• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçlarımı ne renk boyamalıyım? çok sıkıldım.

kumral tavsiye etmem koyu olsa aktıkça kızıllıklar olabilir açık kumral olsa aktıkça istenmeyen yeşillenme olabilir hele küllü boya hiç kullanmayın kesin yeşillenir ama dorelik yada bakır yansımaları seviyorsanız kumral dore kumral bakır tonları olabilir onlar yeşillenmez ama aktıkça gene sorun olabilir beyendiğiniz bir renk olursa önce saça renk yüklemesi yapın
(http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/501774-sac-cilasi-nedirnasil-yapilir.html)
üstüne boyayın yoksa çabuk akar birde istediğiniz rengin bir ton koyusuna boyayınki akınca istediğiniz ton ortaya çıksın kahve karamel tonları doreli bakır yansımalı güzel boyalar var aslında zeminde müsait hem sıkılırsanız açma işlemi yapmadan gene boyalarla sarıya dönebilirsinizde siyah hele kınadan uzak durun derim kınadan sonra saç boya hiç tutmaz açılırsada kesin yanar :16:

çokk teşekkür ederim tavsiyelerin için :) çok haklısınız kahve karamel olabilir :)

tatlım saç rengin güzel bence hiç bozma sarı saçlarını çok özlersin sonra tekrar sarıya dönmek istersen saçların çok yıpranabilir dikkatli olmak lazım... sarı saç soluk gösterir haklısın ama biraz makyajla halledilmeyecek bişey değil... ayrıca evet bir kaç yaş büyük gösteriyor ben senin yaşını merak ettim eğer 20li yaşlardaysan sorun değil ben sarıya devam etmeni öneririm ilerleyen yaşlarda koyu saç kullanmak bana daha mantıklı geliyor...

Önce bildiğin siyah olur akabinde açılır açılır sarımsı bir renk olur. Daha önce denemiştim.

tatlım saç rengin güzel bence hiç bozma sarı saçlarını çok özlersin sonra tekrar sarıya dönmek istersen saçların çok yıpranabilir dikkatli olmak lazım... sarı saç soluk gösterir haklısın ama biraz makyajla halledilmeyecek bişey değil... ayrıca evet bir kaç yaş büyük gösteriyor ben senin yaşını merak ettim eğer 20li yaşlardaysan sorun değil ben sarıya devam etmeni öneririm ilerleyen yaşlarda koyu saç kullanmak bana daha mantıklı geliyor...

güzel dimi :) bende özlerim diye düşünüyorum. 21 yaşındayım :) çok haklısınız, teşekkür ederim yorumunuz için :) :21:

Back