Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçı evde boyama ve bakımı hakkında tüm sorularınızı yanıtlayabilirim kızlar.

Merhaba,
Ben sacimi griye boyamak istiyorum kizlar. Yardim eder misiniz? Cok koyuda degil aariya donukbir gri de degil. Gumus isiltili celik grisi istiyorum. Kul rengi gibi bir tonistiyorum. Nasil yaparim yapan var mi? oncelikle sacimi platine kadar acmam gerektigini biliyorum sadece. Sonrasinda nevacolor 9.01 gumus rengini boyasam olur mu? Piyasada gri rengi bulmak cok zor

kızlar saçlarım boyasız kahverengi bu renk istiyorum nasıl yaparım bu rengi acmam gerekli sanırım ama açtıktan sonra bu küllü ton için hangi boyayi surmeliyim

hangi aciciyi onerirsin ve aciciyi çok mu bekletmeliyim sonuçta bu renk açık sarı bi renk değil saçım çok yipransin istemiyorum

Benim sac rengim buna cok yakin. Ben bilinen markalarin acicilarini kullanmiyorum. mavi toz kullaniyorum. kuafor malzemeleri satan yerlerde satilanlardan. en fazla 20 dk bekliyorum. Ama rengi acildikca aciciyisiyirip kontrol edebilirsin tonuna karar verirsin. Sonucta her sacin acilma suresi farklidir.

acicinin eşit dağılması için nasıl surmeliyim diplere daha sonra mı surmeliyim fazla açılmasın diye

acicinin eşit dağılması için nasıl surmeliyim diplere daha sonra mı surmeliyim fazla açılmasın diye

Eger sacin kahverengiyse 9.1 boyayla bikac boyamada rengini 2 3 ton acabilirsin.Istedigin renge gelmesi icin daha sonra da saclarina krepe atarak uclarina aciciciyi surebilirsin

ya benimde bi sorum olucak yardım ederseniz çok mutlu olurum.. Saçlarımın uçları güzel bir sarı tonunda şuan ama dipleri evde kendim bikaç defa byadım ve turuncuya yakın bir sarı elde ettim hep şimdi saçımın ucuyla başı farklı tonlarda duruyor.. nasıl bi boya almalıyım uçlardaki gibi yapmam için rengiini turuncu olmadan.. şimdiden teşkkürler

Lutfen biri de bana yardimci olabilir mi?

turunculugu gıtmesı ıcın mor sampuan kullanın silver sampuan olarakda gecer banyoda sanırsm hafatda 1 fılan uygulanıyordu 1 dk fılan bekletıyorsunuz sarı sactakı turunculugu alıyor küllü bir renk haline getiriyor boyalardada muhakka hangı numaraya boyuyorsanız küllü sarı olmasına dıkkat edın ornek 9.1 veya 11.1 gıbı

Slm arkadaşlar saçlarımın su anki hali resimdeki gibi ama ben daha parlak bi sari istiyorum istediğim rengide ekliyorum birebir aynisi olmasada ona yakin bi renk nasıl elde edebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Benim saçlarım beceriksiz bir kuaför yüzünden çok zarar gördü. Bilgiler için teşekkür ederim.

merhaba
bende 3 4 gün önce sacımı burda okuduğum tariflerle açtım
koleston renk acıcı ile açıp
palettenın 9.1 ile boyadım ama sonuç hüsran
istediğim renk olmadı saçım yıprandı uzun suredır bakım yapıyordum toparlanmıştı suanda yıne eskısı gıbı oldu..
benım sorum su şuanda saçlarımda yanık var ama bakımla inş toplucam

kuaförlere gıtmek ıstemıyorum saçımda acık yerleri sabunla yeşilikten cıkardım dıger yerler dore oldu
ben bu renki küllü sarı yapmak istiyorum
palette 10.1 ile olur mu yada kolestonun herhangi bir küllü boyası tavsıyenızı beklıyorum

Selam ben konu sahibi degilim ama konuyu acan arkadas artik bakmiyo sanirim ve saridan ve boyalardan baya muzdaribim . Oncelikle ben de roflrli saclarima dip boyasi palette 10.1 le devam ederek basladim ama palette rezil etti saclarimi 1. Dokulme yapti ki benim sacim hic dokulmuyordu 2. Boyanin Rofle ustune degen yerlerinde inanilmaz yipranma oldu o kisimlar kopmaya basladi 3. Kizillastirarak acti turuncu kafa oldum. Artik 2. Biyamadan sonra koleston perfect serisine gectim resmen çağ atladim diyebilirim.saclarimi yumusatti ve bakim yapti boya ben cok memnun kaldim. Extra kullu istiyorsan istedigin rengin .11 ile biten tonlari yada 1 ile ve 11 ile biten iki boyayi karistirabilirsin. derim yanliz hafif mavilik olabiliyor 11 tonlularda o da 3. Yikamadan sonra akiyor. Bir sure boya yapmayacaksan da lorealin mor sampuanini al mutlaka. Loreal shine blonde diye geciyor onu bulamazsan loreal silver shampoo da alabilirsin. Bunu kuru yada nemli saca surup kopurtup birkac dakika bekleyebilirsin. Doreligi turunculugu aliyor biraz. Haftada bir yada 3-4 gunde bir kullanabilirsin.

Son düzenleme:

Çok tşk ederim bilgiler için'.

Ama benım bu renkten kurtulmam lazım koyuya da dönmek ıstemıyorım acayıp moralım bozuk kuaförler i arıyorum net bısey yok ve 600 den ağzını acıolar

Sımdı ben koleston 11 alırsam suan saç rengım dore acık yerlerı platın yada koleston 7.1 ile cıla mı yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…