Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçı evde boyama ve bakımı hakkında tüm sorularınızı yanıtlayabilirim kızlar.

Dip boyami her yaptigimda altin sarisi oluyor palette 10.1 le yaptim karamel turuncu oldu sonra tekrr 10.1 az bisi gumus rengi ve 40 volumle boyadim dip boyami biraz daha acildi rengi biraz once neva fildisi 1 parmak kadar gumus boya 40 volum oksidan az bisiyde 30 vol acik altin sarisi oldu yarim saat beklettim korktum sari yerler gri olcak diye..benim istegim diplerim platin olmasada olur sadece acik sari olsun kirilsin rengi ama altin sarisida olmasin

Eklentiler

• 14725020650341237831373.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 283
Dip boyanı 20 volum oksidanla yapmayı dene bene cunku volum arttikca turunculukta artar,bide palette 10.2 ile küllü cila yaparsan cok iyi sonuc alirsin.boya ve oksidanin yarisiyla yarim cay bardagi sac kremi ve yarim cay bardagi suyu karistr icine biraz sac bakim yagida ekle,hizlica diplerine yedir.hafif civik oluyo yedirmesi kolay olur o yuzden 15 dakika filan bekleyip durula.şayet bununlada sonuc alamazsan sacini komple garnier gümüş sarisi ile boya:)

Saçını kendin mi boyuyorsun yani tüm saçını?güzele benziyor.bir de kuru haliyle fotoğrafını koyar mısın?

Cok tsk ederim...peki sence hangi boyayla yapmayalim dip boyasini

Saçını kendin mi boyuyorsun yani tüm saçını?güzele benziyor.bir de kuru haliyle fotoğrafını koyar mısın?
Sacimda rofle vardi dip boya icin gittim bikac sefer evde kucuk cocukla ugrasmayim diye en son gittigmde duz sari yapalim dedi kuafor tmm dedim ve saclarimi yakti ust kisim cig yumurta sarisi alt kisim resmen beyaz ertsi gunde tatile gidecektm hemen sabah gittim yine kuafore koyu bi renk sectim 2 yikamaya kullu kumrala dondu 20 gun sonra palette 10.1le dip boyami yapmistim ama uclari haric hertarafina surdum sonuc rengi acildi alttada acilmis olan renk tabii faydasi oldu ama volumu 40 kullandim sanirim o acti sacin rengini suan uykudan kalktm bi ara mutlaka aticam...

Tamam canım.ben hiç cesaret edemiyorum kendim boyamaya.kendi boyayanlara da hayranım.

Tamam canım.ben hiç cesaret edemiyorum kendim boyamaya.kendi boyayanlara da hayranım.
Normalde daha acik rengi fotoda koyu cikti...Ben dun aksam boyarken boyaya gumus rengini neva gumus griyi yani fazla koydum baya kulluluk verdi sacima biraz koyulttu ama bikac yikamaya gider sanirim yine acilir rengi suan fonsuz bakimsiz sacim k bakma..tesetturluyum diye kapattim yuzumu de opuldun cnm

Eklentiler

• IMG_20160830_110848.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 220
Aaay bayildım rengineee.tam istedigim tenk.platin degil mi o renk?nasıl dogal ve güzel durmuş.bozma bence bu rengi.yani burdan oyle gözüküyor

Aaay bayildım rengineee.tam istedigim tenk.platin degil mi o renk?nasıl dogal ve güzel durmuş.bozma bence bu rengi.yani burdan oyle gözüküyor
Evt cnm platine donuk kullu ama kulu akinca daha bi guzel duruyor dip boyayi yaparken acildi rengi..ben 8 senedir sarinin her tonunu denedim ve grcktn sariyi seviyorm bi ara hamileligmde boyamadim doguma giderken karamel yaptrdm dogumdan sonrada kizil...1 sene o sekilde kullandim simdide 1 senedir yine sari tonlarindayim sunu anladim kesinlikle sari renk tonlari yikandikca oturuyor ve dip boyasini ayda mutlaka 2 sefer yapicaksin

Cok tsk ederim...peki sence hangi boyayla yapmayalim dip boyasini
bu dediğim cilayı sadece diplere yapıp diplerdeki kizilliklardan kurtulursun canım,şayet diplerin yine koyu cıkacagından garnier ekstra acık gumus sarısını ıkı gun arayla diplerini boya cok acık sarı oluyo ve hep bu şekilde boyarsan cok abartısız hos bi sarı rengi yakalıyosun.ben sarışınken diplerim geldiğinde iki gün arayla dip boyayıp bi sonraki boyamaya kadar acık sarı diplerim oluyodu.sonra ombre yapıp koyulttum ama cok pişman oldum simdi acici kullanmadan yakmadan nasıl sarıya dönerim onu arastırıyorum

Tmm cnm not aldim 20 gun sonra tatile cikacam bu sefer onu deniycem...maalesef saclarini acmadan sari renk cok zor ust uste boya yaparsan renk tutsun diyede bu sferde ayni zarari gorecek saclarin

Tmm cnm not aldim 20 gun sonra tatile cikacam bu sefer onu deniycem...maalesef saclarini acmadan sari renk cok zor ust uste boya yaparsan renk tutsun diyede bu sferde ayni zarari gorecek saclarin
malesef zarar görecek biliyorum ama kopmasından iyidir ya:\ 12.1 ile ıkı defa acmayı deniycem zaten aktı boyanın cogu zemın rengi sarı olduğu için ama bn eski halime dönmenin peşindeyim artık paso saç bakımı yapıp boyaya hazırlamam lazım

Ben zeytin yagi cok surerim saclarima bide aktardan sarimsakli sampuan kullaniyorum tavsiye ederim sac kremi olarakta elseve ari sutluydu sanirim yumusack yapiyor hatta bitmis esime soylemedim al diye dun sacima banyo sonrasi krem surdum taradim napim boya olunca

Insallah istedign gibi olur benimde acti kuaforde oyuzden normal boyayla boyadigmda aciliyor saclarim bir iki seferde havuza girsen tamamen acilir

Ben de bir kere kızıl boyattım.o son oldu.yıllardır sarişınım.ama istedigim rengi izmirde boyayan yok.en ucuzundan pahalısına birçok kuafòre gittim.başım hep kırk renk ton oldu ve istediğim renge yaklaşamadılar bile.kendim boyayayım diyorum ama beceremem.daha kötü yaparım.saçını sariya boyayan bir arkadaşım olsa cesaret ederim ama o da yok.sen şanslısın.burdan arastır.kendin boyamaya devam et.

Insallah istedign gibi olur benimde acti kuaforde oyuzden normal boyayla boyadigmda aciliyor saclarim bir iki seferde havuza girsen tamamen acilir
İnsallah canim ya,havuza da girdim ama hala koyu,nasil tuttuysa boya sacima bi turlu kurtulamadim c vitamini yöntemini bile denedim yani bi iki tondan baska acmadi

Canim izmir eşrefpaşada atilla mahallesinde angel kuafor var harika boyama yapiyolar ben ombremi filan hatta ilk boyamami bile orda yaptirmistim.gayet uygun da fiyatlari bi goruş bence.turuncusuz sarı istiyosan oraya bi ugra derim:)

Canim izmir eşrefpaşada atilla mahallesinde angel kuafor var harika boyama yapiyolar ben ombremi filan hatta ilk boyamami bile orda yaptirmistim.gayet uygun da fiyatlari bi goruş bence.turuncusuz sarı istiyosan oraya bi ugra derim:)
Ayy Eşrefpaşa çok uzak.gerçi istediğim rengi yapacaklarını bilsem giderim .turuncusuz sarı mucize sanırım.çünkü izmirde yapabilene rastlamadım.((

Ayy Eşrefpaşa çok uzak.gerçi istediğim rengi yapacaklarını bilsem giderim .turuncusuz sarı mucize sanırım.çünkü izmirde yapabilene rastlamadım.((
Cidden cok güzel yapiyolar yani bnm sacimda turunculuk vardi uclarinda uclara kullu cila yapip dipler ve boylara cikolata kahvesiyle ters ombre yaptilar ve gayette küllü oldu cok guzel olmustu.zaten ilk ombremide orda yaptirmistim.herkes bayilmisti yani

Simdi niye devam etmiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…