- 22 Mart 2016
- 82
- 53
- 3
- Konu Sahibi Sarisinindunyasi
-
Merhaba benim saçım şu an kızıl, açıcı kullanmadan aşamalı olarak sarı yapmam mümkün mü? Bir de ten rengim beyaz değil, buğday rengi denebilir. Hangi tonları önerirsiniz?
Merhaba benim saçım şu an kızıl, açıcı kullanmadan aşamalı olarak sarı yapmam mümkün mü? Bir de ten rengim beyaz değil, buğday rengi denebilir. Hangi tonları önerirsiniz?
Slm cnm.benim sacim platin sari.dipleri cikti.ewde dip boyamak istiyorum.arastiriyorum ama bu konuda senin de fikrini alabilirmiyim.Saçlarım 3 yıldır sarı ve sarının her tonunu denedim. Bakımı ve renkler hakkında tüm bilgiler için sorularınızı bekliyorum :) Evde kendim boyuyorum. Turuncu olmadan temiz sarıları nasıl elde edebilirsiniz merak ediyorsanız ben burdayım :)) Elimden geldiğince yardımcı olurum :)
Slm cnm.benim sacim platin sari.dipleri cikti.ewde dip boyamak istiyorum.arastiriyorum ama bu konuda senin de fikrini alabilirmiyim.
Once açıcı sonra boya ile mi boyamam lazim.yoksa direk 10 numarlarda renklw mi dip boyasam.turunculuk olmasin ve sacim yanmasin.tsk
Güzel bir renkmiş.. Peki saç açma ve cila işlemi yapmam gerekiyor kızıldan kurtulmam için değil mi? Hangi markaları önerirsiniz, saçım yanar diye korkuyorum. Saç cilasını nerede bulabilirim?Böyle yapabilirsin mesela
Güzel bir renkmiş.. Peki saç açma ve cila işlemi yapmam gerekiyor kızıldan kurtulmam için değil mi? Hangi markaları önerirsiniz, saçım yanar diye korkuyorum. Saç cilasını nerede bulabilirim?
Burada konu açmıştım fakat yardım alamadım açtığınız bu konu için teşekkürler öncelikle ...nette dolaşırken aşağıda eklediğim foto ile karşılaştım ve saçlarımın şuan ki halinin kopyası çiğ sarı ve arada yogun turunculuk...sizin ulaşmış oldugunuz sarı tonu yakalamak istiyorum elimde igora 0.22 ve garnier 111 mevcut sizce loreal 8.1 ile birlikte bu boyaları karıştırıp uygularsam nasıl sonuç alabilirim ya da siz ne önerirsiniz ne yapmalıyım sizin saclarinizdaki tonu elde etmek için (foto bana ait değil fakat renk şuanki sacimin rengiyle birebir aynı)cvp verirseniz cookkkkk sevinirim
Belki fikir edinmenizde yardımcı olur saçımı bir ay kadar önce Koleston Yoğun Açıcı ile açtım sacimda boya mevcuttu açtıktan sonra palette 10.1 ile boyadım fakat turunculuklar çok yoğun olarak kaldı sonrasında tekrar garnier 111 ve biraz açıcı karıştırarak boyadım ve sonuç değişmedi yukaridaki eklediğim fotoda ki renk ortaya çıktı Açıkçası izleyeceğim yol hakkında artık hiçbir fikrim kalmadı ve önerilerinizi bekliyorum
Canım söylediklerin o kadar kıymetliki adeta beynim durmustu ve cevremde fikir alabilecegim kimsede yok kufore de artik tonla para vermekten bıktim ve evde yapmak üzere inat ettim tavsiyelerini birebir uygulayarak çıkacak sonucu burada paylasacağım inşallah canım çok tsk ederim tekrar ...saçlarına cila atmadan yaptıysan turunculuk kalmıştır tatlım. ne kadar küllü boyarsan boya son olarak cila işlemini yapman gerek. ve boyan baktın akıyor ilk gün ki gibi değil ıslak saçına küllü herhangi bir boyayı sürebilirsin. ben saçlarımı açtıktan sonra yeri geldiğinde direk cila atıyorum ve grimsi bir ton oluyor. bazen buna hiç gerek kalmadan sadece boya sürüyorum 40 dakika bekletip yıkıyorum. boyanı çok fazla değiştirme.. açıcı olarak da morfose kullanabilirsin. yakmadan açan sayılı ürünlerden
Bu arada canım cila yapmadım sence ilk önce cila mı yapmalıyım yoksa sadece boya mı yapmalıyım ve cilanın nasıl hazırlandığı konusunda da bilgim yok malesefsaçlarına cila atmadan yaptıysan turunculuk kalmıştır tatlım. ne kadar küllü boyarsan boya son olarak cila işlemini yapman gerek. ve boyan baktın akıyor ilk gün ki gibi değil ıslak saçına küllü herhangi bir boyayı sürebilirsin. ben saçlarımı açtıktan sonra yeri geldiğinde direk cila atıyorum ve grimsi bir ton oluyor. bazen buna hiç gerek kalmadan sadece boya sürüyorum 40 dakika bekletip yıkıyorum. boyanı çok fazla değiştirme.. açıcı olarak da morfose kullanabilirsin. yakmadan açan sayılı ürünlerden
Canım yukarıda cila tarifi vermissin gözümden kaçmış pardonBu arada canım cila yapmadım sence ilk önce cila mı yapmalıyım yoksa sadece boya mı yapmalıyım ve cilanın nasıl hazırlandığı konusunda da bilgim yok malesef
Canım söylediklerin o kadar kıymetliki adeta beynim durmustu ve cevremde fikir alabilecegim kimsede yok kufore de artik tonla para vermekten bıktim ve evde yapmak üzere inat ettim tavsiyelerini birebir uygulayarak çıkacak sonucu burada paylasacağım inşallah canım çok tsk ederim tekrar ...
Şimdi canım ilk olarak cila yapıp ondan sonra boyamı yapmalıyım yoksa sadece bir işlemimi yapayım ...cok soru sordum nolur kusuruma bakmarica ederim canım benim :) inşallah istediğin gibi olur saçların
Şimdi canım ilk olarak cila yapıp ondan sonra boyamı yapmalıyım yoksa sadece bir işlemimi yapayım ...cok soru sordum nolur kusuruma bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?