sorun yok ama bnm vucudum hassasmis 1 haftadir ilaci iciyorum hic kusmadim yemekte yiyebiliyorum artik

çok geçmiş olsun.
benimkinden farklıymış sizinki, ben baya yiyorum kusmalar hiç engel değil :)
ama aslında sormak istediğim acı sarı su ( safra suyu ) kusma olayı. sadece sabahları oluyo diye biliyorum.
Bunu yaşadınız mı hiç?

M
Tek çözümüm elma yemek.
Iden boş oldugu için safra kusuyorsun..kusasin gelsede yemek yemege calis

Tek çözümüm elma yemek.
Canm seni en iyi ben anlarım bende kizima hamileyken aynı saat gibi hiç şaşmaz sabah erken saatte kendimi lavaboya wtiyodum bişeye gelmiyodu dediğin gibi sarı şu yani safrasuyu geliyord raahatliyordum valla ben o sabah kusmasini 9 ay çektim her sabah çektim Son artık doğuma girecem sezeryana o sabah bile kustum öyle girdim

Canm seni en iyi ben anlarım bende kizima hamileyken aynı saat gibi hiç şaşmaz sabah erken saatte kendimi lavaboya wtiyodum bişeye gelmiyodu dediğin gibi sarı şu yani safrasuyu geliyord raahatliyordum valla ben o sabah kusmasini 9 ay çektim her sabah çektim Son artık doğuma girecem sezeryana o sabah bile kustum öyle girdim

Çok geçmiş olsun.
Bende baya çekicem gibi duruyo o zaman. Peki doğumdan sonra kesildi mi acaba? en çok merak ettiğim bu.
bu kadar safra kusma mideye bir zarar bırakıyormu?

çok geçmiş olsun.
benimkinden farklıymış sizinki, ben baya yiyorum kusmalar hiç engel değil :)
ama aslında sormak istediğim acı sarı su ( safra suyu ) kusma olayı. sadece sabahları oluyo diye biliyorum.
Bunu yaşadınız mı hiç?
Evet sabah oluyo genelde ama mide boşkende oluyo benim surekli midem boş oldugu icin hep oluyodu ama artik yiyebiliyorum kusmadan ilac sayesinde sadece tiksinmeler ve kokular gecmedi :)

Çok geçmiş olsun.
Bende baya çekicem gibi duruyo o zaman. Peki doğumdan sonra kesildi mi acaba? en çok merak ettiğim bu.
bu kadar safra kusma mideye bir zarar bırakıyormu?
Yok canm doğumdan sonra ben genel anestezi altında sezeryan oldum uyandiktann sonra anesteziyi vücuttan atmak için kusuyodum sarı su ama herkeste olurmu bilmiyorum doğumdan sonra 2 saat tek küstüm dahada olmadı

ben 9haftalik hamileyim midem cok bulaniyo hic bisey yiyemiyorum yatiyorum sadece gaviscon surup iyi gelio diolar kullanan var mi kullansam bi sakinca olurmu

ben 9haftalik hamileyim midem cok bulaniyo hic bisey yiyemiyorum yatiyorum sadece gaviscon surup iyi gelio diolar kullanan var mi kullansam bi sakinca olurmu

Ben yurtdışında yaşıyorum gebeliğin ilk zamanları hazımsızlığım çok vardı. doktor bana bu şurubun hap versiyonunu tavsiye etmişti, kullanmadım ama burda da baya kullanılıyor.

Kan geliyorsa Muhtemelen boğazların tahriş olmuştur Diğer şekilde de aynı şekilde ben de öyle kusuyorum acısı çıkıyor bildiğiniz anneliğin zor yanları da bunlar işte

Tek çözümüm elma yemek.
Ben 17 yaşımdayim ve her sabah her sabah gözümü açar açmaz lavaboya koşuyorum bende Sarı su kusuyorum doktora gitim ilaç verdi kulanmama rağmen hiç bir faydasını göremiyorum bide ben daha önce mide intihabi yüzünden tedavi oldum acaba yine intihap mı var midemde

Bende kusuyorum
Ilk zamanlar dediğin sekildim şu bile icmiyodum.
Hastanelik oldum üç kez.
Şimdi hala kusuyorum...
Yiyorum yine de.
B Bugunneselibirgun Merhaba. Konu bayagi eski ama yinede sormak istiyorum. Belki hatirlar ve yardimcj olursunuz. Dediginiz gibi iki gundur su bile icemiyorum.ne yersem cikariyorum. Tiroid ilaci icmem gerek onu bile icemiyorum. Siz nasil gecirmistiniz

X