- 24 Ağustos 2016
- 103
- 23
- 98
- 30
- Konu Sahibi Sarisinindunyasi
-
Ben adanada yasiyorum,akrabalarim izmirde,her gittigimde boyatrm ve teyzemin mahallesimde herkeste oraya gidiyo boyamaya onlarda cok memnunlar.keske orda yasasaydim da su an orda geri dönseydim sariya ama şartlarSimdi niye devam etmiyorsun?
Hmm tamam canım.Ben adanada yasiyorum,akrabalarim izmirde,her gittigimde boyatrm ve teyzemin mahallesimde herkeste oraya gidiyo boyamaya onlarda cok memnunlar.keske orda yasasaydim da su an orda geri dönseydim sariya ama şartlar
Eki Görüntüle 1889448 kızlar saçlarım boyasız kahverengi bu renk istiyorum nasıl yaparım bu rengi acmam gerekli sanırım ama açtıktan sonra bu küllü ton için hangi boyayi surmeliyimEki Görüntüle 1889450
hangi aciciyi onerirsin ve aciciyi çok mu bekletmeliyim sonuçta bu renk açık sarı bi renk değil saçım çok yipransin istemiyorumBen bu rengin 8.1 olduguu dusunuyorum ve aaralara sari balyaj atilmis (acicilarla yapabilirsin)
hangi aciciyi onerirsin ve aciciyi çok mu bekletmeliyim sonuçta bu renk açık sarı bi renk değil saçım çok yipransin istemiyorum
acicinin eşit dağılması için nasıl surmeliyim diplere daha sonra mı surmeliyim fazla açılmasın diye
Merhaba,
Ben sacimi griye boyamak istiyorum kizlar. Yardim eder misiniz? Cok koyuda degil aariya donukbir gri de degil. Gumus isiltili celik grisi istiyorum. Kul rengi gibi bir tonistiyorum. Nasil yaparim yapan var mi? oncelikle sacimi platine kadar acmam gerektigini biliyorum sadece. Sonrasinda nevacolor 9.01 gumus rengini boyasam olur mu? Piyasada gri rengi bulmak cok zor
turunculugu gıtmesı ıcın mor sampuan kullanın silver sampuan olarakda gecer banyoda sanırsm hafatda 1 fılan uygulanıyordu 1 dk fılan bekletıyorsunuz sarı sactakı turunculugu alıyor küllü bir renk haline getiriyor boyalardada muhakka hangı numaraya boyuyorsanız küllü sarı olmasına dıkkat edın ornek 9.1 veya 11.1 gıbıya benimde bi sorum olucak yardım ederseniz çok mutlu olurum.. Saçlarımın uçları güzel bir sarı tonunda şuan ama dipleri evde kendim bikaç defa byadım ve turuncuya yakın bir sarı elde ettim hep şimdi saçımın ucuyla başı farklı tonlarda duruyor.. nasıl bi boya almalıyım uçlardaki gibi yapmam için rengiini turuncu olmadan.. şimdiden teşkkürler
Bu sari enfes bi renk masallah.Canım bu arada ben de dip rengimi göstereyim sana şuan çıktı bir santim kadar ve çıktıkça röfle yapmayı düşünüyorum emin değilim aslında karar veremiyorum.. Diplerin rengini de görmen için yükledim bunu
Benim saçlarım beceriksiz bir kuaför yüzünden çok zarar gördü. Bilgiler için teşekkür ederim.Saçlarım 3 yıldır sarı ve sarının her tonunu denedim. Bakımı ve renkler hakkında tüm bilgiler için sorularınızı bekliyorum :) Evde kendim boyuyorum. Turuncu olmadan temiz sarıları nasıl elde edebilirsiniz merak ediyorsanız ben burdayım :)) Elimden geldiğince yardımcı olurum :)
Saçlarım 3 yıldır sarı ve sarının her tonunu denedim. Bakımı ve renkler hakkında tüm bilgiler için sorularınızı bekliyorum :) Evde kendim boyuyorum. Turuncu olmadan temiz sarıları nasıl elde edebilirsiniz merak ediyorsanız ben burdayım :)) Elimden geldiğince yardımcı olurum :)
Selam ben konu sahibi degilim ama konuyu acan arkadas artik bakmiyo sanirim ve saridan ve boyalardan baya muzdaribim . Oncelikle ben de roflrli saclarima dip boyasi palette 10.1 le devam ederek basladim ama palette rezil etti saclarimi 1. Dokulme yapti ki benim sacim hic dokulmuyordu 2. Boyanin Rofle ustune degen yerlerinde inanilmaz yipranma oldu o kisimlar kopmaya basladi 3. Kizillastirarak acti turuncu kafa oldum. Artik 2. Biyamadan sonra koleston perfect serisine gectim resmen çağ atladim diyebilirim.saclarimi yumusatti ve bakim yapti boya ben cok memnun kaldim. Extra kullu istiyorsan istedigin rengin .11 ile biten tonlari yada 1 ile ve 11 ile biten iki boyayi karistirabilirsin. derim yanliz hafif mavilik olabiliyor 11 tonlularda o da 3. Yikamadan sonra akiyor. Bir sure boya yapmayacaksan da lorealin mor sampuanini al mutlaka. Loreal shine blonde diye geciyor onu bulamazsan loreal silver shampoo da alabilirsin. Bunu kuru yada nemli saca surup kopurtup birkac dakika bekleyebilirsin. Doreligi turunculugu aliyor biraz. Haftada bir yada 3-4 gunde bir kullanabilirsin.merhaba
bende 3 4 gün önce sacımı burda okuduğum tariflerle açtım
koleston renk acıcı ile açıp
palettenın 9.1 ile boyadım ama sonuç hüsran
istediğim renk olmadı saçım yıprandı uzun suredır bakım yapıyordum toparlanmıştı suanda yıne eskısı gıbı oldu..
benım sorum su şuanda saçlarımda yanık var ama bakımla inş toplucam
kuaförlere gıtmek ıstemıyorum saçımda acık yerleri sabunla yeşilikten cıkardım dıger yerler dore oldu
ben bu renki küllü sarı yapmak istiyorum
palette 10.1 ile olur mu yada kolestonun herhangi bir küllü boyası tavsıyenızı beklıyorum
Selam ben konu sahibi degilim ama konuyu acan arkadas artik bakmiyo sanirim ve saridan ve boyalardan baya muzdaribim . Oncelikle ben de roflrli saclarima dip boyasi palette 10.1 le devam ederek basladim ama palette rezil etti saclarimi 1. Dokulme yapti ki benim sacim hic dokulmuyordu 2. Boyanin Rofle ustune degen yerlerinde inanilmaz yipranma oldu o kisimlar kopmaya basladi 3. Kizillastirarak acti turuncu kafa oldum. Artik 2. Biyamadan sonra koleston perfect serisine gectim resmen çağ atladim diyebilirim.saclarimi yumusatti ve bakim yapti boya ben cok memnun kaldim. Extra kullu istiyorsan istedigin rengin .11 ile biten tonlari yada 1 ile ve 11 ile biten iki boyayi karistirabilirsin. derim yanliz hafif mavilik olabiliyor 11 tonlularda o da 3. Yikamadan sonra akiyor. Bir sure boya yapmayacaksan da lorealin mor sampuanini al mutlaka. Loreal shine blonde diye geciyor onu bulamazsan loreal silver shampoo da alabilirsin. Bunu kuru yada nemli saca surup kopurtup birkac dakika bekleyebilirsin. Doreligi turunculugu aliyor biraz. Haftada bir yada 3-4 gunde bir kullanabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?