Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saç kullananlar yardım lütfen :) Resimli

Glceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
206
21
48
İzmir
Arkdşlar doğal saç rengimi ve istediğim saçı eklicem. Bana yardım edin kuaföre gitmek istemiyorum hayal kırıklığına uğramamak için Sizlere güveniyorum istediğim şeyi nasıl yapmam gerekiyor bu konuda hiç bi bilgim yok :) bildiklerinizi lütfen benimle paylaşınnnnn :)

Eklentiler

• $IMG_20130531_084730.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 2.168
  • $doğal-sarı-saç-renkleri.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 5.684

Merhabalar;

Bu renk tek renk değildir. LOREAL MJİREL 8.1 + %6(20volume)lık oksidanla saç boyanıp üstüne platin gölgelendirme çalışmaları yapılmıştır. Saçınızı evde 8.1 ile boyarken diplerden DEĞİL, boyamaya saçın orta kısımlarından uçlara doğru boyamalısınız. 20-25 dk sonra diplere geçip dipleri boyamalı ve sürekli dip uç kontrol edilmelidir. Renk aynı olduğunda saç yıkanmalıdır. Sonrasında açma işlemi yapılıyormuş gibi saç paketlerek platin gölgeler atılmalıdır.

cnm tşkkr ederm cvp için. 8.1 normalde %9 oksidanla veriyorlar diye biliyorum. Neden %6lık kullanıyoruz

cnm tşkkr ederm cvp için. 8.1 normalde %9 oksidanla veriyorlar diye biliyorum. Neden %6lık kullanıyoruz

Yüklediğiniz resimde 8.1 %6lık oksidan ile kullanılmıştır çünkü, benim %6 lık kullanın dememin sebebi yüklediğiniz resimden ötürüdür. %9 luk da kullanmak yanlış olmak(resim için geçerli değil) yalnız oksidan çeşidinin sayısı artıkça saçın turunculaşması da artar.

Anladm peki %6 lık oksidan rengi koyulaştırmaz değil mi? Birde hangi marka ile boyamalıyım ?

Anladm peki %6 lık oksidan rengi koyulaştırmaz değil mi? Birde hangi marka ile boyamalıyım ?

Bakın siz resimdeki renk nedir yazmışsınız ben ona göre yazdım. Marka olarak LOREAL MAJİREL tercih edin. Bu renge ulaşmak için saç boyandıktan sonra saç paketlenerek açılmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…