- 2 Temmuz 2022
- 192
- 148
- 23
- 34
- Konu Sahibi elifim343434
-
Bir psikolog ile çalışın. Bu korkunuzu aşmaya çalışın. Hastalığınız çok ciddi, tedaviniz çok önemli. Şöyle düşünün, yüzlerce kişi oluyor bu iğneyi. Binlerce kişi göz operasyonları oluyor. Ben lazer olmuştum, aynı sizin gibi, koltukta oturdum, işlem yapıldı. Bu katarakt ameliyatı olan yaşlılara da anestezi yapılmıyor sanırım.Deniyorum inanın fakat canlı canlı gözüme iğne yaklaştığını görünce masadan çığlıkla kalkıyorum anestezisiz olmam mümkün değil
göz tansiyonum yok.Makula dejenerasyonu hem yaş tip sarı nokta hem sürekli kanama yapıyor görmeye bağlı olan bölgem.belkide göz tansiyonu vardır
geçmiş olsun size de.Fakat dediğim gibi anestezi ile olsam bile iki gün gözüm ağrıyordu bilim kurgu filmi gibi gözüme giren iğneyi görüyorum.Düşündükçe panik oluyorum.E iğne olmayacağım bu sefer kalıcı kör olmaktan korkuyorum.Düşünmenkten delirecek gibiyimGeçmiş olsun annemde de vardı yaş tipi, uzun süre iğne de oldu. Şimdi başka bir şey için kontrol ettiler kalmamışbiz de hiç anlamadık gerçekten.
Yalnız yaşınız çok genç, ailede var bende de olabilir diye sık sık kontrole gidiyorum ama bu yaşta çok zor diyorlar.
Ağrı işinden emin değilim annem ağrıdan bahsetmedi ama korku kısmı için gerçekten göz diye insan korkuyor başta ama olduğum en rahat ameliyatlar gözle ilgili olanlar, lazer dahil.
teşekkür ederim yorumunuz için.Evet oluyorlar ama anestezisiz iğne olamam sanırım bin kez terapi alsam korkuyorumBir psikolog ile çalışın. Bu korkunuzu aşmaya çalışın. Hastalığınız çok ciddi, tedaviniz çok önemli. Şöyle düşünün, yüzlerce kişi oluyor bu iğneyi. Binlerce kişi göz operasyonları oluyor. Ben lazer olmuştum, aynı sizin gibi, koltukta oturdum, işlem yapıldı. Bu katarakt ameliyatı olan yaşlılara da anestezi yapılmıyor sanırım.
Öncelikle çok geçmiş olsun, kız kardeşim henüz 21 yaşında ama bahsettiğiniz iğnelerden vuruluyor o da belli aralıklarla. Anestezi ile iğneyi yapan bir devlet hastanesi var mı bilmiyorum, konuyu takipte kalacağımmerhaba herkese genç bir anneyim .Bir süre önce sarı nokta yaş tipi hastalığım olduğunu öğrendim.İğne tedavisi sadece yavaslatıyormus canlı canlı gözüme iğne yaptıramıyorum.Zaten acı eşliğim çok düşük panik atağım var korkuyorum.Özel hastanede 3 doz anestezi ile olmustum biraz iyiydi fakat suan her iki gözümde kanama yaptı.İğne olmam gerekiyor gözlerimden.Özelde olamıyorum cok pahalı devlet anestezisiz yapıyor.Napcam bilmiyorum.Görüşüm cok zorlanmaya başladı acaba bir hastane bulamaz mıyım anestezi ile iğne olabileceğim devlet hastanesi.
kanım çekildi suan göz kaybı beni en korkutan şey cok geçmiş olsun şifa dilerim yakınınızaÇok geçmiş olsun ama lütfen aksatmayın iğneleri korkuyorum demeyin, anestezi yoksa sakinleştiriciler var psikiyatriye danışın bir hekime danışın. Sarhoş moduna getiren sakinleştiren gevşeten ilaçlar var onlardan alın. Bir yolunu zorlayın özele gitmeye çalışın. Bir akrabamız en sonunda kaybetti gözlerini çok kötü bir hastalık
ben de size geçmiş olsun diliyorum 29 yaşındayım bende .Normalde yaşlı hastalığı deniyor ama bazen olunca oluyor demek kiÖncelikle çok geçmiş olsun, kız kardeşim henüz 21 yaşında ama bahsettiğiniz iğnelerden vuruluyor o da belli aralıklarla. Anestezi ile iğneyi yapan bir devlet hastanesi var mı bilmiyorum, konuyu takipte kalacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?